hoşgeldinn canımm bi doktora görünmende fayda var kan testi yaptır olmazsa orada herşey belli olur:teselli:mrb arkadaşlar ben yeni üyeyim 2 aydır evliyim evliliğimin ilk ayı çocuk istemiyorduk fakat sonra karar değiştirdik adetim bittikten hemen sonra korunmadan ilişkiye girmeye başladık ve 2 hafta sonra bende aşırı uykusuzluk yorgunluk mide bulantısı olmaya başladı kaynanam bile acaba hamile misin diye şüphelenmeye başladı çünkü bazı yiyeceklerden tiksinmeye başlamıştım kokuları midemi bulandırıyordu üstelik ben tatlı şeyler sevmediğim halde tatlı yiyecekler yemeye başlamıştım sürekli tatlı bişiler istiyordum 3. haftasında kaynanamla pazara gittik pazar arabamızın tekeri koptu çok ağırdı ben onu bi anda kaldırdım ve kasıklarımda çok fazla bi ağrı oldu kasıklarım yanmaya başladı eve geldiğimde adet olmuştum normalde 6 gün sürer ama 2 gün sürdü bu süre zarfında hiçbirşey hissetmemeye başladım artık göğüslerim sızlamıyordu canım tatlı bişiler istemiyordu sadece mide bulantısı vardı ben çok üzüldüm çünkü çevremdekiler bana kesin hamilesin gözüyle bakıyordu ve kendimi buna hazırlamıştım kanama olunca çocuklar gibi oturup ağladım şimdi ben hamile değil miyim![]()