• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
cnm bencede al şu preseed 'i denemekten bişi çıkmazz.bu arada hayırlı olsun ev almışsınız.krediylemi aldınız biz evlendigimizden beri kredi ödüoruzda akannehirakannehir

bi araştırayım bende şunu ya belkide banada vesile olur ay düşüncesi bile süper:))
saol canım inş hayırlı olur bizim için..yok krediyle almadık canım... olumunekankayizsmile

gunaydın şekerlerımmmmmmmmmmm

nasılsınızzzzzzzzzzzz yemeklerımı yaptım oyle geldımmmm

günaydın balımmmmmm hoşgeldin....ohh yemeklerinde hazır akşama kadar iş yok:))

canım preseed için zaten sperm dostu diyorlar bi deneseniz belki işe yarar
anam bide bakıyomuşsun nane hamiş
anaamm...düşüncesi bile muhteşemm sositososito sositososito sositososito

gerçektenmiii ayy bi bakıyım ya..heyecanlandırdın kızzz beniii:)
ayy harika olurdu size hamiş müjdesi vermek benim bugün yarın adetim bitiyo bu ay alayımda bari bende belki vesile olur inş :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallah hayatım...:Saruboceq:
bence sende kullan preseed topiğinde özellikle sperm sorunu olanlarda cok işe yaramış kullanmakta bir sakınca yok yan etkisi filanda yok birşey kaybetmessin belki kazanırsın.:emir_bebek::emir_bebek:.
bu arada eviniz hayırlı olsun canım rabbim gülü güle oturmayı nasip etsin..opuyorumnanaktan
inşallah yeni evinizle beraber bebişlerinizde gelir..:Saruboceq::Saruboceq:

sen nerden aldın canım bende ordan alayım:)
inşallah yaa ne kadar mutlu olurum anlatamam şuan ir bebegim olsa ne güzel olurdu gerçekten çok ihtiyacım var biran önce çocugum olsun istiyorum:(
saol canım benim aminnn inşallah :Saruboceq:

ay anlatsammıki...
canım sıkılacak yine ama..
ya ben memleketten ablamla döndüm..geçem ablam pazarda dolaşırken burda bir iki genç bakmış buna.buraya kadar normal..
sonra bunlar gidip burda bizim tanıdığımız bi abiye bu kız kim diye sormuşlar..
sonra bu abi bize bunu söyledi..bunlar çok pislikler..o... çocuğu bunlar..dikkat edin,,onlar burda bi gelinin evine pencereden zorla girmeye çalıştılarda kaçtı onlar burdan başka şehire falan...
çok pislik bunlar..aklın almaz falan dedi..
canım acayip sıkıldı..ablamında benimde.eşimin haberi yok.. :sinifsinif:
kızlar herşey bizim için.herşey geliyo aklımaa...eve girebilirler..
girseler kötü bişey yaparlarr...
ve en çok korktuğumda ben burda yalnzım..bana iftira falan atarlar..
allahım o kadar korkuyorumki..
he beni ailem biliyo eşim biliyo ama..
ben kaldıramam bunu..
beni burda görseniz varya..paranoyak oldumm..kimseye selam vermiyorum.evden işe işten eve..
eminim iş yerindekiler dahi soğuk falan diyolardır.konuşmuyorum falan diye belki yadırgıyolardır.ama böyle olmak zorundayımm.zaten elimde değil.başka türlü olamıyorumm..
benim eşim yanımda değil..Allah korusun böyle kötü niyetli insanlardann...
namus hiçbişeye benzemezz...

ayy canım benim çok dikkat et kapını pencereni ört kilitle...Allah korusun böyle insanların ne yapacakları belli olmaz..Allahım korusun sizi onlardan...
bence en iyisini yapıyosun dikkat etmek lazım tedbir almak lazım....
yanında şok cihazı felan taşı canım ben eşim yokken çantamda hep taşırdım yolda yürürkende elim hep çantamda şok cihazındaydı bişey olursa hemen savunmak için hazırda bekliyordum...
sende böyle tedbirler alabilirsin bebegim... olumunekankayizsmile

evet cnm verdı dün ama ben almadım o ılac galıba pıyasadan kaldırılmıs bıde ben eger söktürücüye alısırsan her ay vucut ıster o olmadan adet olamazsın dıye duydum dogrumu?

