• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydınnnn opuyorumnanaktan kimsecikler yok ayşem senden benden başka :uhm:

günaydın nanem evet yaa

kimsecikler yook nerdeler acabaa :uhm:

kızz dün akşam burda deprem oldu anuumm çok korktum

dizlerimin bağı çözüldü valla akannehir

Günaydın kızlarr....
İstanbul'da yaşayan arkadailara da geçmiş olsun;umarım devamı gelmez depremin :(

günaydın nanem evet yaa

kimsecikler yook nerdeler acabaa :uhm:

kızz dün akşam burda deprem oldu anuumm çok korktum

dizlerimin bağı çözüldü valla akannehir

aayy gerçektenmiii eyvahedigeldismile ben çok korkarım depremden ya:(( geçmiş olsun bitanem..

Son düzenleme:
Okul açlılaı bugün üçüncü hafta oldu ben hala kendimi alışmış hissedemiyorum yaaaa :( Aklım hala gezmede tatilde orda burda... akannehir Nasıl bişey oldum ben ya;sanki bütün yaz gezen ben değldim. sempatiksalakcinni Doyamadım bir türlü :))

Günaydın kızlarr....
İstanbul'da yaşayan arkadailara da geçmiş olsun;umarım devamı gelmez depremin :(

günaydın
sağol smartcım kısa sürdü ama yusuf yusuf olduk valla bjk maçını izliyoduk tam

inş. devamı gelmez ama ışıkaranın dediği gibi bunla yaşamaya alışmalıyız sanırım akannehir

aayy gerçektenmiii eyvahedigeldismile ben çok korkarım depremden ya:(( geçmiş olsun bitanem..

evet canım ya...sağol.
17 ağustosu da 12 kasım depremınıde yaşadıgım için çook korktum
eşim daha sakindi o o zamanalrda eskisehirde yasadıgından dolayı
gecede uyyamadım gene olursa diye korktum akannehir akannehir

devamı gelmez inşallah

günaydın smartcım hoşgeldin...
ewet ya geçmiş olsun herkese eyvahedigeldismile

Allah tekrrarını yaşatmasın;çok büyük acılar gördü bu devlet depremden ötürü.Aileler yok oldu,yuvalar yıkıldı...Yıllarca izmit'te yaşamış biri olarak ii bilirim depremle yaşamak duygusunu!
Baş ucumda deprem çantam vardı sürekli;herhangi bişey olursa acilen alıp çıkmak için artı bir fener yanıbaşımda;göçük altında aklırsam işaret vereblmek için.mafoldumben Çok zor çok!
Tekrar geçmiş olsun cümleten;korkusu bile yeter!

günaydın
sağol smartcım kısa sürdü ama yusuf yusuf olduk valla bjk maçını izliyoduk tam

inş. devamı gelmez ama ışıkaranın dediği gibi bunla yaşamaya alışmalıyız sanırım akannehir
Tabiki olmuşsundur! :bbo: Neyseki bişey yok kimsede!

Okul açlılaı bugün üçüncü hafta oldu ben hala kendimi alışmış hissedemiyorum yaaaa :( Aklım hala gezmede tatilde orda burda... akannehir Nasıl bişey oldum ben ya;sanki bütün yaz gezen ben değldim. sempatiksalakcinni Doyamadım bir türlü :))

sen bütün yaz gez sonrada okula hala alışamadım de :))
alışmışsın gezmeye tabi ohh ne ala:)
gözün doysun gözünnn o kadar tatil yetmedimi sana:)))

evet canım ya...sağol.
17 ağustosu da 12 kasım depremınıde yaşadıgım için çook korktum
eşim daha sakindi o o zamanalrda eskisehirde yasadıgından dolayı
gecede uyyamadım gene olursa diye korktum akannehir akannehir

devamı gelmez inşallah

inşallah canım ya :Saruboceq:
ben 17 agustos depreminden sonra ista gitmiştim inanırmısın hiçbir gece uyuyamadım psikolojikmidir nedir hep sallandıgımı hissettim ama ne kadar korkmustum 10 gün zehir olmuştu bana:(

Allah tekrrarını yaşatmasın;çok büyük acılar gördü bu devlet depremden ötürü.Aileler yok oldu,yuvalar yıkıldı...Yıllarca izmit'te yaşamış biri olarak ii bilirim depremle yaşamak duygusunu!
Baş ucumda deprem çantam vardı sürekli;herhangi bişey olursa acilen alıp çıkmak için artı bir fener yanıbaşımda;göçük altında aklırsam işaret vereblmek için.mafoldumben Çok zor çok!
Tekrar geçmiş olsun cümleten;korkusu bile yeter!

amin amin canım inşallah
o zamanlarda gerçekten insanların psikolojisi alt üt olmuştu...bidaha yaşamayız böyle şeyler... :Saruboceq:

yavyum gelmiş hoşgelmişşş opuyorumnanaktan
nasılsın canım? biraz daha iyisindir umarım olumunekankayizsmile

Off sorma yaaa...Nasıl bir gezme aşkıdır bendeki anlamadım.Şimdi diyorum ki bu hafta sonu basıp eskişehire gideyim,sonra diyorum ki acaba bursaya mı gitsem,uff istanbul'a da gidesim vardı... :1: Kafam karıştıkça karışıyor;gidemiyorum da il dışında ir yere ondan sonra kazan kepçe misali başlıyorum buralarda dönmeye o alışveriş merkezi senin bu benim... diye:)

Benim acil giriş çıkışlarımb öyle oluyor işte :S Şimdi çıkmam alzım yine gelirim ama fırsat bulur bulmaz;)

bende bitürlü işe alışamadım ama halen gidip gelıom sempatiksalakcinni

yay burcu olrk gezip tozmak en sevdiğim şeylerden biri fakat heyhat !

inşallah canım ya :Saruboceq:
ben 17 agustos depreminden sonra ista gitmiştim inanırmısın hiçbir gece uyuyamadım psikolojikmidir nedir hep sallandıgımı hissettim ama ne kadar korkmustum 10 gün zehir olmuştu bana:(

deprem korkusu farklı oluyo evet....bu gece cammı kırılır kolonmu devrilir derdiyle rahat bi uyyamadım zaten bende

17 ağustostan sonra balkonda dışarı bakıyorduk hatırlıyorum hafif hafif hep sallanıyordu
yazık annemle babam bizi naısl sarıp sarmalayıp koruyolardı
anne baba olmak böyle bişey demekki hiç kendilerini düşünmeden bizimle ilgileniyolardı
o günlerde ördek ailesi gibi hep peşpeşe yürüyoduk evin içinde bile korkudan

Back
X