Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
tam doktor bisey demiyo ama adet tarihime göre kasım 13 gibi gözüküyo. hayırlısı canım.
ben hala calısmaktayım.

Nee zaman ayrılmayı düşünüyorsun peki?artık zorlamaya başlamış seni!olumunekankayizsmile

Tam da regle göre almazlar herhalde bebeğini yaaa!?Biraz erken olur.Doğum şekline karar verdin mi?

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

.....................................................

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

mercan.a...................................8 EKİM
Gamzelikız.................................8EKİM
pembedana..............................11EKİM
Hilmi_Ve_Fatma.......................11EKİM
Emos3985..................................12EKİM
hatunsultan..............................16 EKİM
yaren0144.................................17 EKİM
Yildiz10.....................................17 EKİM

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--smart_girl

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı)

tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)

e_packa.s. 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)

smartcım 3 yıllık evliyim 2 yıldır istiyoruz yaşım 29 tatlım bu arada komşu geldi ben biraz ara vercem

kızlar selam, ay gelemedim hafta sonu, şöyle bir bakınayım geliyorum, belki o zamana kadar gelmiş olursunuz.

bu sayfadan öğrendim nane ev almış hayırlı uğurlu olsun, inşallah gönlüne göre olur herşey yeni evinde.
yeni arkadaş da gelmiş hoşgelmişsin fenci, başka topiclere bakınırken nickini görüyordum, inşallah burda da güzel şeyler paylaşırız birlikte

hemen dönüp geriye geliyorum kızlar, hadi gelin siz de

amaniiiiiiiiiinnnn yine kimsecikler yokkk
kızlarrr yaaa napıyorsunuzzz zaten gündüz giremiyorum şu kahrolası pc yok offfff((((
sohbetlerin en güzelii gündüzleri yapılıorrr ama ben olamıyorum
yafff zatende hemişte kalamadım yinee((
gamzelikızzzz nerde bnm ona acil sormam gerekn sorular vardı yaaaaa

kızlarrrrrrrrrrrrrr iyi gecelerrrrrr:ecrin_bebek:
nerde bu millett yaaaaaaaazemuszemus

slmlar... ben başka sayfadada fikir almak istedm ama ilgilenen olmadı.. yeni katıldım ve fikir almak iyi glecek die düşünüyorum.. ekim 8 regl tarihim ben dayanamayıp bi kaç gün önce kan testi yaptım 0.14 çıktı.. bugünde iyi bir idrar testi aldım ve yaptım çok çok silik bi çizgi daha gördüm sanki bana öle gelio die eşime de gösterdim onada öle geldi.. tuhaf bi mide bulantım var ve karnımda seyirmeler hissediyorum.. bnm 2. olcak kısmetse ilkinde hiç bişi anlamamıştım.. sizce var mıdır bişiler..

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrropuyorumnanaktan

Günaydın kızlar :)

bugün ayın kaçı ?

5'i

benim ne zaman regl olmam gerekiyordu ?

3'de

test yaptımmı ?

yaptım....

çıktımı ?

çıkmadı hihoyyyt

hamilleik veya regl belirtim varmı ?

Yok

Son düzenleme:

regl olmadın dımııı aysee bana var gıbı gelıyor bılmıyorum oyle doguyor ıcıme canım yaa allah hayırlısını versın ınsallahkaydirigubbakcemile3

çok teşekkür ederim canım benim...inşallah hayırlsııyla gelir bebeişimizde :Saruboceq:
sanada geçmiş olsun canım agrıların oluyormuş çok yorma kendini olumunekankayizsmile

Ben de aynı dileği diledim nane için :) İnşallah olur!

olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan inşallah canım ya saolaun kızlar güzel dilekleriniz için opuyorumnanaktan

teşekkür ederim hatuncum inşallah inşallah..çok bekletmeden bebişimizde gelir yeni yuvamızın neşe kaynagı olur :Saruboceq:

slm gusellerrrrrrrrrrrrrrr

şekerım nanemmm hayırlıolsun ev almışsınızzz ınş. bebi,ş de gelır evle bırlıkteee

teşekkür ederim bitanem inşallah ya...
evlenmeden önce eşime derdim hep 2 yıl kesinlikle bebek düşünmüyorum diye o da olurmu öyle şey 2 yıl çok uzun süre derdi bende kararımdan vazgeçmezdim evlendikten sonra eşim çok istiyor diye bende tamam dedim ama şimdi içimden de geçirmiyor değilim acaba büyükmü konustumda gelmiyor bebişimiz tam 2 yıl doluyormuş bebek de o zaman geliyormuş heheheh:))
yeterki gelsinde ben beklerim 5 ay daha:)

