- 20 Nisan 2009
- 5.693
- 2.257
- 698
canım ben de almak istiyorum bizimkindede sperm hareketliliği düşükinşallah hayatım...:Saruboceq:
bence sende kullan preseed topiğinde özellikle sperm sorunu olanlarda cok işe yaramış kullanmakta bir sakınca yok yan etkisi filanda yok birşey kaybetmessin belki kazanırsın..
bu arada eviniz hayırlı olsun canım rabbim gülü güle oturmayı nasip etsin..opuyorumnanaktan
inşallah yeni evinizle beraber bebişlerinizde gelir..:Saruboceq::Saruboceq:
[/B]
korkma canım aklına hiç öle bişey getirme kapını pencereni sağlama al gerisini de allaha bırak hiççççç canını sıkıpta kendine hayatı altüst etme sorsunlar tamam birinin penceresini zorlamışlar diye her sorduklarını eminim zorlamıyorlardır. allahım da onlara akıl fikir versin doğru yola ihsan etsinay anlatsammıki...
canım sıkılacak yine ama..
ya ben memleketten ablamla döndüm..geçem ablam pazarda dolaşırken burda bir iki genç bakmış buna.buraya kadar normal..
sonra bunlar gidip burda bizim tanıdığımız bi abiye bu kız kim diye sormuşlar..
sonra bu abi bize bunu söyledi..bunlar çok pislikler..o... çocuğu bunlar..dikkat edin,,onlar burda bi gelinin evine pencereden zorla girmeye çalıştılarda kaçtı onlar burdan başka şehire falan...
çok pislik bunlar..aklın almaz falan dedi..
canım acayip sıkıldı..ablamında benimde.eşimin haberi yok.. :sinifsinif:
kızlar herşey bizim için.herşey geliyo aklımaa...eve girebilirler..
girseler kötü bişey yaparlarr...
ve en çok korktuğumda ben burda yalnzım..bana iftira falan atarlar..
allahım o kadar korkuyorumki..
he beni ailem biliyo eşim biliyo ama..
ben kaldıramam bunu..
beni burda görseniz varya..paranoyak oldumm..kimseye selam vermiyorum.evden işe işten eve..
eminim iş yerindekiler dahi soğuk falan diyolardır.konuşmuyorum falan diye belki yadırgıyolardır.ama böyle olmak zorundayımm.zaten elimde değil.başka türlü olamıyorumm..
benim eşim yanımda değil..Allah korusun böyle kötü niyetli insanlardann...
namus hiçbişeye benzemezz...
bencede canımcanım benim benden sana tavsiye herşeyi ama herşeyi eşine anlat
kızkardeşim bana kızar böle şeleri eşime söylüyorum diye laf atanı fln
ama ya söylemesem ya bişey olsa bana neden söyleemdin demiycekmı diycek
onun için hiçbişeyi ama hiçbişeyi gizleme bişey olduysa onu hemen eşinle paylaş
ben eve her dönüşümde hele kışın arabasının kapısını açıp içeri çağıranmı istersin laf atan mı omuz atanmı inan dönüp tekmeyi basıyorum
ki eşimde yanımda....oturdugumuz sokakta daha dün eve gidereken laf attı ksokoca bi adam
belkide yan apartmanımızda oturuyo eşime söylüyorum çünkü Allah korusun bişey
olursa ben ona söyledim ondna gizlim yok
marketçide asılıyo 1 dedim 2 dedim ısrar ederse valla kendi kaşınır herifim temiz
bi dayak atar aklı başına gelir salağın anım cicimli muhabbet kuruyo benle
yok neymış para almıyomuş aramızda lafımı olurmuş gerizkalı adam ya
sırf marketin önuden gecmıyım diye yolumu değiştiriyorum akşam sabah kötükedihüso
konuş canım kaçıncı kattasın senhiç aklıma gelmemişti.ama ben evde bi tıkırtı duysam direk bayılırımm.. akannehir
eşimle konuşucam bugünn.tayin için genel müdürün yanına gidelim diyodu.ben kabul etmiyodum.işi öğreniyim..büyük yerin kahrını çekemem..bikaç ay daha sabrederiz diyodum ama.gidelim diycem ankaraya..
bu korku öyle bi korkuki..Rabbim iftiradan korusunn...