• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayy kız çok sinirlendirdi edepsiz ama yakın olsaydı gidip harbi dalardım o hamarat zaten hep görüodum okuyordu ama yazmıyordu dogru düzgün ne ara yandas edindi edepsiz

:gitme: nefret ediyom zaten yaaa bende adanalıyım sıcaga çok alışkındım ama soguga 12 senedir alışamadımmm

aman canım boşverin onları benim bildigim effal aylinin arkadaşı hamaratta aylinin görümcesi yada eltisi kaydirigubbakcemile3

ilk yazdığım msj. 14.12.2009

:asigim:

hadi gözün aydın darısı bana kaydirigubbakcemile2

:D canım ya aman dervişin fikri neyse zikride o olurmuş bunların aklı hemen kötüye gitmiş. ben hiç öle düşünmemiştim sonuçta espiri ve iyi niyetlerimiz var sevindik çok. ama bizde bundan sonra kelimelerimize biras özen gösterelimde yanlış anlayanlar olmasın yoksa yanlış anlayanlar elimden bi kaza çıkartacak:oklava:

aynen dediğin gibi hemende kötü annamışlar e biz burda ekşındı fanfin fon fon konsuuyoruz
kötü düşünen neler anlar ama biz bizi biliyoruz canım onlar gitsinler kendılerını değiştirsinler
evet ya bende çok sevindim fatoşun hamılelıgıne yanı şaşırdım sevındım
msnde dıodu bana uykum gelıo bide acıkıom ayşe ayşee oalbilrimi diodu hey gidi bebikde koccaman oldu yarın öbürgün doğarda inşallah sağlıkla :)))))))))))

hhahhahahahhah evet kızz aslında yapmak lazım:)))))))))))) biraz tututşurlar:DDkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

vereliniortak kötükedihüso

ayy kız çok sinirlendirdi edepsiz ama yakın olsaydı gidip harbi dalardım o hamarat zaten hep görüodum okuyordu ama yazmıyordu dogru düzgün ne ara yandas edindi edepsiz
:gitme: nefret ediyom zaten yaaa bende adanalıyım sıcaga çok alışkındım ama soguga 12 senedir alışamadımmm

canım hamıle insnada çok üşür ondanda olur :)) çünkü hava o kadar soğuk değil bence :))

evet okuyoduda yazmıyodu fırsat arıyomuş demekki mannak kötükedihüso

aman canım boşverin onları benim bildigim effal aylinin arkadaşı hamaratta aylinin görümcesi yada eltisi kaydirigubbakcemile3

hadi yaaaa ben hiç tanışmadım onlarla o yuzden bilmiyorum akrabalarmış haaaa ayşe yeter onlara kaydirigubbakcemile3

canım hamıle insnada çok üşür ondanda olur :)) çünkü hava o kadar soğuk değil bence :))

evet okuyoduda yazmıyodu fırsat arıyomuş demekki mannak kötükedihüso

nasıl soguk değil yaaaa psikolojimimi bozmaya çalışıonnnn kaydirigubbakcemile3 ofis bizim bahçe katı ondan soguktur kızlar donuyo burdaaa boshayallersmile
ama evde yaktım 2 gün önce çoook üşüdüm o kadan kan hapı işe yaramıyormu yaa

nasıl soguk değil yaaaa psikolojimimi bozmaya çalışıonnnn kaydirigubbakcemile3 ofis bizim bahçe katı ondan soguktur kızlar donuyo burdaaa boshayallersmile

anamm bende donuyom valla fatoşum,bakma sen ayşeye..adet olamadı ya ateşli şimdi okaydirigubbakcemile3

aynen şöle yazmıştım canım kaydirigubbakcemile2

şu listeye girmeyı heves edıyom ya yasağım bitsinde benımde adımı yazın eheueheu sempatiksalakcinni

hayırlısı olsun canım yaa senle ve pembe inşAlah bu ay hemencecik gelirsiniz peşimizdennn

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
dur bakim ne dövemsi senin bebikin var.:CüvCüv:.dövülmesi gereknler varsa biz hallederiz..:mymeka:

canımsınız yaaa :1hug: :1hug:

ayy kızlar burasıda çok soğuk bizim bugün.. ben en iyisi sıcacık bi duş alayımboshayallersmile

ayy kızlarr sormayın valla bende gelelden donuyorum burda..
memlekette pazartesi yola cıkmadan önce denize gittik yüzdüm biraz cok güzeldi ve cok sıcaktı..ama burda donuyorum ufoyu cıkardım akşamları yakıyorum..

kızlar yaa
ben bebek şekeri yapmak istiyorum..şimdi evdeyim ya,canım sıkılıyor..e iş de yapamıyorum..onları bari yapayım..ama bana güzel,kolay ve ucuz modeller bulmama yardımcı olurmusunuz?

ayy kızlarr sormayın valla bende gelelden donuyorum burda..
memlekette pazartesi yola cıkmadan önce denize gittik yüzdüm biraz cok güzeldi ve cok sıcaktı..ama burda donuyorum ufoyu cıkardım akşamları yakıyorum..

ya bende yuzmek istiyorum bu yıl doyamadım :gitme: havuzamı yazılsam diom ama ev almayı planlıyoruz oda masraf olacak ayyy ne zor bütün sosyalliğim biticek sanırım

walla bende donuyom kızlar polar battanıye altındayım ve üzerimde hırka varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:2:

ayşe duy duyyy :roflol:

senden bizim canımıssın bebemmm.:1hug::1hug:

:1hug: :1hug:

ya ben ya ben:umursamaz:

sen ve zıbıdıklarsız topik düşünemem bennn :1hug:

hadi yaaaa ben hiç tanışmadım onlarla o yuzden bilmiyorum akrabalarmış haaaa ayşe yeter onlara kaydirigubbakcemile3

şakkıdı şakkıdı şakkıdı

kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4

evet canım ayşee geldi gittiler zatiikaydirigubbakcemile3

Eehehehe racon kesmiyoruz kafa kesiyoruz eheıeeheueheuehee :))))))))

hayırlısı olsun canım yaa senle ve pembe inşAlah bu ay hemencecik gelirsiniz peşimizdennn

canımsınız yaaa :1hug: :1hug:

hayırlısı olsun canım....aralık 1 deıdnmı bitio benım yasak çok az kaldı yani :)
bakalım bakalım :)))

anamm bende donuyom valla fatoşum,bakma sen ayşeye..adet olamadı ya ateşli şimdi okaydirigubbakcemile3

mantıklı teprik koydum sana sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
şakkıdı şakkıdı şakkıdı

kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4

Eehehehe racon kesmiyoruz kafa kesiyoruz eheıeeheueheuehee :))))))))

hayırlısı olsun canım....aralık 1 deıdnmı bitio benım yasak çok az kaldı yani :)
bakalım bakalım :)))

mantıklı teprik koydum sana sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

koy şekerim koy kaydirigubbakcemile3

Back
X