ay anlatsammıki...
canım sıkılacak yine ama..
ya ben memleketten ablamla döndüm..geçem ablam pazarda dolaşırken burda bir iki genç bakmış buna.buraya kadar normal..
sonra bunlar gidip burda bizim tanıdığımız bi abiye bu kız kim diye sormuşlar..
sonra bu abi bize bunu söyledi..bunlar çok pislikler..o... çocuğu bunlar..dikkat edin,,onlar burda bi gelinin evine pencereden zorla girmeye çalıştılarda kaçtı onlar burdan başka şehire falan...
çok pislik bunlar..aklın almaz falan dedi..
canım acayip sıkıldı..ablamında benimde.eşimin haberi yok.. :sinifsinif:
kızlar herşey bizim için.herşey geliyo aklımaa...eve girebilirler..
girseler kötü bişey yaparlarr...
ve en çok korktuğumda ben burda yalnzım..bana iftira falan atarlar..
allahım o kadar korkuyorumki..
he beni ailem biliyo eşim biliyo ama..
ben kaldıramam bunu..
beni burda görseniz varya..paranoyak oldumm..kimseye selam vermiyorum.evden işe işten eve..
eminim iş yerindekiler dahi soğuk falan diyolardır.konuşmuyorum falan diye belki yadırgıyolardır.ama böyle olmak zorundayımm.zaten elimde değil.başka türlü olamıyorumm..
benim eşim yanımda değil..Allah korusun böyle kötü niyetli insanlardann...
namus hiçbişeye benzemezz...

canım benim benden sana tavsiye herşeyi ama herşeyi eşine anlat
kızkardeşim bana kızar böle şeleri eşime söylüyorum diye laf atanı fln
ama ya söylemesem ya bişey olsa bana neden söyleemdin demiycekmı diycek
onun için hiçbişeyi ama hiçbişeyi gizleme bişey olduysa onu hemen eşinle paylaş

ben eve her dönüşümde hele kışın arabasının kapısını açıp içeri çağıranmı istersin laf atan mı omuz atanmı inan dönüp tekmeyi basıyorum
ki eşimde yanımda....oturdugumuz sokakta daha dün eve gidereken laf attı ksokoca bi adam
belkide yan apartmanımızda oturuyo eşime söylüyorum çünkü Allah korusun bişey
olursa ben ona söyledim ondna gizlim yok

marketçide asılıyo 1 dedim 2 dedim ısrar ederse valla kendi kaşınır herifim temiz
bi dayak atar aklı başına gelir salağın anım cicimli muhabbet kuruyo benle
yok neymış para almıyomuş aramızda lafımı olurmuş gerizkalı adam ya
sırf marketin önuden gecmıyım diye yolumu değiştiriyorum akşam sabah kötükedihüso

ayy canım benim çok dikkat et kapını pencereni ört kilitle...Allah korusun böyle insanların ne yapacakları belli olmaz..Allahım korusun sizi onlardan...
yanında şok cihazı felan taşı canım ben eşim yokken çantamda hep taşırdım yolda yürürkende elim hep çantamda şok cihazındaydı bişey olursa hemen savunmak için hazırda bekliyordum...

hiç aklıma gelmemişti.ama ben evde bi tıkırtı duysam direk bayılırımm.. akannehir

eşimle konuşucam bugünn.tayin için genel müdürün yanına gidelim diyodu.ben kabul etmiyodum.işi öğreniyim..büyük yerin kahrını çekemem..bikaç ay daha sabrederiz diyodum ama.gidelim diycem ankaraya..
bu korku öyle bi korkuki..Rabbim iftiradan korusunn...

