• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydınn canım iyiyim çok şükür sen nasılsınnnopuyorumnanaktan

Ben de iyiyim canım bir yaramazlık yok :)

günaydın canım hoşgeldin a.s.
dün izinliydim deli gibi temizlik yaptık kocişle kaydirigubbakcemile5
o kadar yorgunumki bu gün nasıl geçer bilmiyorum akannehir

canım kendini yormaa bırak eşin yapsın temizliği :jeyyar:
nasılsın? kızını hissediyor musun artık?

[ı]selammmm kısllarr günaydınn... Idilim bahar ismi çok hoşşş adı gibi güzel olsun [/ı]

Evet adı Bahar olacak :asigim: ...siz düşündünüz mü canım??

düşünüyorum ama ne söylesem kociş beğenmiyo.kendisi irem istiyo ama bakalım.karar veremedik yani.
ben belinay ismini çok beğeniyorum ama kabul ettiremedim :oklava:
bahar ismi de çok güzel ayrıca :asigim::nazar:

[ı]selammmm kısllarr günaydınn... Idilim bahar ismi çok hoşşş adı gibi güzel olsun [/ı]

Hoşgeldin canımmm nasılsın?
çok teşekkür ederim, ben Bahar olsun diye direttim eşim yeliz veya asya istiyordu ama bahar olacak dedim kırmadı beni :asigim: bir dahaki sefere sen seçersin dedim :roflol:

düşünüyorum ama ne söylesem kociş beğenmiyo.kendisi irem istiyo ama bakalım.karar veremedik yani.
ben belinay ismini çok beğeniyorum ama kabul ettiremedim :oklava:
bahar ismi de çok güzel ayrıca :asigim::nazar:

ahhh bu erkekler :oklava: bişey beğendiremiyoruz

çok teşekkür ederim beğendiğin için kızımın ismini :)

Son düzenleyen: Moderatör:
karagul canım çatlakların ne alemde? benimkiler başını aldı gidiyo yaaa off o kadar da krem sürüyorum, badem yağı vs...herşeyi denedim ama yokkk berbat oldu vücudum yaaa

Hoşgeldin canımmm nasılsın?
çok teşekkür ederim, ben Bahar olsun diye direttim eşim yeliz veya asya istiyordu ama bahar olacak dedim kırmadı beni :asigim: bir dahaki sefere sen seçersin dedim :roflol:

ahhh bu erkekler :oklava: bişey beğendiremiyoruz

çok teşekkür ederim beğendiğin için kızımın ismini :)

canım bahar çokkk güzel bi isim işallah ismiyle yaşar yaşlanır.eşinde benim istedigim ismi istiyomuşşş :D

karagul canım çatlakların ne alemde? benimkiler başını aldı gidiyo yaaa off o kadar da krem sürüyorum, badem yağı vs...herşeyi denedim ama yokkk berbat oldu vücudum yaaa

canım benim göbüşümde henüz çatlak olmadı ama bacaklarımda vede kalçamda hafifte olsa çatlaklar oluştu:olmaz: ha bide göğüslerimde belli belirsizde olsa var
bende bebe yağı arada da badem yağı kullanıyorum ama çokta faydasını göreceğimi sanmıyorum :umursamaz: çünkü annemde ablalarımda da çatlak varkötükedihüso

canım yeliz zaten benim adım kızım olursada adını asya koymak istiyorummm:D

:1: :1: ben de asya ismini seviyorum ama çevremizde çok asya var o yüzden istemiyorum

canım benim göbüşümde henüz çatlak olmadı ama bacaklarımda vede kalçamda hafifte olsa çatlaklar oluştu:olmaz: ha bide göğüslerimde belli belirsizde olsa var
bende bebe yağı arada da badem yağı kullanıyorum ama çokta faydasını göreceğimi sanmıyorum :umursamaz: çünkü annemde ablalarımda da çatlak varkötükedihüso

yaaa hiç faydası yok canım bu yağların kremlerin...kızzz çatlaklarımı görsennn kafayı yersinn delikafadulden göğüslerimde, popomda, kalçamda, offf her tarafta var yaaa :sinifsinif:

idilcan sende kalp çarpıntısı var mı ? yani daha doğrusu nabzın nasıl
benim çok hızlı acaba normal midir ki eyvahedigeldismile

:1: :1: ben de asya ismini seviyorum ama çevremizde çok asya var o yüzden istemiyorum

yaaa hiç faydası yok canım bu yağların kremlerin...kızzz çatlaklarımı görsennn kafayı yersinn delikafadulden göğüslerimde, popomda, kalçamda, offf her tarafta var yaaa :sinifsinif:

canım kaç kilo aldın ki sen CADIARZU
ben şu ana kadar 7 kilo aldımakannehir
ha bide bende acayip selülit oldu kafamçokkarıştı

idilcan sende kalp çarpıntısı var mı ? yani daha doğrusu nabzın nasıl
benim çok hızlı acaba normal midir ki eyvahedigeldismile

var canım bazen kalbim yerinden fırlayacakmış gibi oluyo...
normal , kalp hem anneye hem bebişe oksijen pompalıyo o yüzden daha hızlı çalışıyo...

canım kaç kilo aldın ki sen CADIARZU
ben şu ana kadar 7 kilo aldımakannehir
ha bide bende acayip selülit oldu kafamçokkarıştı

canım ben hamile kalmadan önce 65 kiloydum şimdi 77 kiloyum... yani 12 kilo aldım 28 haftada...iyi ya 7 kilo ! çok güzel :)
çatlaklarımın resimlerini koyayım da şükredin halinize :1:

Eklentiler

• $12.webp
    $12.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleyen: Moderatör:
var canım bazen kalbim yerinden fırlayacakmış gibi oluyo...
normal , kalp hem anneye hem bebişe oksijen pompalıyo o yüzden daha hızlı çalışıyo...

canım ben hamile kalmadan önce 65 kiloydum şimdi 77 kiloyum... yani 12 kilo aldım 28 haftada...sen kaç kilo aldın?
çatlaklarımın resimlerini koyayım da şükredin halinize :1:

ayyy canım benim ya bu çatlaklar sana mı ait kafamçokkarıştı
inş doğumdan sonra geçer :Saruboceq:
yanii bende de var ama böyle değil hafif çizgi gibi yerimseniben
ben 64 kiloydum şu an 71 olmuşum sempatiksalakcinni galiba çok kilo alıcam gibi geliyo bana

ayyy canım benim ya bu çatlaklar sana mı ait kafamçokkarıştı
inş doğumdan sonra geçer :Saruboceq:
yanii bende de var ama böyle değil hafif çizgi gibi yerimseniben
ben 64 kiloydum şu an 71 olmuşum sempatiksalakcinni galiba çok kilo alıcam gibi geliyo bana

malesef canım bana ait :çok üzgünüm:

huhu kızlar hayırdır çatlaklar sizi susturdu...............ühüüüü ühüüüü kimse benimle konuşmak istemiyooo çatlaklarımın yüzündennn mafoldumben

Back
X