Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
gunaydınnnn bıtanemmmmmmmmm nasılsınnnn

gunaydınn nasılsın canımmm

günaydın canım hamdolsun sen naıslsın :)

merhaba canım

canım ilaç fln kullandıysan belkı ondna gecıkmıstır belkı bebek vardır ondan gecıkmıstır
hayırlısı olsn ınsallah
bende aynı durumdayım 2 gun daha gelmezse reglım doktora gidicem

hadi bakalım hayırlısı :))

iyiyim canımın içi sen nasılsınnnnn?

amin :)

hadi bakalım hayırlısı :))

iyiyim canımın içi sen nasılsınnnnn?

ıyıyım bıtanem nasıl olayımmm bayburt a dondukkk .. okulla işlerımı hallettımm evdeyımmm dınlenıorumm ... baya yoruldum ama temızlık yemek .annemın yanında ohhhhhhh ne rahattım yahuu bugun bebişimı hıç hıssetmedım bıraz taktım kafama ama allahın dediği olurrr belkı uyuyordur hıç kötu düşünmuyoırummmm ... bu arada benı goren çok fazla kılo almamışlsınn karnın bellı değil dıoo alla allaaaa :hulya: sevıneyım mı uzuleyım mı anlamadımkı sempatiksalakcinni

ıyıyım bıtanemmm dınlenıorummmm olumunekankayizsmile

gubaydın kızlar nasılsınız

hoş geldın fatoşcummm kaydirigubbakcemile5

bence sevinnnn canım beni gören ''şişman rambo'' diyor :1no2: bu daha kötü dimi...

benim de hissetmediğim anlar oluyo çok kafama takıyorum...ama belki uyuyordur ya da canı istemiyordur annesi...her zaman enerji saçacak değil yaaa

günaydın canım iyidir senden naber :)

sevin sevin sevin :) erkek anası olmanın avantajları bunlar tabii :) kız bebiş full kilo yapiyo sağolsun :)

evet teyzesı ben de oyle dıyorum artıkkkk bılıyorum meleğim benımleee rabbım bızı koruyorrrrr :Saruboceq: ve herkesı de korusunnn :Saruboceq: olumunekankayizsmile

günaydın canım iyidir senden naber :)

sevin sevin sevin :) erkek anası olmanın avantajları bunlar tabii :) kız bebiş full kilo yapiyo sağolsun :)

ayyy teyzesı ben onun pipisini yerımm yaaaaaaaaaaaaaaa sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

benimde yok hiç iş yapasım spor yapmak koşmak fln istiyorum ama püfff sempatiksalakcinni

ayşem senlen gel bugün işi asalım spor yapmaya gidelim hı ne dersin:))))

gunaydın gusellerımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydın gökçemmm hoşgeldinnopuyorumnanaktan

günaydın tinkerimmmmm... opuyorumnanaktan
canını sıkma canım..inş sütün kesilmez :Saruboceq:

hemen bi test yap bence yerimseniben

sanada günaydın tatlımm hoşgeldinn opuyorumnanaktan

yeme annesi lazım olur belki :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kulakları da kepçe olacak sanırımmm fotolarda oyleeeeeee kulaklarını yıyım o zamannn

hoşbuldukk aşkitommmmmmmmmm ev almışsın hayırlı uğurlu olsunn sağlıkla bebişlee oturmayı allahım nasıp etsınnn :Saruboceq: olumunekankayizsmile

ayşem senlen gel bugün işi asalım spor yapmaya gidelim hı ne dersin:))))

Süpppppppeeeeer oluuuuuuurrr :lepi: :lepi: :lepi:

sonrada gidip bol karbonhidratlı besinler yeriz :roflol: :roflol: :roflol:

e o kadar spor yaptık demi turkbayragi

Süpppppppeeeeer oluuuuuuurrr :lepi: :lepi: :lepi:

sonrada gidip bol karbonhidratlı besinler yeriz :roflol: :roflol: :roflol:

e o kadar spor yaptık demi turkbayragi

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bencede bencede o kadar sporun üzerine karbonhidrat tüketmezsek vallahi olmaz boşa gider yaptıgımız spor da dimii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay_she, bellee, gokcegokce, hamarat+, idilcan, SeKeR_NaNe, superisiyim, yelizcem hepinize günaydınnnnnnnnnn şekerlerimm opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bencede bencede o kadar sporun üzerine karbonhidrat tüketmezsek vallahi olmaz boşa gider yaptıgımız spor da dimii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yani kesinlikle kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ekler pasta mı istersin profiterol mü ondan sonra ımhh ımmhh :))))

ay_she, bellee, gokcegokce, hamarat+, idilcan, SeKeR_NaNe, superisiyim, yelizcem hepinize günaydınnnnnnnnnn şekerlerimm opuyorumnanaktan

tünaydın tatlım hoşgeldin :)))

günaydın aylincimmm hoşgeldin opuyorumnanaktan

yani kesinlikle kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ekler pasta mı istersin profiterol mü ondan sonra ımhh ımmhh :))))

offff offffff nasılda çekti canım nasıldaaa mmmmhhh profiterol olsada yesek şimdi cokacimcoook

günaydın kızlarr :)))) benimde bugün hiç iş yapasım yok yafff yapmaycam ben iş bugünnnnn :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…