bi araştırayım bende şunu ya belkide banada vesile olur ay düşüncesi bile süper:))
saol canım inş hayırlı olur bizim için..yok krediyle almadık canım... olumunekankayizsmile

günaydın balımmmmmm hoşgeldin....ohh yemeklerinde hazır akşama kadar iş yok:))

gerçektenmiii ayy bi bakıyım ya..heyecanlandırdın kızzz beniii:)
ayy harika olurdu size hamiş müjdesi vermek benim bugün yarın adetim bitiyo bu ay alayımda bari bende belki vesile olur inş :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallah yaa ne kadar mutlu olurum anlatamam şuan ir bebegim olsa ne güzel olurdu gerçekten çok ihtiyacım var biran önce çocugum olsun istiyorum:(

evetttttttttttt yaptım bıtttııı Şeniz teyzemın gunu var belkı bı ara ona uğrarımm bakalımm olumunekankayizsmile

evet canım çok az kaldı hayırlısıyla oda bitse canım toplu para ödemedik yeniden hesaplattırdık eskiden 850 ödüyoduk şimdi 905 ödüoruzzz hemde 20 milyara yakın karımız oldu.allahım herkeze kolaylıkla ödemeyi nasip etsin işallah

canım bize 1.500 ödüyoruz aylık
yeniden hesaplatınca 30 milyar kara geccekmısız hemde aylık 1200 ödiycekmısız
ama yendıen hesaplatma ıcın 3000 tl istiyolardı şu an o kadar birikimimiz olmadıgı için
şapmadık krediyede ekletmek istemedık bakalım bekliyoruz öyle :)
amınn ıns. canım

evet cnm verdı dün ama ben almadım o ılac galıba pıyasadan kaldırılmıs bıde ben eger söktürücüye alısırsan her ay vucut ıster o olmadan adet olamazsın dıye duydum dogrumu?

Canım benim doktorumda dedi söktürücü yazyaım diye yazıdrtmadım bak bugun regl oldum
cidden vücudum alışabilir diye düşündüm öle kesin bişi varmı bılmıorm ama
ben forumda kaç kişi okduuysam söktürücüyü bi kez kullanmış hep böle şeler yaşıyolar
regl gelmıo fln
ben 28 günde bi regl olurdum bu ay 30 gunde oldum reglım 3 gun gecıktı
ve bugun regl oldum söktürücü flnda kullanmadım

hiç aklıma gelmemişti.ama ben evde bi tıkırtı duysam direk bayılırımm.. akannehir

eşimle konuşucam bugünn.tayin için genel müdürün yanına gidelim diyodu.ben kabul etmiyodum.işi öğreniyim..büyük yerin kahrını çekemem..bikaç ay daha sabrederiz diyodum ama.gidelim diycem ankaraya..

eşin ankarada mıydı ki ????

ay birleşceksınız dımı tayin işi olursa inşallah ???????

eliff daya yenı okudumm yaaa
ayşe nın de dediği gbı kesınlıklee eşinle paylaş hayatımm
allah yardımcın olsunn ne gerızekalı ınsanlar var yaaaaa

Canım benim doktorumda dedi söktürücü yazyaım diye yazıdrtmadım bak bugun regl oldum
ben forumda kaç kişi okduuysam söktürücüyü bi kez kullanmış hep böle şeler yaşıyolar
regl gelmıo fln

bende almadım ılacı cnm senın yıne az gecıkmıs benım 10 gun oldu

canım bize 1.500 ödüyoruz aylık
yeniden hesaplatınca 30 milyar kara geccekmısız hemde aylık 1200 ödiycekmısız
ama yendıen hesaplatma ıcın 3000 tl istiyolardı şu an o kadar birikimimiz olmadıgı için
şapmadık krediyede ekletmek istemedık bakalım bekliyoruz öyle :)
amınn ıns. canım

