• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ay_she+, ParadiesAngel+, yelizcemŞeniz
günaydın kızlarrrrr hayırlı sabahlar...opuyorumnanaktan
ayşe ve yeliz sizin için gün güzel başlamamışta olsa şimdiden sonra güzel gecmesi dileğiyle..zemuszemus
yeizcim cok gecmiş olsun allah korumuş vallahi...:Saruboceq:
bende biraz önce test yaptımm olmadığını bile bile ve negatif tabi.lülülülülülü.
evde testten bol bişiy olmayınca maksat muhabbet olsun yaptım ama yok.kafamçokkarıştı.neyse ben heyecanımı kasım ayınına saklıyorum..:lepi:

GÜNAYDINNN HATCEMM HOŞGELDİN HAYIRLISI OLSUN GÜLÜMM ZATEN ÇALIŞMA OLMADI PEK DEMİ ALLAHIM EN KISA ZAMANDA VERSİN CANIMM :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ayşe ve yeliz sizin için gün güzel başlamamışta olsa şimdiden sonra güzel gecmesi dileğiyle..zemuszemus
bende biraz önce test yaptımm olmadığını bile bile ve negatif tabi.lülülülülülü.
evde testten bol bişiy olmayınca maksat muhabbet olsun yaptım ama yok.kafamçokkarıştı.neyse ben heyecanımı kasım ayınına saklıyorum..:lepi:

günaydın canım....amiiiinnn amiiinnn :)))

heueheueh dimi durup durmasınalr öle işe yarasınlar :D

işallah canım bundan sonrası güzel geçerr.ve işallah en kısa zamanda bebişlerimiz gelirrr

geçmiş olsun canım Allah korumuş

günaydın canım cidden öyle her olayı ayrı izdiham....

ben istanbulda doğdum büyüdüm başka yerde yaşayamam sanırım
başka iller de bana çok tenha geliyo biyerden sonra sıkılıyorum ama istanbul farklı yaa
seviom genede olsun :lepi:

ayşem benim eşimde aynısını söylüyo :):):)

günaydın kızlarrrr....

geçmiş olsun yelizcim Allah korumuş gerçektende...

haticecim canım benim inşallah kasım ayında senden güzel haberler alırız...

bugün benimde hiç keyfim yok dün akşamdan beri keyfim kaçtı moral sıfır..bugün pek yazamayabilirim size ama gözüm burda...

günaydın kızlarrrr....

bugün benimde hiç keyfim yok dün akşamdan beri keyfim kaçtı moral sıfır..bugün pek yazamayabilirim size ama gözüm burda...

hoşgeldinn canım allah razı olsunnn senin neden keyfin kaçtııı

günaydın kızlarrrr....

nanemmmm hoşgeldin tatlım neyin var niye moral sıfır???

ayşem benim eşimde aynısını söylüyo :):):)

vereliniortak

günaydın kızlarrrr....

günaydın canım aman takma bişiyii kafana hayırlısı herseyın :)

Gunaaadııınn kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm opuyorumnanaktan ay ben sizi çok öslüyom yaaaaaaaaaa :gitme: geçmişe geleceğe bakmıyom valla, sadace size bi günaydın deyip kaçıyorum, çok hastayım ben, doktora gidip rapor alıcam 2 gün, bademciklerim şişti, ağzım burnum tıkalı, astımım tuttu gene mahvetti beni gece :sinifsinif:
Onun dışında çok iyiyim, bebek konularından uzak kalmak iyi geldi bana, ama sizden fazla uzak kalamicam galiba dayanamıyom yaaa :gitme:
Sizi çok seviyorum kepeleklerim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeronuzu ösleyin anacıııııııııııııııııııııııııııııımmmm bayanssulusmile bayanssulusmile
:3: :3: :3: :3: :3:

GÜNAYDINNN HATCEMM HOŞGELDİN HAYIRLISI OLSUN GÜLÜMM ZATEN ÇALIŞMA OLMADI PEK DEMİ ALLAHIM EN KISA ZAMANDA VERSİN CANIMM :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
hoşbuldummm....opuyorumnanaktan
evet canım zati bu ay olmamıştı çalışma ama işte umut dünyası aklımda kalıcana yapim dedim...boshayallersmile
ama inşallah kasım ayında gümbür gümbürrrrr geliyomm..:lepi:

günaydın canım....amiiiinnn amiiinnn :)))

heueheueh dimi durup durmasınalr öle işe yarasınlar :D
yanii ayşemmmm alınmış öyle durucana değerlensin barim..kaydirigubbakcemile2
zati kasıklarımda ağrılarım başladı yarına gelir kırmızılar..eyvahedigeldismile

işallah canım bundan sonrası güzel geçerr.ve işallah en kısa zamanda bebişlerimiz gelirrr
inşallah yelizimm rabbim evlat isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin.:Saruboceq:.evlat sevgisinden kimseyi mahrum etmesin inş.:Saruboceq::Saruboceq:
günaydın kızlarrrr....

