Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
gunaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan nasılsınız bugunn şekerlemelerim:2:

ayse gelmedımı merak ettım ayseyı doktora gıtcektı sabahtan umarım sorun yoktursositososito

gunaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan nasılsınız bugunn şekerlemelerim:2:

ayse gelmedımı merak ettım ayseyı doktora gıtcektı sabahtan umarım sorun yoktursositososito

günaydınnnnopuyorumnanaktan

bilmiyorum canım gögsümde kist var bu yaşta doktorda önemsenecek bişi değil dedi ama korkuyorum :gitme:

anladım canım geçmişolsunn ihmale gelmez bu konular benden sana tavsiye çevremde çok insan var bu konuda şikayeti olan bir doktora bakıpta ne sevin ne üzül farklı farklı doktorlara git bence doktorun ilgiside çok önemli neyse canım sıkma canını herşey düzelir allah bundan kötü etmesin :teselli:

işin kötüsü iki göğsümde de var canım hadi şanslıyım biri zararsız diyelim, ya diğeri kötü huyluysa :gitme:

canım benim hiççç korkmaaa benim annemdede var ikisindede.hem teknoloji o kadar ilerideki benim kaynanam pazartesi beyninden ameliyat oldu ceviz büyüklügünde bi kist vardı 4 saatte bitirdiler ameliyatı şimdi ayaga bile kalktı yavaş yavaş.oyüzden hiçç korkmaaa kötü huyluysa bile hemen temizlerler onuu

canım bir yıldır gidiyorum.bu günekadar 6-7 değişik genel cerraha gittim hepsi aynısını söylüyor .6 ayda bir takip edelim büyüme olursa alalım diyolar, yeni farkettiğim 15*11 mm , diğeri 4*3 mm idi i 14*6 mm olmuş ben korkuyorum ama doktor normal diyo.

geçmiş olsun canım inş. iyileşir peki annendekilerin mm bellimi inş. iyi huyludur:Saruboceq:

işin kötüsü iki göğsümde de var canım hadi şanslıyım biri zararsız diyelim, ya diğeri kötü huyluysa :gitme:

gecmıs olsun tatlımm kıtle hareket edıyormu yoksa sabıtmı agrın varmı yokmu?

evet canım 5 mm ikiside 6 ayda bir kontrole gidiyodu ama artık onada gitmiyo git diorum ama nafile annemede doktoru eger büyürse alırız demişti.canım zaten sen kontrollerini oldugun sürece inan hiç bi sorun çıkmaz büyüyünce alırlar hemen patolojiye göndeririler orda belli olur ama kötü huylu bile olsa alındıgı için tekrarlama olayı düşük olur o yüzden korkma içini ferah tut sen

gecmıs olsun tatlımm kıtle hareket edıyormu yoksa sabıtmı agrın varmı yokmu?
saol canım kitle hareketli cevizden biras küçük ağrısız

inşallah canım söylediğin g,b, olur rabbim hayırlısını versin ne bilim ya ben çocuk için uğraşırken moralim bozuluyo
ama yazdıkların gerçekten ferahlattı.

tatlım haraketlı olması sorun etmıyormus teyzemın kızıda gıttı senın gıbıydı tek gogusteydı onun ama keteme gıttı bısey cıkmadık korkmaa.s

Merhaba kızlar

Doktora gittim adet söktürücü vercektı ama önce bı kanda bakalım gebelıge dedi

kan verdim....negatif çıkıcak biliyorum ama onu da söliim :) 13,30 da cıkıcak test

bide fitil yazıcak sonucu alınca öle işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…