Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
slm kızlar ben geldim:)
nbrsiniz ?
gökçecim maşallah bebişin sağlıklıymış çok sevindim inş sağlıklı bir şekilde kucagınada alırsın :Saruboceq:

Belle senin son durum ne?
Kan değerin kaç çıktı son ölçümünde?Yani kaç hafta kaç günlükmüş bebeğin?

canım cuma gunu kanda en son 1110.18 cıktı doktorum 5 haftalık dedı karından ultrasonda haftaya keseyı goruruz dedı canım ben ıyıym suan herhangı bır problemım yok allaha sukur:CüvCüv: sen nasılsın:?

slm kızlar ben geldim:)
nbrsiniz ?
gökçecim maşallah bebişin sağlıklıymış çok sevindim inş sağlıklı bir şekilde kucagınada alırsın :Saruboceq:
Hoşgeldin canımcım :) Artık Demete mi geleceğiz sana çay içmeye? Aldın mı evini?
Hadi hayırlı olsun;Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin tekardan.Ne zaman taşınacaksınız?

İyi şekercim :) Sevindim herşeyin yolunda gitmesine;haftaya keseyi göreceksin demek!
Aman o kese işi de pek komik içinde bebk olmadıktan sonra pek de bir anlamı yok gibi geliyor bana.Gördüm ama niye gördüm bilmem :)) Yok doğru yere yerleşmiş mi yok bilmem ne!akannehir
Ohhoooo!Hayatta benim gibi sabırsız insan işi değilmiş bu iş yaa....
Onun dışında ben de iyiyim çok şükğr bir sıkıntım yok.Okul çok sıkıcı bugün de ona taktım biraaz sanırım :)))

slm canım hoşgeldin a.s.

hşbulduk canım opuyorumnanaktan

Hoşgeldin canımcım :) Artık Demete mi geleceğiz sana çay içmeye? Aldın mı evini?
Hadi hayırlı olsun;Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin tekardan.Ne zaman taşınacaksınız?

hoşbulduk canım...ewet artık demete beklerim çaya, oturmaya:)
eşim şuan tapuda işlemleri hallediyor...ben fazla izin alamadıgımdan geri dönmek zorunda kaldım
saol canım benim aminnn inşallah...
yeni yılı evimizde kutlucaz:))31 Aralık 2010'da taşınıcaz inş canım yada daha erken şimdilik tarih böyle...a.s
oh ya gerçekten insanın kendi evi olunca başka hissediyor şimdiden çok heyecanlıyım kendi evimde oturucam diye opuyorumnanaktan

İyi şekercim :) Sevindim herşeyin yolunda gitmesine;haftaya keseyi göreceksin demek!
Aman o kese işi de pek komik içinde bebk olmadıktan sonra pek de bir anlamı yok gibi geliyor bana.Gördüm ama niye gördüm bilmem :)) Yok doğru yere yerleşmiş mi yok bilmem ne!akannehir
Ohhoooo!Hayatta benim gibi sabırsız insan işi değilmiş bu iş yaa....
Onun dışında ben de iyiyim çok şükğr bir sıkıntım yok.Okul çok sıkıcı bugün de ona taktım biraaz sanırım :)))[/QUOTE]

sagol tatlım goruruz ınsallah hayırlısıyla opuyorumnanaktan
okulla basın dertte senın sanırım cok sınırlı oluyor ınsan hormonlardan dolayı zaten herseye ve herkese takabılırsın normalkaydirigubbakcemile3

Neden 31 Aralık bekleniyor ki!?Evin içi mi bitmedi daha yoksa?
Gerçi mutlaka br hesabınız vardır :)
Bebişin de şimdiden gelirse yeni evinize birlikte girmiş olursunuz inşallah :)

Canım bu görüntüde sanki ikiz gibi iki kese var gibi ben mi yanlış görüyorum

benim 2 kese olarak gördügünüz kanama canlar gebeliğim tek ikiz olsun çok isterdim amaaaaa ohaoldumsmile

yok bence herif fazla kendine güveniyor ve ukaladır. sen kafana takma ters bişi yoktur

