• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
onu da yaparız be canım bu ay iyicene bi el atalım şu olaya:))

Hamile kalmak için yarçın: Hamile kalmak için tarçın eski yunan ve uzakdoğu tıbbı kestane balını yıllardır erkeklerin spermalarını kuvvetlendirmek için kullanmıştır. Eğer kudretsiz bir erkek düzenli olarak uyumadan önce 2 kaşık bal yerse problemleri çözülecektir. Çin, japon ve uzakdoğu ülkelerinde gebe kalamayan ve uterusunu kuvvetlendirmek isteyen kadınlar asırlardır toz tarçın kullanmaktadırlar.

Hamile kalmak isteyen kadınlar bir tutam toz tarçın ve yarım tatlı kaşığı kestane balını gün boyunca bir sakızla çiğnediklerinde tükürükle karışarak yavaş yavaş emilerek etkili olmaktadır. Amerika marylandde evli bir çiftin 14 yıldır çocuğu olmamış ve ümitlerini de kaybetmişlerdir. Bu uygulamalar kendilerine anlatılmış ve yukarıda belirtilen kürün uygulamasına başlandıktan birkaç ay sonra ikiz çocuklarının olacağı tespit edilmiştir.

idilcim bu konuda hiç bi bilgim yok gerçekten ama ayşem biliyodur...istersen ona bi soralım neymiş bizde ögrenmiş oluruz:)

tamam canım sağol :)

canım ağız sütü yani ilk süt koyu sarı renkte olur sakın ha sıkma
sütünün en kıymetli tarafı o bebegını pek çok hastalıktan uzun süre korucak şey o
ayrıca göğüslerini sıktırırısan rahım kasların çalısacagındna sancın olur aman ha dikkat

aşna fişna yaparkende kocişine söle bundan sonra yumoşlarla fazla oynamasın
sana ağrı olrk geri dönebilir cunku :)

hadi yaaa....bilmiyorumkismile bilmiyordum yani ben sütün su gibi olduğunu düşünmüştüm...sıktım tabi ben de aynı hataya düştümmm :umursamaz:
her neyse bir daha olmaz...
aşna fişna konusuna gelince kocişle uzun zamandır yapmıyoruz...o yönden sorun yok yaniii....mafoldumben
offf kızlarrrrrr ne yapıcam bennnnnn....eşimi arzulamıyorum yaaaa olmuyooo yapamıyorummm hamileliğimden bu yana 10 kereyi geçmedii
akıl fikir verin bana nolurrr

Son düzenleyen: Moderatör:
yaparız dimi kızzz olumunekankayizsmile
ewet canım haklısın takmazsak olur hiç beklemediğimiz bir anda bugünden itibaren bebek düşünmüyoruz dimi canımcım kaydirigubbakcemile5
oluruna bırakıyoruz herşeyi... :lepi:
heh valla soranada yavaş yavaş düşünmeye başlıyos deriz
canım ağız sütü yani ilk süt koyu sarı renkte olur sakın ha sıkma
sütünün en kıymetli tarafı o bebegını pek çok hastalıktan uzun süre korucak şey o
ayrıca göğüslerini sıktırırısan rahım kasların çalısacagındna sancın olur aman ha dikkat

aşna fişna yaparkende kocişine söle bundan sonra yumoşlarla fazla oynamasın
sana ağrı olrk geri dönebilir cunku :)

gitime ödem yapcak bişey yok hamıleyken toplamışsın daha atamamışsın
onun için detoks yapman lazım dedi doktorum

ayy çiklata kahvede guzel annem ona boyuyo hep :D

güle güle tatlımm

sağol nanecımm :)

kızıl yapsam biras değişiklik olacak kendimden sıkıldım saçlarımı da uzatsammı kestirsemmi bilemiyorum hani önler uzun arka kısa nasıl ayşecim

bebeğim,
güzel yavrum,
canımın canı oglum
daha dün gibi seninle müjdelendiğim gün,
saatlerce gözyaşlarımın akıp yüreğimi yeşerttiği gün...
hayatımın tazelendiği, hücrelerimin sanki bir bir nefes aldığı gün...
bu nimetin şükrünü nasıl eda edeceğimi bilemediğim gün...
aylar geçirmişiz birlikte meleğim,
sen içimde büyüyorsun,
ve benim her hareketinde ilk defaymış gibi yeniden çarpıyor yüreğim...
az kalmış kavuşmamıza boncuk gözlüm,
seni sarmama, kokunla karışmama, yüzüne bakmaya doyamacağım günlerle buluşmamıza az kalmış,
seni nasıl bir aşkla sevdiğimi ben bile bilmiyorum,
gel de bak gözlerime, sen anla güzel yavrum

