3 tane misafirimiz var topikte :)) acaba kim :))
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy kız çok sinirlendirdi edepsiz ama yakın olsaydı gidip harbi dalardım o hamarat zaten hep görüodum okuyordu ama yazmıyordu dogru düzgün ne ara yandas edindi edepsiz
:gitme: nefret ediyom zaten yaaa bende adanalıyım sıcaga çok alışkındım ama soguga 12 senedir alışamadımmm
kıs nasıl buldunnnn
bir ara ilk sayfalara bakıyodumda o zamanda aklımda kalmış sayfa 80 yazmışım ama bu kadar cok yazım yoktu gündüzleri çalışınca akşamları giriyodum sadece..kıs nasıl buldunnnn
ilk yazdığım msj. 14.12.2009
hadi gözün aydın darısı bana kaydirigubbakcemile2
canım ya aman dervişin fikri neyse zikride o olurmuş bunların aklı hemen kötüye gitmiş. ben hiç öle düşünmemiştim sonuçta espiri ve iyi niyetlerimiz var sevindik çok. ama bizde bundan sonra kelimelerimize biras özen gösterelimde yanlış anlayanlar olmasın yoksa yanlış anlayanlar elimden bi kaza çıkartacak
klava:
hhahhahahahhah evet kızz aslında yapmak lazım:)))))))))))) biraz tututşurlarDkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
ayy kız çok sinirlendirdi edepsiz ama yakın olsaydı gidip harbi dalardım o hamarat zaten hep görüodum okuyordu ama yazmıyordu dogru düzgün ne ara yandas edindi edepsiz
:gitme: nefret ediyom zaten yaaa bende adanalıyım sıcaga çok alışkındım ama soguga 12 senedir alışamadımmm
aman canım boşverin onları benim bildigim effal aylinin arkadaşı hamaratta aylinin görümcesi yada eltisi kaydirigubbakcemile3
canım hamıle insnada çok üşür ondanda olur :)) çünkü hava o kadar soğuk değil bence :))
evet okuyoduda yazmıyodu fırsat arıyomuş demekki mannak kötükedihüso
hadi yaaaa ben hiç tanışmadım onlarla o yuzden bilmiyorum akrabalarmış haaaa ayşe yeter onlara kaydirigubbakcemile3
nasıl soguk değil yaaaa psikolojimimi bozmaya çalışıonnnn kaydirigubbakcemile3 ofis bizim bahçe katı ondan soguktur kızlar donuyo burdaaa boshayallersmile
ama evde yaktım 2 gün önce çoook üşüdüm o kadan kan hapı işe yaramıyormu yaa
aynen şöle yazmıştım canım kaydirigubbakcemile2
şu listeye girmeyı heves edıyom ya yasağım bitsinde benımde adımı yazın eheueheu sempatiksalakcinni
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
dur bakim ne dövemsi senin bebikin var.:CüvCüv:.dövülmesi gereknler varsa biz hallederiz..:mymeka:
anamm bende donuyom valla fatoşum,bakma sen ayşeye..adet olamadı ya ateşli şimdi okaydirigubbakcemile3
nasıl soguk değil yaaaa psikolojimimi bozmaya çalışıonnnn kaydirigubbakcemile3 ofis bizim bahçe katı ondan soguktur kızlar donuyo burdaaa boshayallersmile
ayy kızlar burasıda çok soğuk bizim bugün.. ben en iyisi sıcacık bi duş alayımboshayallersmile
anamm bende donuyom valla fatoşum,bakma sen ayşeye..adet olamadı ya ateşli şimdi okaydirigubbakcemile3
canımsınız yaaa :1hug: :1hug:
senden bizim canımıssın bebemmm.:1hug::1hug:
ayy kızlarr sormayın valla bende gelelden donuyorum burda..
memlekette pazartesi yola cıkmadan önce denize gittik yüzdüm biraz cok güzeldi ve cok sıcaktı..ama burda donuyorum ufoyu cıkardım akşamları yakıyorum..
walla bende donuyom kızlar polar battanıye altındayım ve üzerimde hırka varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:2:
senden bizim canımıssın bebemmm.:1hug::1hug:
ya ben ya ben:umursamaz:
hadi yaaaa ben hiç tanışmadım onlarla o yuzden bilmiyorum akrabalarmış haaaa ayşe yeter onlara kaydirigubbakcemile3
evet canım ayşee geldi gittiler zatiikaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun canım yaa senle ve pembe inşAlah bu ay hemencecik gelirsiniz peşimizdennn
canımsınız yaaa :1hug: :1hug:
şakkıdı şakkıdı şakkıdı
![]()
![]()
Eehehehe racon kesmiyoruz kafa kesiyoruz eheıeeheueheuehee :))))))))
hayırlısı olsun canım....aralık 1 deıdnmı bitio benım yasak çok az kaldı yani :)
bakalım bakalım :)))
mantıklı teprik koydum sana sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni