selam kızlarr
günaydın herkeseee
anammmmmmm tickerime bakın iki resim kalmışşşşş :) aboooooo
aynını yaptım bende dağınmıklığa hiç ama hiç gelemiyorum eşim bile öğrendi artık
değme kızlardan daha toplu affelim kocişime ara ara dağınık die kızıorm ama
dün gittiğimde salatayı falan yapmıstı afferım ona :)
ayy kızlar kaynanamın beyninde ur vardı zararsızmış ama doktor alsak ii olur demişti pazartesi ameliyata alıcaklarmışşş
ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum :gitme: bebişimi hissetmiyorum dünden beri bide dışkı siyahtı hep şimdiye kadar şimdi hamilelikten önceki gibi. kasıklarımda sürekli batma var akşam hep tetikteydik kayınvalideme gittik hatta bişi olursa elimiz ayağımıza dolaşmasın diye. çok kötüydüm dün :2: bugünde saat 10 a geliyodu anca uyanabilmişim mafoldumben
merhaba arkadaşlar
yardımcı olabilirmisiniz
benim geçen ay 4 kistim vardı çatlamayan yumurtadan 3 ü gitti 1 i kalmıştı. geçen hafta gittim kistim hala duruyordu. çarşamba günü adet olmam lazımdı olmadım. 2 gündür idrar testi yapıyorum. 3 tane yaptım. 2 farklı markaydı. üçündede hemen pozitifi 2.çizgiyi gördüm silik gölge gibi falan değildi. gayet netti. öncedende bu marka testlerden kullandığım olmuştu ama hiç görmemiştim. ama testin birinde yazıyor yumurtalık kistlerinde pozitif olabilir diye.
bu konuda bilginiz varmı yada başına gelen var mı.
neyse yaaa boşver vazgeçtim biyere gitmiycem. ama bişey sorcam yaramaslık yaptığımısda dünden önceki akşam kociş biraz göbüşümü yan tarafından sıkıştırdı acaba bişi olmuşmudur. ben ondan korkuyorum aslında bilmiyorumkismile
ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum :gitme: bebişimi hissetmiyorum dünden beri bide dışkı siyahtı hep şimdiye kadar şimdi hamilelikten önceki gibi. kasıklarımda sürekli batma var akşam hep tetikteydik kayınvalideme gittik hatta bişi olursa elimiz ayağımıza dolaşmasın diye. çok kötüydüm dün :2: bugünde saat 10 a geliyodu anca uyanabilmişim mafoldumben
offff konuşturmadı bile kadın beni yaaa mafoldumben bana hissetmeyebilirsin normal dedi ama iki gün öncesine kadar hissediyodum dedim valla ben çok yoğunum istiyosan gel aşağıda bi ultrasona göndereyim dedi. bu kadarda umursamazlık olmaz yaaaa
neyse yaaa boşver vazgeçtim biyere gitmiycem. ama bişey sorcam yaramaslık yaptığımısda dünden önceki akşam kociş biraz göbüşümü yan tarafından sıkıştırdı acaba bişi olmuşmudur. ben ondan korkuyorum aslında bilmiyorumkismile
ben dayanmayıp test yaptım negatiff çıktı çoook şükür bakalım ilerleyen günlerde neler olacak büyük ihtimal hamile değilimdir çünkü kızımda da aynı böyle 5 gün vardı yapmıştım çıkmıştı olsa çıkardı diye düşünüyorum artık hakkımızda hayırlısı:Saruboceq:
içini ferah tut tatlım öle bi sıkıştırmayla birşey olsaydı ohooo kaç anne bebegini kaybetmiş olurdu...böyle şeyler aklına getirme iyi düşün her zaman canım benim... opuyorumnanaktan
bu arada kızlar benim kırmızılar geldi çok şükür çok bekletmedi...kocişimde bugün yada pztesi tekrar test yaptırcak degerlerine baktırcak eger bi deişiklik yoksa ameliyat olmayı düşünüyor...ameliyat olduktan sonra bakalım nolur...o yüzden uzun bi süreç bizi bekliyor artık bakalım ne zaman bebek sahibi oluruz...bi 4-5 ay beklerim diye düşünüyorum... boshayallersmile
offff konuşturmadı bile kadın beni yaaa mafoldumben bana hissetmeyebilirsin normal dedi ama iki gün öncesine kadar hissediyodum dedim valla ben çok yoğunum istiyosan gel aşağıda bi ultrasona göndereyim dedi. bu kadarda umursamazlık olmaz yaaaa
ben dayanmayıp test yaptım negatiff çıktı çoook şükür bakalım ilerleyen günlerde neler olacak büyük ihtimal hamile değilimdir çünkü kızımda da aynı böyle 5 gün vardı yapmıştım çıkmıştı olsa çıkardı diye düşünüyorum artık hakkımızda hayırlısı:Saruboceq:
demi ama Şeniz hiçmi bişey yapmıycaz canım aaaaa aklinialirimsmile aklinialirimsmile herhalde bişi olmaz diye düşünüyorum bende. ama işte tam o zamandan beri ağrılarım oldu sanırım bide yorgunluktan kasılıyorum dinlenemiyorum kaç gündür akşamları hep hareketliyim ondandır. bu akşam yatıp dinlencem artık kesin yani
hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin allah canım inş ameliyata gerek kalmaz hayırlısıyla
bu arada kızlar benim kırmızılar geldi çok şükür çok bekletmedi...kocişimde bugün yada pztesi tekrar test yaptırcak degerlerine baktırcak eger bi deişiklik yoksa ameliyat olmayı düşünüyor...ameliyat olduktan sonra bakalım nolur...o yüzden uzun bi süreç bizi bekliyor artık bakalım ne zaman bebek sahibi oluruz...bi 4-5 ay beklerim diye düşünüyorum... boshayallersmile
SELAMLARRR kaydirigubbakcemile2
KARASU DAN HABER VARMI KIZLAR
kızında buantı durumun naısldı canım çok zorluk çektınmı merak ettım
hadi hayırlısı canım inşallah :teselli:
selaam :)
karasu regl oldu aplacım ve foruma ara verdi girmicek bi süre
amin canım aminnn.. bu gidişle ameliyat şart gibi görünüyor yoksa ne kadar zorlasak da olmuyor..doktorlarda zaten normal ilaçla yada bitkisel ilaçla tedavisi mümkün deil demişti ama benim eşim denemek istedi denedi 2 aydır ama hiçbir değişiklik yok.bence artık ameliyat olması gerekiyor boshayallersmile
amin canım aminnn.. bu gidişle ameliyat şart gibi görünüyor yoksa ne kadar zorlasak da olmuyor..doktorlarda zaten normal ilaçla yada bitkisel ilaçla tedavisi mümkün deil demişti ama benim eşim denemek istedi denedi 2 aydır ama hiçbir değişiklik yok.bence artık ameliyat olması gerekiyor boshayallersmile
kızlarrrrrrrrrrrrrr degerım 1110.18 nasılımmmsengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?