Son düzenleme:
ya kızlar bişi dicem özellikle yıldız ve nane :) hacdan getirilen bi ot varmış hamilelik için tanıdık falan aktar yada böle şeylerden anlayan biri varsa sorsanıza biii

ama hemşom sarımsı bişey bilmiyorumkismile

KORKMA
BENDEDE OLUYO AKINTI HEMDE GÜNLÜK PED KOYACAK KADAR
İLK GELDİĞİNDE ŞEFFAFTIR O.. DURDUKÇA SARARIYO
GELDİĞİ ANDA BAK EĞER ÇOK KOYU KIVAMDA DEİLSE KORKMA
ÇOK KOYU VE YOPUN KATI GELMESİ LAZIM DOĞUM İÇİN. ÖLE DEİLDİR SENİN HEM ÇÇÇOK VAR DOĞUMA DAHA olumunekankayizsmile

KORKMA
BENDEDE OLUYO AKINTI HEMDE GÜNLÜK PED KOYACAK KADAR
İLK GELDİĞİNDE ŞEFFAFTIR O.. DURDUKÇA SARARIYO
GELDİĞİ ANDA BAK EĞER ÇOK KOYU KIVAMDA DEİLSE KORKMA
ÇOK KOYU VE YOPUN KATI GELMESİ LAZIM DOĞUM İÇİN. ÖLE DEİLDİR SENİN HEM ÇÇÇOK VAR DOĞUMA DAHA olumunekankayizsmile

ped miiiiiiiiiiiii :uhm: yok benimki bir kaç damla bir şeyy aktı

BENDE KUKUDAN GELİYO AKINTI SANIYORUMMMkafamçokkarıştı
BENDEN DE GELDİ GEÇEN HAFTALARDA DR.A SORDUM
KORKMA DEDİ BU ASLINDA İYİ BİŞİYMİŞ :)
BEBEK ERKEN DOĞSADA SÜT HAZIR SAYILIYOMUŞ :)

bebeğim,
güzel yavrum,
canım yarısı oglum
sen içimde büyüyorsun,
seni sarmama, kokunla karışmama, yüzüne bakmaya doyamacağım günlerle buluşmamıza az kalmış,
ay canım ağlattın beni ya inanırmısınız daha tam hazır hissetmiyorum diyordum kendimi bu yazdıklatından sonra anne olmak istiyorum kesin ben
ya kızlar bişi dicem özellikle yıldız ve nane :) hacdan getirilen bi ot varmış hamilelik için tanıdık falan aktar yada böle şeylerden anlayan biri varsa sorsanıza biii

hiç canım yakınlardan gidecek yok ismi ne ola bu bitkkinin ben civan perçemi almıştım içemedim öle duruyo

BENDE KUKUDAN GELİYO AKINTI SANIYORUMMMkafamçokkarıştı
BENDEN DE GELDİ GEÇEN HAFTALARDA DR.A SORDUM
KORKMA DEDİ BU ASLINDA İYİ BİŞİYMİŞ :)
BEBEK ERKEN DOĞSADA SÜT HAZIR SAYILIYOMUŞ :)

BENİM MEMELERDEN FIŞKIRDI DA PET KOYDUMMM :roflol::roflol:
KIS YALNIŞ ANLAMIŞIM DİYORUMMM:roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: Allah iyiliğini versin kızzzzzzzzzz ben de ne pedi diyorummmmm hahahah

Hamile kalmak için yarçın: Hamile kalmak için tarçın eski yunan ve uzakdoğu tıbbı kestane balını yıllardır erkeklerin spermalarını kuvvetlendirmek için kullanmıştır. Eğer kudretsiz bir erkek düzenli olarak uyumadan önce 2 kaşık bal yerse problemleri çözülecektir. Çin, japon ve uzakdoğu ülkelerinde gebe kalamayan ve uterusunu kuvvetlendirmek isteyen kadınlar asırlardır toz tarçın kullanmaktadırlar.