regl gelmıo fln

valla canım neden o kadar çok istediler anlamadım ya bizden ööle çok bi para istememişlerdi eşime sorarım iice ögrenirim biz garanti bankasından çekmiştik.bu arada kırmızıların gelmiş hadi gözün aydınn

canım benim benden sana tavsiye herşeyi ama herşeyi eşine anlat
kızkardeşim bana kızar böle şeleri eşime söylüyorum diye laf atanı fln
ama ya söylemesem ya bişey olsa bana neden söyleemdin demiycekmı diycek
onun için hiçbişeyi ama hiçbişeyi gizleme bişey olduysa onu hemen eşinle paylaş

ben eve her dönüşümde hele kışın arabasının kapısını açıp içeri çağıranmı istersin laf atan mı omuz atanmı inan dönüp tekmeyi basıyorum
ki eşimde yanımda....oturdugumuz sokakta daha dün eve gidereken laf attı ksokoca bi adam
belkide yan apartmanımızda oturuyo eşime söylüyorum çünkü Allah korusun bişey
olursa ben ona söyledim ondna gizlim yok

marketçide asılıyo 1 dedim 2 dedim ısrar ederse valla kendi kaşınır herifim temiz
bi dayak atar aklı başına gelir salağın anım cicimli muhabbet kuruyo benle
yok neymış para almıyomuş aramızda lafımı olurmuş gerizkalı adam ya
sırf marketin önuden gecmıyım diye yolumu değiştiriyorum akşam sabah kötükedihüso
AAA..YUHHH.BUKADARDA YÜZSÜZÜNÜ GÖRMEDİMM..MARKETÇİ NASIL ASILABİLİR.BİLMİYOMU SENİN EVLİ OLDUĞUNU..EŞİNİ TANIMIYOMU ÖKÜZZZ... kötükedihüso

EŞİME TABİKİ SÖYLİYCEM AYŞEM.SAKLARMIYIM..YARIN BİRGÜN BİŞEY OLSA (ALLAH KORUSUN) BİRBİRİMİZE DÜŞERİZ..BENİ ASLA AFFETMEZ NİYE SÖYLEMEDİN DİYE..BU TARZ KONULARI ASLA SAKLAMA TARAFTARI DEĞİLİM ZATENN.ALLAH KORUSUN ...OOOOFF OFFF... :sinifsinif:
elifcim çok üzüldüm ya.çokk dikkatli olunnn

SAĞOL CANIMM.EDİYORUZZ..

gel beraber yıyelım hayatımm kaydirigubbakcemile4 :teytey:
ayy canım cok sağol hayatım söylemen yeter kızz yemiş kadar oldum...
hayatım ben ebaydan aldım hatta ciddi ciddi zorlandım cünkü site ingilizce ceviri yaparak üye oldum..
türkiyede sadece preseed 130. tl ebayda preseed 15 ovulasyon 10 gebelik testi 23 dolar yani 46. tl filan denk geliyo..
internet hesabın varsa sanal kart numarası alıp paypal hesap alıyosun..ve o şekilde ürünü alıyosun..
bircok arkadaş kredi kartıyla almış güvenilirliği konusunda tedirgin oluyo insan..

hıı anladım canım...hayatım ben hiç daha önce kullanmadım adet söktürü hani duymadımda bu ay kullandın diğer ay istermi istemezmi ama sen bilirsin tabi..belke biraz adaha bakalım..

eliffcımmmmm ank harıka bır şehır..oyle ıst gıbı falan asla ama asla değil.. tam bır memur ve öğrencı kentıdırr.kaldıkıı korkutucu da değildir.. ben orda doğdum orada buyudum okudummm ve başıma hiç gelmedı boyle şeylerr..elbette gelenı de vardır laf atanı da olmuştr ama sakın buyuk şehır vb dıyıp geçmee. ank oyle ıst kadar urkutucu korkuucu bır şehır değil...bence eşinın yanında olamn daha mantıklı senın için

eşin ankarada mıydı ki ????

ay birleşceksınız dımı tayin işi olursa inşallah ???????

