• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
smarrrrttt,
neredesin gülüm haftasonu geziyon di mi, ah seni seni attın kendini yine dışarıya, gez kuzum gez yakışır sana

Ya ben geçen gün tarih verdim ya sana, sen de muhtemel tarihi 16 Ekim yapmıştın listede, e valla ben de anlamadım bana ben dün adet oldum 30 EYLÜL de geldi reglim

şimdi bak ben yazayım sen ortalama bir şey yap listede artık

30 Eylül
14 Eylül
13 Ağustos
24 Temmuz
30 Haziran
3 Haziran
8 mayıs

Yeter di mi 6 aylık, sen hesaplayıver tatlım yine, artık benim kafam basmıyorsempatiksalakcinni

CAnım yaaa..Benim tahminim 26Ekimde falan regl oalcacksın bu ay...Ama sen daha ii bilirsin tabi;bazı siklusların çok kısa olmuş diğerlerine göre!bilmiyorumkismile Ama Su da 16Ekim demiş bilemedim ki ben şimdi! :S

Son düzenleme:
Smart canım?
Kimsecikler yok geliyorum gidiyorum nerelerde bu kızlar !
Nasılsın canım yolunda dimi herşey?

Canım ancak girebildim siteye.Hatta eve yeni geldik.Kocişin Samsun'da maçı vardı onun yanına gittim ben de.Bu saat oldu ancak gelebildik.

Değerin çok güzel yükselmiş canım.
Hayırlısıyla bir dahaki gidişinde de keseyi görürsün inşallah...
Biz aynı gidiyor sayılırız seninle.Ama benim son gidişimde kana bakmadan keseye baktı görünce de bakmaya gerek duymadı.Bu pazartesi yine gidicem kalp atışlarını duyana kadar gel dedi doktor.Aynı ayın hamişleri olduk Allah'ım kalp atışlarını duymayı da nasip etsin ınsallah canım

Hmmm!Keseyi görene kadar her hafta gel dedi demek!E!Benim salak doktor para kazanmak istemiyor mu!CADIARZU Neden çağırmadı beni!Acaba nasılsa bu kese büyümez bebek de olmaz düşer hiç umutlandırmayyaım çağırıp da diye mi düşündü de iki hafta sonraya verdi bana randevuyu!akannehir sırnaşık şey fisfisfis

Hmmm!Keseyi görene kadar her hafta gel dedi demek!E!Benim salak doktor para kazanmak istemiyor mu!CADIARZU Neden çağırmadı beni!Acaba nasılsa bu kese büyümez bebek de olmaz düşer hiç umutlandırmayyaım çağırıp da diye mi düşündü de iki hafta sonraya verdi bana randevuyu!akannehir sırnaşık şey fisfisfis

Ay kız sen bizi toptan öldürcen vallahbenneyaptımki
Öyle şey olur mu hiç;herşey yolundaki senin ve bebişin için canım zaten 6haftalık bir kese üstten bakıldığında ancak o şekilde görülür;alttan bakıldığında daha büyük görülebilir ama zaten senin tercihin üstten bakılmasıydı ki gönlüne görede oldu..O yüzden böyle deme lütfen;tabiki Allah'ın takdirinde böylesi yazılmışsa hakkımızda o olacak ama tabiki asla böyle düşünmemek lazım...Benimki de en azından kalp atışını duyana kadar kese normal boyutlarda büyüyor mu diye bakmak istediğini söyledi ki gitmek benimde içimi çok rahatlatacak...

bellem sen nasılsınn talışımmmopuyorumnanaktan

Canım ancak girebildim siteye.Hatta eve yeni geldik.Kocişin Samsun'da maçı vardı onun yanına gittim ben de.Bu saat oldu ancak gelebildik.

