gunaydınnnn bıtanemmmmmmmmm nasılsınnnn
gunaydınn nasılsın canımmm
merhaba arkadaşlar ben daha yeniyim aranızda 4 aylık evliyim eşimle bebk istiyoruz ve 4 gündür adetim gecikti bu zamana kadar adetimle ilgili sorun yaşamadım hamilemiyim bilmiyorum başka belirtide yok açıkcası kafam karışık
hadi bakalım hayırlısı :))
iyiyim canımın içi sen nasılsınnnnn?
hadi bakalım hayırlısı :))
iyiyim canımın içi sen nasılsınnnnn?
günaydın canım hamdolsun sen naıslsın :)
merhaba canım
canım ilaç fln kullandıysan belkı ondna gecıkmıstır belkı bebek vardır ondan gecıkmıstır
hayırlısı olsn ınsallah
bende aynı durumdayım 2 gun daha gelmezse reglım doktora gidicem
amin :)
gubaydın kızlar nasılsınız
ıyıyım bıtanem nasıl olayımmm bayburt a dondukkk .. okulla işlerımı hallettımm evdeyımmm dınlenıorumm ... baya yoruldum ama temızlık yemek .annemın yanında ohhhhhhh ne rahattım yahuubugun bebişimı hıç hıssetmedım bıraz taktım kafama ama allahın dediği olurrr belkı uyuyordur hıç kötu düşünmuyoırummmm ... bu arada benı goren çok fazla kılo almamışlsınn karnın bellı değil dıoo alla allaaaa :hulya: sevıneyım mı uzuleyım mı anlamadımkı sempatiksalakcinni
ıyıyım bıtanem nasıl olayımmm bayburt a dondukkk .. okulla işlerımı hallettımm evdeyımmm dınlenıorumm ... baya yoruldum ama temızlık yemek .annemın yanında ohhhhhhh ne rahattım yahuubugun bebişimı hıç hıssetmedım bıraz taktım kafama ama allahın dediği olurrr belkı uyuyordur hıç kötu düşünmuyoırummmm ... bu arada benı goren çok fazla kılo almamışlsınn karnın bellı değil dıoo alla allaaaa :hulya: sevıneyım mı uzuleyım mı anlamadımkı sempatiksalakcinni
bence sevinnnn canım beni gören ''şişman rambo'' diyor :1no2: bu daha kötü dimi...
benim de hissetmediğim anlar oluyo çok kafama takıyorum...ama belki uyuyordur ya da canı istemiyordur annesi...her zaman enerji saçacak değil yaaa
günaydın canım iyidir senden naber :)
sevin sevin sevin :) erkek anası olmanın avantajları bunlar tabii :) kız bebiş full kilo yapiyo sağolsun :)
ayyy teyzesı ben onun pipisini yerımm yaaaaaaaaaaaaaaa sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
benimde yok hiç iş yapasım spor yapmak koşmak fln istiyorum ama püfff sempatiksalakcinni
gunaydın gusellerımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlarrr günaydın...
ben adet oldum ya...daha doğumdan 4 hafta geçti...normalde sütü iyi gelenler 3 ay gelmiyormuş
zaten ben takviyeye başladım..genetik mi ne annem ablam hep böle...ben de benzemişim malesef...
merhaba arkadaşlar ben daha yeniyim aranızda 4 aylık evliyim eşimle bebk istiyoruz ve 4 gündür adetim gecikti bu zamana kadar adetimle ilgili sorun yaşamadım hamilemiyim bilmiyorum başka belirtide yok açıkcası kafam karışık
yeme annesi lazım olur belki :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ayşem senlen gel bugün işi asalım spor yapmaya gidelim hı ne dersin:))))
günaydın gökçemmm hoşgeldinnopuyorumnanaktan
günaydın tinkerimmmmm... opuyorumnanaktan
canını sıkma canım..inş sütün kesilmez :Saruboceq:
hemen bi test yap bence yerimseniben
sanada günaydın tatlımm hoşgeldinn opuyorumnanaktan
yeme annesi lazım olur belki :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ayşem senlen gel bugün işi asalım spor yapmaya gidelim hı ne dersin:))))
hoşbuldukk aşkitommmmmmmmmm ev almışsın hayırlı uğurlu olsunn sağlıkla bebişlee oturmayı allahım nasıp etsınnn :Saruboceq: olumunekankayizsmile
Süpppppppeeeeer oluuuuuuurrr :lepi: :lepi: :lepi:
sonrada gidip bol karbonhidratlı besinler yeriz :roflol: :roflol: :roflol:
e o kadar spor yaptık demi turkbayragi
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bencede bencede o kadar sporun üzerine karbonhidrat tüketmezsek vallahi olmaz boşa gider yaptıgımız spor da dimii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay_she, bellee, gokcegokce, hamarat+, idilcan, SeKeR_NaNe, superisiyim, yelizcem hepinize günaydınnnnnnnnnn şekerlerimm opuyorumnanaktan
ay_she, bellee, gokcegokce, hamarat+, idilcan, SeKeR_NaNe, superisiyim, yelizcem hepinize günaydınnnnnnnnnn şekerlerimm opuyorumnanaktan
yani kesinlikle kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ekler pasta mı istersin profiterol mü ondan sonra ımhh ımmhh :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?