Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlarr kızlarrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayyy neolmuş bu günnn yaa helal olsunn sizee altetmişiniz 3 cadıyıııkaydirigubbakcemile3
ayy ben en çok şeye koptum yaaa tam tartışma bitti derken çidoş demişyaa ben tuvaletimi yaptımmmmmm diyeeeeeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3koptummm ordaaakaydirigubbakcemile3
helal olsun kızlar seviyorum sizi yaaaaaŞenizŞenizŞeniz
Hatcem!Dün akşam yine action peşindeydin herhalde :))) Gelmedi bu e,yeni kavuştu kocacığına takılıyor dedim :))) Kolay gelsin
Ben şimdi çıkıyorum;akşama bir yere davetliyim.Üzerimi falan giyineceğim.
Öpüyorum ikinizi de ...
Hayırlı akşamlar canlar!
Ben de geçmişi okumayı ancak bitirebildim.Sabah ilk saatim boştu gelip kızlara bir günaydın diyim demiştim.Arkamdan neler olmuş ya...Cidden ne kadar çirkin konuşmuşlar onlar öyle ama bizim kızlar gerekeni gayet güzel şekilde söylemişler dişi terminatörlerim benim helal olsun vallaalkisalkisalkis
Ayşem,canım bugün doktora gidicektin.Kan testin 2,00 çıkmış sanırım yani negatif ama kötü bişi de çıkmamış çok şükür.Hayırlısı olsun canım.Tez zamanda ekşınlar başlar da bebişler gelir inşallah...
iyi akşamlar canım hoşgeldin..opuyorumnanaktan
evallah hallederiz.buyrunnnnnnnnnvalla kendileri kaşındı bide demezlermi kalitesiz diyeee manyaklar..alsanaalsanasmile
neyse hallettikya gerisi öenli değil..kaydirigubbakcemile5
ee sen nasılsın bakalım devammı hamilelik belirtisi.:CüvCüv::CüvCüv:
hayırlı akşamlar canım...opuyorumnanaktan
evet bugün kavgalar atışmalar cok oldu ama hatlerini bildiler ve kactılarlülülülülülü..
.
ewet cnm kaşınanlar itinayla kaşınır topiğimzide:roflol:ben olsaydım keşke kaçırmışımm sölemesi ayıp süper kaşırımdaaa:mymeka: hamilelik belirtileri var cnm bilmiyorum yada ben kendimi kuruyorum yaa şimdi ben sana sayıyım bi klere
acayip gaz varr
kasıklarım patlıcak gibiii yürürken bile çıkcak zannediyorumm,
ateş basması oluyoo bi yandanda üşüyorum ama ayaklarım çivi gibi
normalde göğüslerim hassaslaşırdı ağrı başlardı son haftada bu sefer balamadı ağrımaya henüz
tansiyonum çok düşük son iki gündür
başım ağrıyo bideeeee
ondan sonracımaaaaaaCADIARZU haa bideee habire midem kazınıyo acıkıyorummakannehir daha sayımmıııkaydirigubbakcemile3 şimdilik bunlar cnm sence hamilelik belirtisimi bunlarrr özellikle tansiyonum çok düşük 7 _5 çıkıyo
ooooo bunlar başlı başına hamilelik belirtisi canım..:CüvCüv:ewet cnm kaşınanlar itinayla kaşınır topiğimzide:roflol:ben olsaydım keşke kaçırmışımm sölemesi ayıp süper kaşırımdaaa:mymeka: hamilelik belirtileri var cnm bilmiyorum yada ben kendimi kuruyorum yaa şimdi ben sana sayıyım bi klere
acayip gaz varr
kasıklarım patlıcak gibiii yürürken bile çıkcak zannediyorumm,
ateş basması oluyoo bi yandanda üşüyorum ama ayaklarım çivi gibi
normalde göğüslerim hassaslaşırdı ağrı başlardı son haftada bu sefer balamadı ağrımaya henüz
tansiyonum çok düşük son iki gündür
başım ağrıyo bideeeee
ondan sonracımaaaaaaCADIARZU haa bideee habire midem kazınıyo acıkıyorummakannehir daha sayımmıııkaydirigubbakcemile3 şimdilik bunlar cnm sence hamilelik belirtisimi bunlarrr özellikle tansiyonum çok düşük 7 _5 çıkıyo
Ohh çok iyi olmuş.Ama boş yere canınızı sıkmışlar ama tabii geciki bir sıkıntı...
Sen nasılsın canım?Öncelikle evine ve eşine kavuştun gözün aydın diyim..Ayrıca biz de sana güzel muhabbetine kavuştuk,tekrardan hoşgeldin...Sanırım hareketli geçmiş günler ekşınlı falanzemuszemus
Ayy bizde de yaklaşık 20gündür ekşın yok valla;bebişe zararı olacak diye korkudan ancak sarılıp yatıos öyle yan yanaboshayallersmile
ooooo bunlar başlı başına hamilelik belirtisi canım..:CüvCüv:
ama inş. psikolajik değildir.bilmiyorumkismile.inşallah güzel haberlerini alırız.:Saruboceq:.daha kac gün var adetine acaba kanda baktırsan cıkarmı..CADIARZU
ben iyiyim canım benden iyisi, olmaz sanırım koçişime kavuştum cok özlemiştim onu..Şeniz
ee bide bol bol ekşın çalışması var:kedi::kedi:
bende sizinle muhabbet etmeyi cok özlemiştim..zemuszemus
ayy sorma valla hamiş kalınca benim koçişte bebişe bişiy olcak diye dokunmaz ama bakalım ben nasıl dayanıcam ekşınsız hayata..:kedi:
sende dr. danış belki bir zararı yoktur..boshayallersmile
inşallahh tatlımm yaa bunu o kadan çok istiyomki anlatammm ya hadi bakalımm bekleycez artık dört gözleee 1 hafta kadar dahadelikafadulden seninde tansiyonun düşükmiydü cnm bu aradaEmoşum hayırlı akşamların olsun!