:))ayşem ya harikasın olumunekankayizsmile
günaydın canım sanada...3ünde regl olman gerekiyordu hmm neden geciktiki acaba?

bu arada herkese günaydınnnnnnn opuyorumnanaktan

regl olmadın dımııı aysee bana var gıbı gelıyor bılmıyorum oyle doguyor ıcıme canım yaa allah hayırlısını versın ınsallahkaydirigubbakcemile3

regl olmadım canım evet

bana yok gibi geliyo hamılleık belirtim yokki sempatiksalakcinni

dizlerim ağrıyo mesela bunu regl belirtisi sayabiliriz bence ama olmayadabilir

:))ayşem ya harikasın olumunekankayizsmile
günaydın canım sanada...3ünde regl olman gerekiyordu hmm neden geciktiki acaba?

bu arada herkese günaydınnnnnnn opuyorumnanaktan

günaydın canım

başka bi durum var sanırım ya test yaptım bi halt çıkmadı

doktor yolları taştan diyorum ben :)

benim hiç gecikmez hep 28-29 günde olr reglim ya erken gelir geç gelmez yani

ama bakalım

ademmerve

ve dıger arkadaslar ben bugun saat 11:45te doktora gıdıyorum bakalım bu regl gecıkmesı hakkında ne dıcek. bana dua edın nolur ogleden sonra gırer sonucu bıldırırım ssıze

ademmerve

ve dıger arkadaslar ben bugun saat 11:45te doktora gıdıyorum bakalım bu regl gecıkmesı hakkında ne dıcek. bana dua edın nolur ogleden sonra gırer sonucu bıldırırım ssıze

gecmıs olsun canım sımdıden ALLAH yardımcın olsun ınsallah onrmlı bırsey yoktur guzel haberlerle gelırsınboshayallersmile

ademmerve

merakla bekliyorumm bi sorun yoktur inşallah

benıdme sebepsiz gecıktıde reglım bakalım ne dicek sana sempatiksalakcinni

inşallah başka bir durum yoktur canım...bi doktora görün bakalım ne dicek... olumunekankayizsmile

ademmerve

hadi bakalım inşallah bi sorun yoktur...haberlerini bekliyoruz boshayallersmile

inşallah başka bir durum yoktur canım...bi doktora görün bakalım ne dicek... olumunekankayizsmile

hadi bakalım inşallah bi sorun yoktur...haberlerini bekliyoruz boshayallersmile

Hayırlısı olsun nanem gecen beren aplayla konsutuktan sonra rahatladım
eşimle hep konsuuyoruz zaten hayırlısı takmıyorum artık opuyorumnanaktan

ee sizin işler nasıl benim bi sürü evrak yığılmış yaa

müzik açıp hızlı hızlı gireyim bari

müzik olunca fonda daha iyi şapiorm :)))

günaydınn kısslarrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayşeee kıss nie geciktiki adetinn okurken dedim hehhh güzel bi haber vericek..:)) kısss kaçamak bişiler oldumu heee şüphelenelimmi hani biliyon 1 damlada olsa yetiyooo :)))

[nanemmm dedinyaa hani 2 sene düşünmüyordum diyee bizde eşimle ilk evlendiğimiz sıralar 3 sene dedik aynı senin düşündüğün gibi düşünmeye başladım artık olmayınca...herhalde Allahım büyük konuştumm o yüzden vermiyo yada gerçekten gönlümüze göre verecekk nasip yaaa kısmetimizde varsa bebek sahibi olmak oda olur canm Allahım çok bekletmesin bizleri...

ay kızlar cok tesekkur ederım ınsallah bebek haberlerıyle gelırım .( her ne kadar ümidem olmasad ) rabbım hakkımızda hayırlısını versın. hamıle oladugumu neden düşünmüyorum cunku : bel ve kasık agrımdan baska hıc bısey yok 27 sıyle 30 u arası regl olacagımı dusunuyordum cuma gunu test yaptım negatıf cıktı.. kafam karısık arada gossum acıyo cok nadirde olsa kaşınıyo bılmıyorum varmı fıkrınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…