Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

allah allahh oda neymıs benım kedim var ama bu herkeste olacak dıye bırsey yok dmı kedımın bır zararı olurmukı acaba ?

ay evet herkes nerde yaaa

evet aysee yok kımsecıkler burdaa:umursamaz:

slmlar gusellerımm ben cmts gunu dr uma gıtttımmm pıtırcığımı gordukkk resımlerını aldık teyzelerı maşallah gayet ıyıymış bebişimmmm...6.ayımızın içindeyızzz vee 15 gun once dr a gıttığımde 306gr olan bebeğim şimdı 550 gr maşallah dedı dr ıyı bakmışsınız dedı inş. da hep boyle sağlıklı olur da hayırlısıyla kucağıma almayı nasıp eder allahımm :Saruboceq:

sizler nasılsınızzz?* değişiklik var mı hamiş habelerı falan hımm

allah allahh oda neymıs benım kedim var ama bu herkeste olacak dıye bırsey yok dmı kedımın bır zararı olurmukı acaba ?

evet aysee yok kımsecıkler burdaa:umursamaz:

canımcım bilemiyorum ama kesi köpeği olan bayanlar genelde hamile kaldıklarında güvenilir bir yere bırakıyorlar evcil hayvanlarını. evde beslemek bu dönemde çok ama çok tehlikeli çok fazla kişi bu sebepten bebeğini kkaybediyor. dikkatli ol canım evdeyse hayvanın en azından hamilelik süresince ve bebeğin bir yaşına girene kadar evde bulundurmamanı tavsiye ederim

selam kızlar kimse varmıııı bilmiyorumkismile

hosgeldın tatlımmmopuyorumnanaktan

sende hosgeldın tatlımmm masallahh sıze ALLAH korusun ıkınızıdee

hoşgeldin canımcım sanırım kimse yok. bebeişine maşallahhhh benimkide en son 14 gün önce gittim işte 600 gramdı. maşallahh maşallah bebişlerimize. iri olcak keratalar ahhh ahhh artık beklemek o kadar zor geliyoki bir an önce gelsin ocak ayı ve bebişimi koklayayım öpeyim boshayallersmile

ay canımm ben kedımı cok sevıyorum kıme verebılırım kı onuu benım kedım heryerde gezınmıyor ama odası var onun hep orda takılıyor kumunu eldıvenle temızlesem olmaz mı acaba doktoruma danısayım barı:çok üzgünüm:

hosgeldın tatlımmmopuyorumnanaktan

sende hosgeldın tatlımmm masallahh sıze ALLAH korusun ıkınızıdee

hoşbulduk bebişimmmmmm maşallah teyzesiii amınnnnn cumlemızı korusun rabbım ıçınde de bızı ınş. :Saruboceq:

evet evet yaaa benım bbebeğimm 22 hafta 6 gunlukkk maşallah ıyı gelişimı ınş. da hep boyle gıder teyzesı :Saruboceq: ayh evet yaa ocak 25 doğum dıo dr bakalımm allahım bıze o gunlerı görmeyı nasıp etsın ınş. :Saruboceq:

danış doktoruna canım onaylayacağını sanmıyorum. bence sen onu bi süre güvenebileceğin birine verebilirsin diye düşünüyorum. bence bebeğinin sağlığı kedinden daha önemli...

selam kızlar kimse varmıııı bilmiyorumkismile

ben varımmm hıoşgeldın canım :)

hoşgeldın canım

oh maşallah :) oğluşuna :)

danış doktoruna canım onaylayacağını sanmıyorum. bence sen onu bi süre güvenebileceğin birine verebilirsin diye düşünüyorum. bence bebeğinin sağlığı kedinden daha önemli...

oyle bırı olsa vereyım canım yokkı kedıme bakabılecek kımseebilmiyorumkismile

Ayy!Ne bitmez gündü bu yaaa....Ufff şaka gibi!:bbo:
Acaba Merveye doktor ne söyledi!Onu da merak ettim :))

Belle senin son durum ne?
Kan değerin kaç çıktı son ölçümünde?Yani kaç hafta kaç günlükmüş bebeğin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…