YOK CANIM..EŞİM MEMLEKETTE..MEMLEKETE TAYİNİM ÇIKSIN DİYE ANKARAYA GENEL MÜDÜRLÜĞE MÜDÜRLE KONUŞMAYA GİDELİM DİYORUZZ.BAKALIMM...

eliff daya yenı okudumm yaaa
ayşe nın de dediği gbı kesınlıklee eşinle paylaş hayatımm
allah yardımcın olsunn ne gerızekalı ınsanlar var yaaaaa

SORMA CANIM YAA.BİDE KÜÇÜK YER BURASI..NASIL BARINDIRIRLAR BÖYLELERİNİ... kötükedihüso

bencede ayşenin dedigi gibi eşinle paylaş böyle şeyleri canım
ayy inşallah canım eger tayin işi olursa süper olur valla ne sevinirim senin için...inşallah bir an önce eşine kavusursun balımmmm benim hadi hayırlısı..

evetttttttttttt yaptım bıtttııı Şeniz teyzemın gunu var belkı bı ara ona uğrarımm bakalımm olumunekankayizsmile

afiyetle kocişinle yersiniz inş canım:)

hayatım ben ebaydan aldım hatta ciddi ciddi zorlandım cünkü site ingilizce ceviri yaparak üye oldum..
türkiyede sadece preseed 130. tl ebayda preseed 15 ovulasyon 10 gebelik testi 23 dolar yani 46. tl filan denk geliyo..
internet hesabın varsa sanal kart numarası alıp paypal hesap alıyosun..ve o şekilde ürünü alıyosun..
bircok arkadaş kredi kartıyla almış güvenilirliği konusunda tedirgin oluyo insan..

hıı anladım canım...hayatım ben hiç daha önce kullanmadım adet söktürü hani duymadımda bu ay kullandın diğer ay istermi istemezmi ama sen bilirsin tabi..belke biraz adaha bakalım..

beklıcem cnm napalım.... sen ebaydan ne aldın preeseed mı

ebay hesabımda paypal hesabımda var canım bende ebaydan bişeler almıştım...
23 dolar çok iyi bakıyım hemen saol tatlım benimm opuyorumnanaktan

eliffcımmmmm ank harıka bır şehır..oyle ıst gıbı falan asla ama asla değil.. tam bır memur ve öğrencı kentıdırr.kaldıkıı korkutucu da değildir.. ben orda doğdum orada buyudum okudummm ve başıma hiç gelmedı boyle şeylerr..elbette gelenı de vardır laf atanı da olmuştr ama sakın buyuk şehır vb dıyıp geçmee. ank oyle ıst kadar urkutucu korkuucu bır şehır değil...bence eşinın yanında olamn daha mantıklı senın için

YOK BALIMM. GENEL MÜDÜRLÜĞÜMÜZ ANKARADA..
EŞİM MEMLEKETTE.. yerimseniben

YOK CANIM..EŞİM MEMLEKETTE..MEMLEKETE TAYİNİM ÇIKSIN DİYE ANKARAYA GENEL MÜDÜRLÜĞE MÜDÜRLE KONUŞMAYA GİDELİM DİYORUZZ.BAKALIMM...

SORMA CANIM YAA.BİDE KÜÇÜK YER BURASI..NASIL BARINDIRIRLAR BÖYLELERİNİ... kötükedihüso

anneannemın bır lafı varr dunyanın götü kopmuş derrr ....gerçekten olayı ozetlıyor yanı bu laff kötükedihüso
bencede ayşenin dedigi gibi eşinle paylaş böyle şeyleri canım
ayy inşallah canım eger tayin işi olursa süper olur valla ne sevinirim senin için...inşallah bir an önce eşine kavusursun balımmmm benim hadi hayırlısı..

afiyetle kocişinle yersiniz inş canım:)

saol bıtanemmm ınş. olumunekankayizsmile

Back
X