Hamile kalmak isteyen kadınlar bir tutam toz tarçın ve yarım tatlı kaşığı kestane balını gün boyunca bir sakızla çiğnediklerinde tükürükle karışarak yavaş yavaş emilerek etkili olmaktadır. Amerika marylandde evli bir çiftin 14 yıldır çocuğu olmamış ve ümitlerini de kaybetmişlerdir. Bu uygulamalar kendilerine anlatılmış ve yukarıda belirtilen kürün uygulamasına başlandıktan birkaç ay sonra ikiz çocuklarının olacağı tespit edilmiştir.

hmm gece yatmadan 2 kaşık bal yedirmek lazım demekki kocişe onuda yedirirz:)) sperm patlaması yaşarmışız:))
toz tarçın ve kestane balı he onu da ben yerim artık bunları not etmem lazım yoksa unuturum hemencik:))
saol canım bilgiler için..
herşeyide denemek iyi olurmuki :uhm:

heh valla soranada yavaş yavaş düşünmeye başlıyos deris
he demii :))

bebeğim,
güzel yavrum,
canım yarısı oglum
sen içimde büyüyorsun,

ne kadar güzel yazmışsın canım :gitme:

hee bende duydum bi yerde ama araştırmadım öle...benim eltimler arabistanda oturuyo sölesem getirir bana ama söleyememkii :((

tamam canım sağol :)

hadi yaaa....bilmiyorumkismile bilmiyordum yani ben sütün su gibi olduğunu düşünmüştüm...sıktım tabi ben de aynı hataya düştümmm :umursamaz:
her neyse bir daha olmaz...
aşna fişna konusuna gelince kocişle uzun zamandır yapmıyoruz...o yönden sorun yok yaniii....mafoldumben
offf kızlarrrrrr ne yapıcam bennnnnn....eşimi arzulamıyorum yaaaa olmuyooo yapamıyorummm hamileliğimden bu yana 10 kereyi geçmedii
akıl fikir verin bana nolurrr

Canım süt emzirmeeye başladıgın ilk zamanalrda da bi süre sarı ve koyu gelicek sonra
sulanıcak ama su gibi olmıcak rengı gene beyaz olucak emzirmeye başladıktan sonra

kızkardeşimel eğitimde öğrenmıstık bunu emzırmenın ilk 5-10 dakıkasında sadece su
gelir süt gelmez besın adına onun için emzirmeyı hemen bırakmamalısın
eğer bırakırsan bebegın sadece su içmiş olr süt içmedii için doymaz bisüre sonra ağlamaaya başalr gene
devam edersen sütte gelir ve bebegın beslenır....pek çok annenın yanlışa düştüğü noktalardan biriymiş bu

yumoş ellemek için illa aşna fişna olması gerekmıokı kızım hiçmi oynaşmıonz alla alla sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

heh valla soranada yavaş yavaş düşünmeye başlıyos deriz

kızıl yapsam biras değişiklik olacak kendimden sıkıldım saçlarımı da uzatsammı kestirsemmi bilemiyorum hani önler uzun arka kısa nasıl ayşecim

benimde kat kat şu an u biçimimi diolar ne ondan :D değişik bi renge boyamsıtım ebn
güzeldi ama aktı artık :)

uzun saç cok sevıorm ve kestırmeye cesaret edemırom ayrıca bılıosn örtülüyüm ben
saçlarım çok kısa olursa bağlanmazsa başörtümü yapamam :)

ben cıkıyorum kızlar vakit geldi ...hepinizi öpüyorum pztesi görüşürz opuyorumnanaktan kendinize iyi bakın hoşçakalın...

bebeğim,
güzel yavrum,
canımın canı oglum
sen içimde büyüyorsun,

:gitme: :gitme: :gitme:

sağlıkla mutlulukla kucakladığın günlerinde olsun....:gitme:

Canım süt emzirmeeye başladıgın ilk zamanalrda da bi süre sarı ve koyu gelicek sonra
sulanıcak ama su gibi olmıcak rengı gene beyaz olucak emzirmeye başladıktan sonra

kızkardeşimel eğitimde öğrenmıstık bunu emzırmenın ilk 5-10 dakıkasında sadece su
gelir süt gelmez besın adına onun için emzirmeyı hemen bırakmamalısın
eğer bırakırsan bebegın sadece su içmiş olr süt içmedii için doymaz bisüre sonra ağlamaaya başalr gene
devam edersen sütte gelir ve bebegın beslenır....pek çok annenın yanlışa düştüğü noktalardan biriymiş bu

yumoş ellemek için illa aşna fişna olması gerekmıokı kızım hiçmi oynaşmıonz alla alla sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

yok kız o bile yokkkk....hep benden kaynaklanıyo tabiii
istemiyorum....eşimmmm girişimde bulunuyo ama ben geri çekiliyorum :sinifsinif:
ne yapıcam ayşemmmmm ne yapıyımmm olmuyooooo :1no2:

Back
X