- 28 Temmuz 2009
- 12.437
- 22
- 408
canım gaz ve mide bulantısı hamilelik belirtisi ama karın agrısını sanmıyorum eger merak ediosan bi test al yap varsa çıkar heralde
11 inde adet olucam geçers eöle yapiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım gaz ve mide bulantısı hamilelik belirtisi ama karın agrısını sanmıyorum eger merak ediosan bi test al yap varsa çıkar heralde
ayy canım eger iş yerin müsaitse bi pet şişeye sıcak su doldur koy bacak arana ii gelio
Ayy yemegi yedimm mayıştım iiceee.kızlar bu arada hayırlı cumaalrrrr
hayırlı olsun canım çabuk almışın ben beceremedim bayağı bi ingilizce aslında pekte uğraşmadım. teslerim var henüz onları bitireyim,bide saten bende yumurtlamıyorum doru düzgün o sebepten almadımewet kızlar aldım pressed hadi hayırlı ugurlu olsun 43,5'a aldım süper yaa:)
hemde 25 ovulasyon 25 gebelik testi de yanında artık sürekli test yapar dururum:)))))
saolun kızlar ya... opuyorumnanaktan
hoş geldin canım bugün ortalık temizselam kızlarrr
nasılsınız? vukuat varmıydı bugün :))
11 inde adet olucam geçers eöle yapiyim
amin canım hayırlısı ile artık gelsin bu ayy![]()
![]()
amin amin amin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım benimkisi sevkten sonra 15 gün elimdeydi amadaha merkezi yerlerde 1 haftada geliyomuş..
inşallah kuşum..
kullanması bende henüz uygulama yapmış değilim.
ama kullanan arkadaşlardan duyduğum kadarıyla ovulasyon testi kırmızıya yakın olunca kullanılıyomuş yani 3 gün filan..zaten 9 kullanılımk..ister hepsini 1 ayda kullan ister 2 ay kullan o senin tercihine kalmış..
selam kızlarrr
nasılsınız? vukuat varmıydı bugün :))
allahhhhhh ölüyooooommmm alllahımmmmmmm ölüyommm
bu nası bi ağrııı nan doğum yapiom sankiii akannehir akannehir akannehir
dişim ağrıyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
eşim de mudahale etmıorr gargara yapıo sureklııı o da işe yaramıyor yaaaaaaaaaaaaaa
hayırlı olsun canım çabuk almışın ben beceremedim bayağı bi ingilizce aslında pekte uğraşmadım. teslerim var henüz onları bitireyim,bide saten bende yumurtlamıyorum doru düzgün o sebepten almadım
kızlarrr lütfen bana dua edinn bugün başlıycam bıktım tozuna allahım işallah hayırlısıyla bırakırım şu laneti şimdi geldi tozummm![]()
ay_she, SeKeR_NaNe, yaren0144, Yavyum, yelizcem, Yildiz10 selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınz bakalım bugunn zemuszemus
yumurtlaman için birşey yapıyormusun canım?
mutlaka onunda bi tedavisi vardır bitanem yaa olumunekankayizsmile
hadi bakalım inşallah işe yarar canım hepberaber tek tek sırayla müjdeli haber veririrz ayyy ne süper olurdu dimi:)
iiyiz tatlım sizz nasıllsınnn ızzz![]()
ay_she, SeKeR_NaNe, yaren0144, Yavyum, yelizcem, Yildiz10 selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınz bakalım bugunn zemuszemus
canım var tabide doktorum üç ay gelme dedi
kızlar ben cıkıyorum misafirim geldi
kızlar ben pazara gıdıyorum sırf gezmek olsun dıye canım sıkılıyor hep evdeyım havada soguk ama bı degısıklık olsun napayımm gelınce gorusmek üzereolumunekankayizsmile
anneannemın bır lafı varr dunyanın götü kopmuş derrr ....gerçekten olayı ozetlıyor yanı bu laff kötükedihüso
girişin üstü..birinci kattayımm.konuşucam bugünn canımm.. yerimsenibenkorkma canım aklına hiç öle bişey getirme kapını pencereni sağlama al gerisini de allaha bırak hiççççç canını sıkıpta kendine hayatı altüst etme sorsunlar tamam birinin penceresini zorlamışlar diye her sorduklarını eminim zorlamıyorlardır. allahım da onlara akıl fikir versin doğru yola ihsan etsin
bencede canım
konuş canım kaçıncı kattasın sen
hımmm şimdı anladımmm bilmiyorumkismile o zaman tayın ısteyın ortak bı yere ve beraber yaşayın olmaz boyle ayrı gayrı yaaa ....inş. tez zamanda tamamen kavuşursunuz hayatımm :Saruboceq:
valla marketcı görmedımı bılmırom ama yani öyle bi salaklık yapıyo
bi kere daha olsun ben bılıyorum napicamı ama
İnşallah tayin işin olr canım ayy inşallhhh
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şenizkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yavyummmm benimmmm kız seni yerim ben yeeerr olumunekankayizsmile
afiyet bal şeker olsun benim ballıma opuyorumnanaktan
meraba canımmm...ay_she, SeKeR_NaNe, yaren0144, Yavyum, yelizcem, Yildiz10 selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınz bakalım bugunn zemuszemus
Sekernanem , elifcim nasılsınızzz