• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hepimiz dalarıs kız biz onnara kodukmu oturturuz ehuheuheu olumunekankayizsmile

hayır o değil aylinde ne yılanmış arkadaş durdu durdu vurdu

eflalle hamarata bişi demıom zaten muhabbet etmıolardı ama aylin canımlı cicimli

kanka oluyoduk nerdeys e töbe bismillah yarepiimmm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ay Allah korumuş yoksa koynumuzda yılan beslicekmişiz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayşem sende az deilmişsin he dalarız malarız kim tutar seni yavrum benimm bende yanındayım olumunekankayizsmile

becxeremiyorum becerebilceme inansam açtırırım :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Alllah seni napmasın emiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
oyy tatlı melegim benimm olumunekankayizsmile

ben cıkıyorum canlarım mesai bitti yarın görüşürz kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan

ben cıkıyorum canlarım mesai bitti yarın görüşürz kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan

görüşükkkkkkkk yawrum sabah erken gelll sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ay Allah korumuş yoksa koynumuzda yılan beslicekmişiz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayşem sende az deilmişsin he dalarız malarız kim tutar seni yavrum benimm bende yanındayım olumunekankayizsmile

ooo nanem ne diyosun ya ben okulda laf atıyo diye müdür yardımcısının oğlunu dövmüştüm

sırnaşıyo diyede 2-3 kişi sıkıştırıp dövmüştüm okul bahcesinde :oklava: :oklava: :oklava:

dalarım ona göre kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar ne soğuk bu gün yaw :2:
üşümekten iş yapasım yok ya
gittim iş yerine yakın bir yerden kocaman hırkalar aldım :delphin:

güle güle canım :) mucukkss

kızlaaaarrr artık 2. bebiş için ugraşmaya başlıcam ilk başta sigaradan kurtulmaya karar verdim ve bıktım tozu denen tozdan sipariş ettim ayy dua edin bana şu lanetten kurtuluyummm

kızlaaaarrr artık 2. bebiş için ugraşmaya başlıcam ilk başta sigaradan kurtulmaya karar verdim ve bıktım tozu denen tozdan sipariş ettim ayy dua edin bana şu lanetten kurtuluyummm

Canım inşallah kurtulursun sigaradan...bebeginde hemmencık gelir inşallah cnaımmm

iii akşamlar kızlar hepinizi öpüyorumm yarına inşallah görüşmek üzereopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım inşallah kurtulursun sigaradan...bebeginde hemmencık gelir inşallah cnaımmm

işallah canım işallah kurtulurum eşimle çok kavga edioruz bu yüzden zaten :(:(:( canım bebişimde bi gelse hamiş kalana kadar o kadar çok istemiyodum ama şimdi ööle bi istiyorumki anlatamam allahım işallah hepimize verir çok bekletmez bizlerii.çok umutluyum yaaa :)olumunekankayizsmile

Back
X