aman iyi ol CANIM BENDE İYİYİMgünaydınn bitanemmmmmm opuyorumnanaktan
hayırdır niye heryerin agrıyor çokmu yoruyorsun kendini hı guclubacismile
günaydın canımmm hoşgeldin görüşemiyoruzz kaçgündürboshayallersmile
yelizcem, AYLİN20+, bellee, karaguuul, qusel, SeKeR_NaNe, Yavyum
günaydınn cannlarımmmm
aman iyi ol CANIM BENDE İYİYİM
evet canım iki gündür raporlluydum yoktum
gunaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan nasılsınız bugunn şekerlemelerim:2:
ayse gelmedımı merak ettım ayseyı doktora gıtcektı sabahtan umarım sorun yoktursositososito
hayırdır hasta falan değilsindir inşallahhbilmiyorumkismile
gunaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan nasılsınız bugunn şekerlemelerim:2:
ayse gelmedımı merak ettım ayseyı doktora gıtcektı sabahtan umarım sorun yoktursositososito
bilmiyorum canım gögsümde kist var bu yaşta doktorda önemsenecek bişi değil dedi ama korkuyorum :gitme:
cnm geçmiş olsun prolaktinini yükselten o kist olabilirr
bilmiyorum canım gögsümde kist var bu yaşta doktorda önemsenecek bişi değil dedi ama korkuyorum :gitme:
işin kötüsü iki göğsümde de var canım hadi şanslıyım biri zararsız diyelim, ya diğeri kötü huyluysa :gitme:
canım bir yıldır gidiyorum.bu günekadar 6-7 değişik genel cerraha gittim hepsi aynısını söylüyor .6 ayda bir takip edelim büyüme olursa alalım diyolar, yeni farkettiğim 15*11 mm , diğeri 4*3 mm idi i 14*6 mm olmuş ben korkuyorum ama doktor normal diyo.anladım canım geçmişolsunn ihmale gelmez bu konular benden sana tavsiye çevremde çok insan var bu konuda şikayeti olan bir doktora bakıpta ne sevin ne üzül farklı farklı doktorlara git bence doktorun ilgiside çok önemli neyse canım sıkma canını herşey düzelir allah bundan kötü etmesin :teselli:
geçmiş olsun canım inş. iyileşir peki annendekilerin mm bellimi inş. iyi huyludur:Saruboceq:canım benim hiççç korkmaaa benim annemdede var ikisindede.hem teknoloji o kadar ilerideki benim kaynanam pazartesi beyninden ameliyat oldu ceviz büyüklügünde bi kist vardı 4 saatte bitirdiler ameliyatı şimdi ayaga bile kalktı yavaş yavaş.oyüzden hiçç korkmaaa kötü huyluysa bile hemen temizlerler onuu
işin kötüsü iki göğsümde de var canım hadi şanslıyım biri zararsız diyelim, ya diğeri kötü huyluysa :gitme:
canım bir yıldır gidiyorum.bu günekadar 6-7 değişik genel cerraha gittim hepsi aynısını söylüyor .6 ayda bir takip edelim büyüme olursa alalım diyolar, yeni farkettiğim 15*11 mm , diğeri 4*3 mm idi i 14*6 mm olmuş ben korkuyorum ama doktor normal diyo.
geçmiş olsun canım inş. iyileşir peki annendekilerin mm bellimi inş. iyi huyludur:Saruboceq:
saol canım kitle hareketli cevizden biras küçük ağrısızgecmıs olsun tatlımm kıtle hareket edıyormu yoksa sabıtmı agrın varmı yokmu?
evet canım 5 mm ikiside 6 ayda bir kontrole gidiyodu ama artık onada gitmiyo git diorum ama nafile annemede doktoru eger büyürse alırız demişti.canım zaten sen kontrollerini oldugun sürece inan hiç bi sorun çıkmaz büyüyünce alırlar hemen patolojiye göndeririler orda belli olur ama kötü huylu bile olsa alındıgı için tekrarlama olayı düşük olur o yüzden korkma içini ferah tut sen
saol canım kitle hareketli cevizden biras küçük ağrısız
inşallah canım söylediğin g,b, olur rabbim hayırlısını versin ne bilim ya ben çocuk için uğraşırken moralim bozuluyo
ama yazdıkların gerçekten ferahlattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?