tam doktor bisey demiyo ama adet tarihime göre kasım 13 gibi gözüküyo. hayırlısı canım.
ben hala calısmaktayım.
Günaydın kızlar :)
bugün ayın kaçı ?
5'i
benim ne zaman regl olmam gerekiyordu ?
3'de
test yaptımmı ?
yaptım....
çıktımı ?
çıkmadı hihoyyyt
hamilleik veya regl belirtim varmı ?
Yok
selam kızlar nasılsnızz.. bir kaç gündür giremedim belimde çok agrı oluyo bu aralar. sanırım bebişim gelmenin hazırlıklarını yapıyo.
samrtcım bellecim nasılsınızzzzzz............
nanacim....... gecmişi biraz okudum ev almıssın hayırlı ugurlu olsun canım benim. yeni eve bebiş göbüşünde girmek nasip olur işallah. mutlu sağlıklı oluun evinizde kocisin ve gelecek bebişinizlee....
Ben de aynı dileği diledim nane için :) İnşallah olur!
bu sayfadan öğrendim nane ev almış hayırlı uğurlu olsun, inşallah gönlüne göre olur herşey yeni evinde.
yeni arkadaş da gelmiş hoşgelmişsin fenci, başka topiclere bakınırken nickini görüyordum, inşallah burda da güzel şeyler paylaşırız birlikte
slm gusellerrrrrrrrrrrrrrr
şekerım nanemmm hayırlıolsun ev almışsınızzz ınş. bebi,ş de gelır evle bırlıkteee
Günaydın kızlar :)
bugün ayın kaçı ?
5'i
benim ne zaman regl olmam gerekiyordu ?
3'de
test yaptımmı ?
yaptım....
çıktımı ?
çıkmadı hihoyyyt
hamilleik veya regl belirtim varmı ?
Yok
regl olmadın dımııı aysee bana var gıbı gelıyor bılmıyorum oyle doguyor ıcıme canım yaa allah hayırlısını versın ınsallahkaydirigubbakcemile3
:))ayşem ya harikasın olumunekankayizsmile
günaydın canım sanada...3ünde regl olman gerekiyordu hmm neden geciktiki acaba?
bu arada herkese günaydınnnnnnn opuyorumnanaktan
ademmerve
ve dıger arkadaslar ben bugun saat 11:45te doktora gıdıyorum bakalım bu regl gecıkmesı hakkında ne dıcek. bana dua edın nolur ogleden sonra gırer sonucu bıldırırım ssıze
ademmerve
ve dıger arkadaslar ben bugun saat 11:45te doktora gıdıyorum bakalım bu regl gecıkmesı hakkında ne dıcek. bana dua edın nolur ogleden sonra gırer sonucu bıldırırım ssıze
regl olmadım canım evet
bana yok gibi geliyo hamılleık belirtim yokki sempatiksalakcinni
dizlerim ağrıyo mesela bunu regl belirtisi sayabiliriz bence ama olmayadabilir
günaydın canım
başka bi durum var sanırım ya test yaptım bi halt çıkmadı
doktor yolları taştan diyorum ben :)
benim hiç gecikmez hep 28-29 günde olr reglim ya erken gelir geç gelmez yani
ama bakalım
ademmerve
inşallah başka bir durum yoktur canım...bi doktora görün bakalım ne dicek... olumunekankayizsmile
hadi bakalım inşallah bi sorun yoktur...haberlerini bekliyoruz boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?