Belirtilerini okudum bende aynılarını yaşamıştım.Konduramıyordum her ay bekliyoruz ya dedim kendime hiç varmış gibi düşünme bırak varsada sürpriz olsun ama bu saydıklarında her zaman dikkatimi çekiyordu bir yandan;ayy canım hadi bakalım inşallah canım ya hamiş ol:CüvCüv:
ooooo bunlar başlı başına hamilelik belirtisi canım..:CüvCüv:
ama inş. psikolajik değildir.bilmiyorumkismile.inşallah güzel haberlerini alırız.:Saruboceq:.daha kac gün var adetine acaba kanda baktırsan cıkarmı..CADIARZU
ciddimii ayyyy inşallahhh yaa ama şu tansiyonun dibe vurmasına ne demeli yaa haa bide bu gün başım dönüyodu sonra tansiyonuma baktmkii çoook düşmüşşş şimdi tansiyon düşüklüğüde hamilelikten olabilirmi cnm yaaaasempatiksalakcinni:CüvCüv: hadi bakalım hayırlısı ya eylül 11 de oldum cnm listede 12 ekim yazıyo yaptırsam çıkarmıı güzel soruu çıkamı acepppppp:1shok:
ben iyiyim canım benden iyisi, olmaz sanırım koçişime kavuştum cok özlemiştim onu..Şeniz
ee bide bol bol ekşın çalışması var:kedi::kedi:
bende sizinle muhabbet etmeyi cok özlemiştim..zemuszemus
ayy sorma valla hamiş kalınca benim koçişte bebişe bişiy olcak diye dokunmaz ama bakalım ben nasıl dayanıcam ekşınsız hayata..:kedi:
sende dr. danış belki bir zararı yoktur..boshayallersmile
inşallahh tatlımm yaa bunu o kadan çok istiyomki anlatammm ya hadi bakalımm bekleycez artık dört gözleee 1 hafta kadar dahadelikafadulden seninde tansiyonun düşükmiydü cnm bu arada
aaaaa ekşınsızz hayatt çekilmiyoo yaaa ekşınsızz günlere hayıııı ekşınsızda gecelere hayırrrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 (yahşi cazibedeki simgenin deyişiyle)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ne güzel canım;aslında arada bir biraz ayrı kalmak bence güzelde oluyor;yani zor oluyor o ayrıda birbirini çok özlemiş oluyorsun bol bol seviyorsun sarıyorsun anlatıcak bir sürü şeyin oluyor;özlem daha güzelleştiriyor sevgiyi ara sıra...
Danıştım canım çok sık olmadıkça sıkıntı olmaz dedi ama eşimde ben seni böyle sevsemde mutluyum 20günde ekşınsızlıktan ölmem ya diyor;napalım sarılıos sıkı sıkı yatıoruz ama şu günler bi geçsin ben göstericem onasositososito
Bir hafta mı kaldı kırmızılara canım?Ayy gelmezler inşallah:Saruboceq:
Evet canım hamile olduğumu öğrendiğim günün sabahı kalktım giyindim işe gidicez eşimle..Benim midemden bulantı yükselir gibi oldu kulaklarım tıkandı gibi gözlerimde buğulu görmeye başladı bir de ter bastı yani tam anlamıyla tansiyonum düştü çok kötü oldum ölüyorum sandım yatağa zor attım kendimi eşim hemen tuzlu ayran içirdi de öyle iyi oldum hala da ara ara düşüyor tansiyonum canım
evet bu konuda sana katılıyorum nedense ayrı kalmak özlemi arttırıyo..:asigim:
eşimin bana söylediği şey bidaha beni bırakıp gitme seni cok özlüyorum oldu..Şeniz
ama insan ailesini göremedende edemiyo ne eşimden ne ailemden vazgecebiliyorum ne yapıyayım..:hulya:
eee iyi o zaman haftada 1 normaldir o zaman.:kedi:.ama koçişler bebişi düşündüğü için yapmamayı daha cok tercih ediyo..boshayallersmile
yaa ayy inşallahh benimde ondandır ya normalde düşüktür tansiyonum 10-6 11-7 felan oluyo genelde ama hiç bu kadar düşmemişti yaaa hayrett valla sanırım hamileyimm bennnn:CüvCüv::CüvCüv:kaydirigubbakcemile3
yaa ayy inşallahh benimde ondandır ya normalde düşüktür tansiyonum 10-6 11-7 felan oluyo genelde ama hiç bu kadar düşmemişti yaaa hayrett valla sanırım hamileyimm bennnn:CüvCüv::CüvCüv:kaydirigubbakcemile3