• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayy hadi inş. canımm allahım meleğini göbüşüne koymuştur..:CüvCüv:

inşallahh cnmm kısss senin adete 2 gün kaldıı istermisin bi süprüz olsunnnn aha yine yaptım şoma ağızlılık en son smarta yaptıydımm kociş gitmeden hamile kalırsın diyeee yokk yok olmaz korunuyoruz didiydi delikafadulden bak şimdide sana yaptımm böle şoma ağzıa can gurbann bide kendime diyim durrrrkaydirigubbakcemile3 bu ayy mucizemm beni bulcakkkkkkkkkkkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Heleki kocişler böyle güzel konuşunca insan daha da mutlu oluyor gerçekten!
Evet canım bilmem mi benim ailemde şu an bana tam 10saat uzaklıkta ve onları çok özlüyorum hem ben tek çocuğum bu yaşıma kadar sadece onlar vardı çevremde onlar içinde ben vardım;neredeyse her gün konuşuyoruz.Ben fazla gidemiyorum yani yazları gidip kalıyorum genelde onlar geliyorlar.Zaten şimdi bebişte Allah'ın izniyle doğarsa onları buraya transfer edicemkaydirigubbakcemile3

haklısın sen çalışıyosun sonucta her istediğinde cıkıp gidemessin..
inşallah bebişini sağlıklı kucağına alırsın ailende yanında olur bu mutluluk herşeye değer..
helede ailenin gözlerinde o mutluluğu görmek başka..

İnşallah canım;bu durumlar ve belirtiler hamişliğinin habercisidir:Saruboceq:
Yalnız arada birde ilginç olan kalbim çok hızlı çarpıyor sanırım o zamanda tansiyonum çıkıyor genelde akşamları ve geceleri oluyor o zamanda limon suyu içiyorum normale dönüyor...

aman cnm benim yüksek tansiyona dikkat ett eğer sıklaşırsa mutlaka doktoruna danışşolumunekankayizsmile

haklısın sen çalışıyosun sonucta her istediğinde cıkıp gidemessin..
inşallah bebişini sağlıklı kucağına alırsın ailende yanında olur bu mutluluk herşeye değer..
helede ailenin gözlerinde o mutluluğu görmek başka..

Malesef canım ancak ara yıl tatili veyahut (daha çok)yazları...Hem tüm ailem orda,arkadaşlarım çok özlüyorum ama burda kocişim yanımda o benim hayatımın anlamı...:asigim:
İnşallah canım benim Allah'ım o günleri de gösterir...
Evet nasip olursa onlarda ilk defa anneanne ve dede olcaklar ya içten içe çok heyecanlılardır...
Darısı sana tatlım en hayırlı zamanda inşallah:Saruboceq:

inşallahh cnmm kısss senin adete 2 gün kaldıı istermisin bi süprüz olsunnnn aha yine yaptım şoma ağızlılık en son smarta yaptıydımm kociş gitmeden hamile kalırsın diyeee yokk yok olmaz korunuyoruz didiydi delikafadulden bak şimdide sana yaptımm böle şoma ağzıa can gurbann bide kendime diyim durrrrkaydirigubbakcemile3 bu ayy mucizemm beni bulcakkkkkkkkkkkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yokk bebem yaaa benimkiside imkansız:umursamaz: yumurtlama döneminde ailemin yanındaydım yani olması mucize gibi bişiysırnaşık şey yani ben hamişlik beklemiyorum adetim gelsede bitse diye bakıyorum..boshayallersmile
ama inşallah rabbim senin meleğini gönderiştir hepberaber kutlarız burda..:lepi:

aman cnm benim yüksek tansiyona dikkat ett eğer sıklaşırsa mutlaka doktoruna danışşolumunekankayizsmile

Evet o birazda tehlikeli Allah korusun...
Aslında sorcaktım ama yine heyecandan unuttum bu gidişimde:kedi:
Bir dahakıne mutlaka danısıcam ınsallah canım...

yokk bebem yaaa benimkiside imkansız:umursamaz: yumurtlama döneminde ailemin yanındaydım yani olması mucize gibi bişiysırnaşık şey yani ben hamişlik beklemiyorum adetim gelsede bitse diye bakıyorum..boshayallersmile
ama inşallah rabbim senin meleğini gönderiştir hepberaber kutlarız burda..:lepi:

ayy inşallahh cnmm hemde ne kutlama yaaaa:dance:
cnm bu arada smartta imkansız diyodu asıl imkansız olanlardan korkmalııı aslındaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Malesef canım ancak ara yıl tatili veyahut (daha çok)yazları...Hem tüm ailem orda,arkadaşlarım çok özlüyorum ama burda kocişim yanımda o benim hayatımın anlamı...:asigim:
İnşallah canım benim Allah'ım o günleri de gösterir...
Evet nasip olursa onlarda ilk defa anneanne ve dede olcaklar ya içten içe çok heyecanlılardır...
Darısı sana tatlım en hayırlı zamanda inşallah:Saruboceq:

inşallah canımmm aminnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayy inşallahh cnmm hemde ne kutlama yaaaa:dance:
cnm bu arada smartta imkansız diyodu asıl imkansız olanlardan korkmalııı aslındaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hayırlısı canım..boshayallersmile
kendi adıma olmadığına eminim..:umursamaz:
rabbim seni sevindirsin kuşummm inşallahhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

ben geldımmopuyorumnanaktan
hoşgeldinn bebemm naber ya görüşemiyok ne zamndır hani çekiyodun beniiiii bak az kaldııı 1 haftaya hazırladım geliyom yanınızaakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
hayırlısı canım..boshayallersmile
kendi adıma olmadığına eminim..:umursamaz:
rabbim seni sevindirsin kuşummm inşallahhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

amin cnmm cümlemizi sevindirsinnn allahım hiç kimseye aratmasınn caresiz koymasınnn:Saruboceq:

Hoşgeldin tatlım!
Karşılamıyorduk bir türlü..İyisin demi bebişte iyi?
Doktora ne zaman gidiyorsunuz inşallah canım?

selam canımmm evett denklesemedıkk bır türlü iyiyiz allaha şükür soguk algınlıgım var bıraz canım o kadar:2:

hoşgeldinnnn..opuyorumnanaktan

hosbulduk güzellikkkkkolumunekankayizsmile

hoşgeldinn bebemm naber ya görüşemiyok ne zamndır hani çekiyodun beniiiii bak az kaldııı 1 haftaya hazırladım geliyom yanınızaakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

tamam kanka sen rahat ol ya çekiyom ben seni sen merak etme topla yavastan taragını tasını anne makamına gelcen haftyaaakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

selam canımmm evett denklesemedıkk bır türlü iyiyiz allaha şükür soguk algınlıgım var bıraz canım o kadar:2:

hosbulduk güzellikkkkkolumunekankayizsmile

tamam kanka sen rahat ol ya çekiyom ben seni sen merak etme topla yavastan taragını tasını anne makamına gelcen haftyaaakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine havalar birden çok soğudu...Bugün ben de çok üşüdüm...
Bu arada ben de çekiyorum kızlar sizi el birliğiylekaydirigubbakcemile
Anneler çok olcak yakında ınsallah:Saruboceq:

canlarımmm ben çıkıyorum kocişkom geldiiii yine beni pc başında gördüü dellendiiikaydirigubbakcemile3

55 misafirrr kimm bunlarr yahuuuuuu :icecream:kızlar yeni saldırıya hazır olunnnnkaydirigubbakcemile3

kacmıslarkaydirigubbakcemile2 hemendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Back
X