Yok canım!Sinirli falan değilim :) Hava soğuk etraf kararmış,dersler ve işler yoğun... hepsi bir araya gelince sıkıldım tüm gün.Gir gir bitmedi... laelaelaelaelae

Yok canım!Sinirli falan değilim :) Hava soğuk etraf kararmış,dersler ve işler yoğun... hepsi bir araya gelince sıkıldım tüm gün.Gir gir bitmedi... laelaelaelaelae

gecenlerde taktıgın bırı vardıya yıne oyle bı durum oldu sandım canım aman olmasın ınsallahh ben cok sınırlı oldm mesela kaydirigubbakcemile3

Neden 31 Aralık bekleniyor ki!?Evin içi mi bitmedi daha yoksa?
Gerçi mutlaka br hesabınız vardır :)
Bebişin de şimdiden gelirse yeni evinize birlikte girmiş olursunuz inşallah :)

evin herşeyi tamam sadece elektrik su doğalgazı bekliyoruz...garanti olsun diye 31 aralık yoksa 1 ay içindede taşınabiliriz.bu saydıklarım hallonunca inş geçicez yeni evimize
belki bu ev bize ugurlu gelir de inş bebegimiz de gelir :Saruboceq:
inşallah canım benim opuyorumnanaktan

herkese teker teker selamlar guzel anne adayları ve aday adayları...

Bırsey soracaktımda...

Bebegım 34 haftalık,hamılelıgım 32 haftalık... bebegım maasallah önde gıdıyor...

Gecen bır arkadasım bebegının coktan dönmesı gerekıyor dogum pozısyonuna gecmesı gerekıyordu ve sen bunu anlarsın dedı ama ben anlayamıyorum,cunku hareketlerı tek yerde sınırlı deıl her yerımde...mıdemde,göbüşümün sagında solunda,yan taraflarımda hıssedıyorum hani dıyemıyorum hıc ayakları surda kafası surda dıye...

Kacıncı haftada döner bebegım,nette bır yerde 34.haftada dönmedıyse bebek artık dolgunlastıgından yerı darlarstıgından dönmesı cok zordur dıyordu...Bir bılgısı olanınız var mı canlarım...

hayırlısı olsun canım evınızzz gule gule oturun ınsallahh bebısınızleezemuszemus benımde tek hayalım ev sahıbı olmak kırada oturmak zor yaa:umursamaz:

37. hafta döner diye biliyorum bende merak edip sormuştum doktoruma

hayırlısı olsun canım evınızzz gule gule oturun ınsallahh bebısınızleezemuszemus benımde tek hayalım ev sahıbı olmak kırada oturmak zor yaa:umursamaz:

saol canım benim inşallah bebegimiz de gelir yeni evimizle beraber...
kesinlikle kirada oturmak zor canım istedigin herşeyi yapamıyorsun...
Allah sizede daha iyilerini nasip etsin canım :Saruboceq:

saol canım benim inşallah bebegimiz de gelir yeni evimizle beraber...
kesinlikle kirada oturmak zor canım istedigin herşeyi yapamıyorsun...
Allah sizede daha iyilerini nasip etsin canım :Saruboceq:

amın bıtanem sagolasın:Saruboceq: olmayan ve ısteyen herkese allah gonlundekı gıbı ev sahıbı olmayı nasıp etsın ınsallah:Saruboceq:boshayallersmile

37. hafta döner diye biliyorum bende merak edip sormuştum doktoruma

tesekkur ederım canım cevap verdıgın ıcın... arkadasıma 32.haftada bebegın hala ters demıstı doktoru ve hakkaten dönmedıde bebegı sezeryan oldu... bıran bende korktum,gıttgımde bende sorcam cok saol canımm

selam kızlarr eyy günlerrrrrropuyorumnanaktan

netim gidip geliyo kızlar heran kopabilirimm haberiniz olaaa:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…