Değerin çok güzel yükselmiş canım.
Hayırlısıyla bir dahaki gidişinde de keseyi görürsün inşallah...
Biz aynı gidiyor sayılırız seninle.Ama benim son gidişimde kana bakmadan keseye baktı görünce de bakmaya gerek duymadı.Bu pazartesi yine gidicem kalp atışlarını duyana kadar gel dedi doktor.Aynı ayın hamişleri olduk Allah'ım kalp atışlarını duymayı da nasip etsin ınsallah canım

Belle,Emoş kızlarrr!!

slm canlarr bende gıremedım bugun hıc yemege mısafırım vardı kalabalıktık bıde bebek mevlıdı vardı bugun komsuda yogun gectı gunum gozumden uyku akıyor ama topıkte hıc haraket yokmus zaten yaa:umursamaz: nasılsınız dıye merak ettım bkım dedım.
evet mervecıgım degerım guzel masallahh :nazar: sen nasılsın ıyımısın mıden nasıl oldu?bilmiyorumkismile

ayy kızlar kusura bakmayın gozlrım kapanıyor dayanamıcam cok uykum geldı opuyorum hepıcıgınızıŞeniz

slm canlarr bende gıremedım bugun hıc yemege mısafırım vardı kalabalıktık bıde bebek mevlıdı vardı bugun komsuda yogun gectı gunum gozumden uyku akıyor ama topıkte hıc haraket yokmus zaten yaa:umursamaz: nasılsınız dıye merak ettım bkım dedım.
evet mervecıgım degerım guzel masallahh :nazar: sen nasılsın ıyımısın mıden nasıl oldu?bilmiyorumkismile

Ohh ne güzel günün dolu dolu geçmiş canım...
Bizde kocişle alışveriş yaptık çok gezdik yemeğimizi yedik geldik resmen gece olmuştu.Baktım topike ama kimsecikler yok...
İyiyim çok şükür canım midem de iyi aman tek korkum bulantılarımızın başlaması olmaz inşallah ya da az olursa okuldan kalmamboshayallersmile

İyiyim kuzum ya sizi özledim ben bee boshayallersmile
Akşam geç geldim iki günde kimsecikler yoktu ama:çok üzgünüm:
he vallla bende ösledim benimde misafirim vardı giremedim pekk ayy nazar değdi topiğe yaa kimseciklerr yokkbilmiyorumkismile

ayy kızlar kusura bakmayın gozlrım kapanıyor dayanamıcam cok uykum geldı opuyorum hepıcıgınızıŞeniz

tamam şekercimm iyi geceler benimde yat borumm çaldııı kociş kızıyo artık banaaa :sinifsinif:fazla kalıyorum nette diye-tatlicadiarzu-

kızlar kociş başımda bekliyoo hadi hadii yatıyoz akannehirdiyo elide pcnin kapatma düğmesinde:gitme:ben yatıyorum iyi geceler yarın gelirim artık şimdiden hayırlı pazarla diyip kaçıyom bennnkaydirigubbakcemile4

kızlar kociş başımda bekliyoo hadi hadii yatıyoz akannehirdiyo elide pcnin kapatma düğmesinde:gitme:ben yatıyorum iyi geceler yarın gelirim artık şimdiden hayırlı pazarla diyip kaçıyom bennnkaydirigubbakcemile4

Tamam canım git hade bekletme kocişi...
Benımkı yarın nöbetçi yattı bile ben de yatarım az sonra..
Yarın görüşürüz ınsallah hayırlı geceler kuzum!

kızlar slmlar bırsey sorucam sımdı ben ayın 30undan 30una regl oluyodum son zamanlarda 28ınden 28ıne oluyodum agustosta 27 sınde oldum ve 3 gun surdu. arkadas ben dus alınca cabuk kesilir demıstı önemsemedım. ama eylulun ne 27 sınde ne 30 unda regl olmadım cuma gunu test yaptım evde negatıf cıktı. belım cok agrıyo bıde kasıklarım batıyo ıkıb tarafımda. baska hıc bır sey yok. cok sık wc gıdıyorum merakımdan ama yok ne regl oldum ne bebek var napıcamı sasırdım bı akıl verın ya lutfennn

Back
X