günaydın şekercim hoşgeldin canım...opuyorumnanaktan
inşallah kasım ayından nedense cok umutluyum inş. preseed bana vesile olacaka gibi geliyo..:Saruboceq::Saruboceq:
preseed topiğinde okumuştum sperm yavaşlığında cok etkiliymiş senin eşinin neydi sorun canım...bilmiyorumkismile
hem ne oldu senin neden keyfin yok.olumunekankayizsmile.kimler benim kuşumun keyfini kacırmış..:oklava:

Gunaaadııınn kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm opuyorumnanaktan ay ben sizi çok öslüyom yaaaaaaaaaa :gitme: geçmişe geleceğe bakmıyom valla, sadace size bi günaydın deyip kaçıyorum, çok hastayım ben, doktora gidip rapor alıcam 2 gün, bademciklerim şişti, ağzım burnum tıkalı, astımım tuttu gene mahvetti beni gece :sinifsinif:
Onun dışında çok iyiyim, bebek konularından uzak kalmak iyi geldi bana, ama sizden fazla uzak kalamicam galiba dayanamıyom yaaa :gitme:
Sizi çok seviyorum kepeleklerim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeronuzu ösleyin anacıııııııııııııııııııııııııııııımmmm bayanssulusmile bayanssulusmile

anammmm kuzumm hoşgeldinnnnn.opuyorumnanaktan
zati ben senin fazla dayanamayacağını tahmin etmiştim..bayanssulusmilehem bizde seni özlüyoz..Şeniz sen kafandan attığın sürece bu fikiri biz senin aklına sokmayız..:umursamaz:
bizi bırakma gel artıkın sende..hihoyyyt
bu arada cok gecmiş olsun havalar tam hastalık havası yatmayıncada insan kendine gelemiyo..:2:
sen raporunu al evde yat dinlen bebem..vereliniortak

günaydınnnn balımmmmmm benimmmmm opuyorumnanaktan hoşgeldin...heh ara sıra gel böle özletme kendini olumunekankayizsmile
bu arada tatlım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ya:(
rapor alınca bol bol dinlen bebegm olumunekankayizsmile

günaydın şekercim hoşgeldin canım...opuyorumnanaktan
inşallah kasım ayından nedense cok umutluyum inş. preseed bana vesile olacaka gibi geliyo..:Saruboceq::Saruboceq:
preseed topiğinde okumuştum sperm yavaşlığında cok etkiliymiş senin eşinin neydi sorun canım...bilmiyorumkismile
hem ne oldu senin neden keyfin yok.olumunekankayizsmile.kimler benim kuşumun keyfini kacırmış..:oklava:

hoşbulduk canım...
inşallah canım ya burda 1-2 arkadaşımızada vesile olmuştu preseed inşallah sanada vesile olur tatlımmmmm...
birileri canımı fena halde sıktı agız tadıyla sevinemedim ev aldıgımıza:(((((
bizimkinin sorunu sperm sayısı az ve hareketleri yavaş...bende alsam acaba işe yararmıki????

günaydın canım aman takma bişiyii kafana hayırlısı herseyın :)

ewet herşeyin hayırlısı canım...

herkese benden günaydın

günaydın canım geçmiş olsun bende giremediğim vakit özlüyorum iyi bağımlılık yaptı valla:kedi::enbuyukkk:

kuşummm...hoşgeldinn.güle gülee...
evet burdan kopamıyo insann.. seviyoz birbirimizi be yahu... olumunekankayizsmile
ama bi süre uzak kalmak iyi olur..bende düşünmemeye çalışıyorumm..
bu ara başka bişeyin derdine düştümki zatenn.sormayın gitsinn.. :sinifsinif:
kendine idkkat ett..hastalanma..bol bol sebze yee..üşütmee..hadi bakemmm.mucuk mucukk...

günaydınnnn balımmmmmm benimmmmm opuyorumnanaktan hoşgeldin...heh ara sıra gel böle özletme kendini olumunekankayizsmile
bu arada tatlım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ya:(
rapor alınca bol bol dinlen bebegm olumunekankayizsmile

hoşbulduk canım...
inşallah canım ya burda 1-2 arkadaşımızada vesile olmuştu preseed inşallah sanada vesile olur tatlımmmmm...
birileri canımı fena halde sıktı agız tadıyla sevinemedim ev aldıgımıza:(((((
bizimkinin sorunu sperm sayısı az ve hareketleri yavaş...bende alsam acaba işe yararmıki????

ewet herşeyin hayırlısı canım...

cnm bencede al şu preseed 'i denemekten bişi çıkmazz.bu arada hayırlı olsun ev almışsınız.krediylemi aldınız biz evlendigimizden beri kredi ödüoruzda akannehirakannehir

Back
X