smarrrrttt,
neredesin gülüm haftasonu geziyon di mi, ah seni seni attın kendini yine dışarıya, gez kuzum gez yakışır sana
Ya ben geçen gün tarih verdim ya sana, sen de muhtemel tarihi 16 Ekim yapmıştın listede, e valla ben de anlamadım bana ben dün adet oldum 30 EYLÜL de geldi reglim
şimdi bak ben yazayım sen ortalama bir şey yap listede artık
30 Eylül
14 Eylül
13 Ağustos
24 Temmuz
30 Haziran
3 Haziran
8 mayıs
Yeter di mi 6 aylık, sen hesaplayıver tatlım yine, artık benim kafam basmıyorsempatiksalakcinni
Canım ancak girebildim siteye.Hatta eve yeni geldik.Kocişin Samsun'da maçı vardı onun yanına gittim ben de.Bu saat oldu ancak gelebildik.
Değerin çok güzel yükselmiş canım.
Hayırlısıyla bir dahaki gidişinde de keseyi görürsün inşallah...
Biz aynı gidiyor sayılırız seninle.Ama benim son gidişimde kana bakmadan keseye baktı görünce de bakmaya gerek duymadı.Bu pazartesi yine gidicem kalp atışlarını duyana kadar gel dedi doktor.Aynı ayın hamişleri olduk Allah'ım kalp atışlarını duymayı da nasip etsin ınsallah canım
Hmmm!Keseyi görene kadar her hafta gel dedi demek!E!Benim salak doktor para kazanmak istemiyor mu!CADIARZU Neden çağırmadı beni!Acaba nasılsa bu kese büyümez bebek de olmaz düşer hiç umutlandırmayyaım çağırıp da diye mi düşündü de iki hafta sonraya verdi bana randevuyu!akannehir sırnaşık şey fisfisfis
Belle,Emoş kızlarrr!!
selam talış naberrrrrrrrrrrŞeniz
Canım ancak girebildim siteye.Hatta eve yeni geldik.Kocişin Samsun'da maçı vardı onun yanına gittim ben de.Bu saat oldu ancak gelebildik.
Değerin çok güzel yükselmiş canım.
Hayırlısıyla bir dahaki gidişinde de keseyi görürsün inşallah...
Biz aynı gidiyor sayılırız seninle.Ama benim son gidişimde kana bakmadan keseye baktı görünce de bakmaya gerek duymadı.Bu pazartesi yine gidicem kalp atışlarını duyana kadar gel dedi doktor.Aynı ayın hamişleri olduk Allah'ım kalp atışlarını duymayı da nasip etsin ınsallah canım
Belle,Emoş kızlarrr!!
bellem sen nasılsınn talışımmmopuyorumnanaktan
slm canlarr bende gıremedım bugun hıc yemege mısafırım vardı kalabalıktık bıde bebek mevlıdı vardı bugun komsuda yogun gectı gunum gozumden uyku akıyor ama topıkte hıc haraket yokmus zaten yaa:umursamaz: nasılsınız dıye merak ettım bkım dedım.
evet mervecıgım degerım guzel masallahhsen nasılsın ıyımısın mıden nasıl oldu?bilmiyorumkismile
ayy kızlar kusura bakmayın gozlrım kapanıyor dayanamıcam cok uykum geldı opuyorum hepıcıgınızıŞeniz
slm kızlar nasılsınız bakemm.bellee
he vallla bende ösledim benimde misafirim vardı giremedim pekk ayy nazar değdi topiğe yaa kimseciklerr yokkbilmiyorumkismileİyiyim kuzum ya sizi özledim ben bee boshayallersmile
Akşam geç geldim iki günde kimsecikler yoktu ama:çok üzgünüm:
ayy kızlar kusura bakmayın gozlrım kapanıyor dayanamıcam cok uykum geldı opuyorum hepıcıgınızıŞeniz
kızlar kociş başımda bekliyoo hadi hadii yatıyoz akannehirdiyo elide pcnin kapatma düğmesinde:gitme:ben yatıyorum iyi geceler yarın gelirim artık şimdiden hayırlı pazarla diyip kaçıyom bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?