Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Canlar hepinize günaydın..
İlk dersim boştu bir "günaydın"demek istedim.Dilerim hepiniz iyisinizdir ve gününüz hayırlı,güzel geçer..
Sizleri seviyorum!!

ademerve, aydemet26, hamarat+, karaguuul, SeKeR_NaNe, Yavyum, Yildiz10+
günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrr

İlk dersim boştu bir "günaydın"demek istedim.Dilerim hepiniz iyisinizdir ve gününüz hayırlı,güzel geçer..
Sizleri seviyorum!!

kızzz...sevgi pıtırcığına dönmüşün sabah sabah..bizde seni seviyoruzzz... opuyorumnanaktan

bir aksilik olmazsa 5 aralıkta ayrılıcam alkisalkisalkis
offff dahada çok varmış yawkafamçokkarıştı

olsun canım sayılı gün çabuk geçer..bende hamile kaldığımda hemen izne ayrılacağım tarihi hesaplamıştım... :sinifsinif: oh demiştim önce doğum izni..sonra dilekçe verme zamanı..tayin çıkana kadarda ücretsiz izne ayrılırım demiştimm..ne mutlu olmuştumm...martta kurtulacaktım burdann..eşimle bi araya gelecektik.ve ben umutla burdaki günlerimi mutlu mesut geçirecektimm...
hiç aklıma gelirmiydi böyle olacağıı... mafoldumben mafoldumben mafoldumben

tamam canım bakayım bugün yarın geçermi..

geçmezse muhakkak git canım aksatma emi olumunekankayizsmile

Sizleri seviyorum!!

günaydın mervecim hoşgeldin...
bizde seni seviyoruzz opuyorumnanaktan

ademerve, aydemet26, hamarat+, karaguuul, SeKeR_NaNe, Yavyum, Yildiz10+
günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrr

günaydın aylincimmmopuyorumnanaktan

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar

günaydın eflalcimm opuyorumnanaktan

hayırlısı böyleymiş canım lütfen sıkma canını olumunekankayizsmile

gunaydın gusellerımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ayyy her yerım ağrıyo yaaaa

günaydınn bitanemmmmmm opuyorumnanaktan
hayırdır niye heryerin agrıyor çokmu yoruyorsun kendini hı guclubacismile

Günaydın kıslar nasılsınız

günaydın canımmmmmopuyorumnanaktan
ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın?

canım sıkkın ya kızlar negatıf oldugunu bıle bıle tahlıl sonucumu alıp dr a gostermeye gıdıcem .( canım sıkılıyo

hiç bir sorun hiç bir bekleyiş sonsuza kadar sürmez bununda mutlaka bir sonu olacaktır.. biraz sabır lazım ama anne olma isteği bu hormonlar fazla sabırlı değil..:)) kan testim negatif ama hala regli yok belirti yok hiç bişi yok öööyle bekliyorum:) gerçi beni biraz umutlandıran salak laborant oldu ben sonradan testi tekrarlayıp kan tahlilinde çıkan çok gördüm b,ir hafta sonr aolmazsa gene gel dedi.. bakalım bekliyorumm hayırlısıı

yelizcem, AYLİN20+, bellee, karaguuul, qusel, SeKeR_NaNe, Yavyum
günaydınn cannlarımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…