Ya söylemeyeceğim demiştim ama zaten sana!akannehir Hele bi kabullenelim görüp de;doktor da söylemediysen söyleme dedi :) En mantıklısıymış :)))
iyi geceler kızlarrrrr opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya söylemeyeceğim demiştim ama zaten sana!akannehir Hele bi kabullenelim görüp de;doktor da söylemediysen söyleme dedi :) En mantıklısıymış :)))
Ben de gidiyorum canlar...
Sabah afacanlar tüm gücümü emmek için beni bekliyor olacaklar!
Hepinizi öpüyorum iyi geceler!
günaydınnnn opuyorumnanaktan kimsecikler yok ayşem senden benden başka :uhm:
günaydın nanem evet yaa
kimsecikler yook nerdeler acabaa :uhm:
kızz dün akşam burda deprem oldu anuumm çok korktum
dizlerimin bağı çözüldü valla akannehir
Günaydın kızlarr....
İstanbul'da yaşayan arkadailara da geçmiş olsun;umarım devamı gelmez depremin![]()
Günaydın kızlarr....
İstanbul'da yaşayan arkadailara da geçmiş olsun;umarım devamı gelmez depremin![]()
aayy gerçektenmiii eyvahedigeldismile ben çok korkarım depremden ya( geçmiş olsun bitanem..
günaydın smartcım hoşgeldin...
ewet ya geçmiş olsun herkese eyvahedigeldismile
Tabiki olmuşsundur! :bbo: Neyseki bişey yok kimsede!günaydın
sağol smartcım kısa sürdü ama yusuf yusuf olduk valla bjk maçını izliyoduk tam
inş. devamı gelmez ama ışıkaranın dediği gibi bunla yaşamaya alışmalıyız sanırım akannehir
Okul açlılaı bugün üçüncü hafta oldu ben hala kendimi alışmış hissedemiyorum yaaaaAklım hala gezmede tatilde orda burda... akannehir Nasıl bişey oldum ben ya;sanki bütün yaz gezen ben değldim. sempatiksalakcinni Doyamadım bir türlü :))
evet canım ya...sağol.
17 ağustosu da 12 kasım depremınıde yaşadıgım için çook korktum
eşim daha sakindi o o zamanalrda eskisehirde yasadıgından dolayı
gecede uyyamadım gene olursa diye korktum akannehir akannehir
devamı gelmez inşallah
Allah tekrrarını yaşatmasın;çok büyük acılar gördü bu devlet depremden ötürü.Aileler yok oldu,yuvalar yıkıldı...Yıllarca izmit'te yaşamış biri olarak ii bilirim depremle yaşamak duygusunu!
Baş ucumda deprem çantam vardı sürekli;herhangi bişey olursa acilen alıp çıkmak için artı bir fener yanıbaşımda;göçük altında aklırsam işaret vereblmek için.mafoldumben Çok zor çok!
Tekrar geçmiş olsun cümleten;korkusu bile yeter!
sen bütün yaz gez sonrada okula hala alışamadım de :))
alışmışsın gezmeye tabi ohh ne ala:)
gözün doysun gözünnn o kadar tatil yetmedimi sana:)))
Okul açlılaı bugün üçüncü hafta oldu ben hala kendimi alışmış hissedemiyorum yaaaaAklım hala gezmede tatilde orda burda... akannehir Nasıl bişey oldum ben ya;sanki bütün yaz gezen ben değldim. sempatiksalakcinni Doyamadım bir türlü :))
sen bütün yaz gez sonrada okula hala alışamadım de :))
alışmışsın gezmeye tabi ohh ne ala:)
gözün doysun gözünnn o kadar tatil yetmedimi sana:)))
inşallah canım ya :Saruboceq:
ben 17 agustos depreminden sonra ista gitmiştim inanırmısın hiçbir gece uyuyamadım psikolojikmidir nedir hep sallandıgımı hissettim ama ne kadar korkmustum 10 gün zehir olmuştu bana![]()