hepimiz dalarıs kız biz onnara kodukmu oturturuz ehuheuheu olumunekankayizsmile
hayır o değil aylinde ne yılanmış arkadaş durdu durdu vurdu
eflalle hamarata bişi demıom zaten muhabbet etmıolardı ama aylin canımlı cicimli
kanka oluyoduk nerdeys e töbe bismillah yarepiimmm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
becxeremiyorum becerebilceme inansam açtırırım :roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Alllah seni napmasın emiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
oyy tatlı melegim benimm olumunekankayizsmile
ben cıkıyorum canlarım mesai bitti yarın görüşürz kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan
ay Allah korumuş yoksa koynumuzda yılan beslicekmişiz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayşem sende az deilmişsin he dalarız malarız kim tutar seni yavrum benimm bende yanındayım olumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Alllah seni napmasın emiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
oyy tatlı melegim benimm olumunekankayizsmile
ben cıkıyorum canlarım mesai bitti yarın görüşürz kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan
kızzlar şimcik 3 üz dogum videosu izledim ne şirin yaaa
nerde izledin canımm bilmiyorumkismile
kızzlar şimcik 3 üz dogum videosu izledim ne şirin yaaa
kızlaaaarrr artık 2. bebiş için ugraşmaya başlıcam ilk başta sigaradan kurtulmaya karar verdim ve bıktım tozu denen tozdan sipariş ettim ayy dua edin bana şu lanetten kurtuluyummm
canım şimdi izledim çok tatlılar yawfff Allahım bizlerede nasip etsinn :Saruboceq::Saruboceq:
Canım inşallah kurtulursun sigaradan...bebeginde hemmencık gelir inşallah cnaımmm
iii akşamlar kızlar hepinizi öpüyorumm yarına inşallah görüşmek üzereopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm ben geldım gusellerrrr burası çok soğukkkk
iii akşamlar kızlar hepinizi öpüyorumm yarına inşallah görüşmek üzereopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm ben geldım gusellerrrr burası çok soğukkkk
hoşgeldinn canım burasıda ya dondum vallaaa ve ofişsteyim yaniii
güle güle canımm :)
hoşgeldın canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?