Ama işte o zaman kadar yapılamsı gereken bir dolu iş var...En basştş kar kış kapıda;her gün gidilmesi gereken br okul ve üzeri buz dolu temizlenmeyi bekleyen bir araba!akannehir Ve devam ederse hamile bir kadın...Bu çok basit br örnek tabi.
CAnım öyle deme!Bir kal pir kal inşallah!Alla hayırlısını versin...Bak ben 30 yaşındayım;benimde ilk hamileliiğim inşallah Allah sonuna kadar getirsin...O acıları yaşamak çok zor ve yıpratıcı!
Canım Haticem de çok üzüldü bu gibi şeylerden;inşallah tez zamanda kavuşursunzu bebişlerinize...
Ama işte o zaman kadar yapılamsı gereken bir dolu iş var...En basştş kar kış kapıda;her gün gidilmesi gereken br okul ve üzeri buz dolu temizlenmeyi bekleyen bir araba!akannehir Ve devam ederse hamile bir kadın...Bu çok basit br örnek tabi....
Hadi yaaa....Yaptırdın demek!akannehir
Neyse kızlar;sizin konuşcağınız yok :))
Ben en iyiysi duşumu alıp yatayım...Sabahın köründe kalkacağım yine malum'! akannehir
ya hemde 2 kereeeeiğrençtii hele o yapıldıktan sonraki 5 dakka yokmuuuudelikafadulden totom patlıcak sandımdı bide tuvaletler doluyduuukaydirigubbakcemile3 etrafa verdiğim gürültüden dolayı milletten özür dilemk zorunda kaldımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Geç geldi yazdıklarınız ondan söyledim...konuşuyozyaa delüü havayamı konuşuyumm bennnnn:umursamaz:
Uzun zamnadır konuşuluyor zaten o hatta uygılamaya geçtiği de söyleniyordu ama insanalr çeşit çeşit bahane bulup istediklerini yaptırıyor yine.ayy dur bakim şimdiden ne bakıyon sen öyle şeylere..lmaz:
vallahi doğurmaktan vazgecicen yoksa..lülülülülülü
hem yeni konun cıkmış sezaryan artık kesin kalkmış sadece zor durumlarda olucakmış..eyvahedigeldismile
ne kadar yıpratıcıda bebeğini kollarını aldığın anı düşününce benim acımdan hiçbiri sorun değil..:umursamaz:
ama erkek olma konusunda haklısın.alsanaalsanasmile.bebişi koyarken zaten zevkten dört köşeler ama sonrasını her acıyı kadın yaşıyo.boshayallersmile.
doğru diyon cnm bir olsun pir olsun en iyisi ama işte o çift çizgiyi görünceki tepkimi ve eşimin tepkisini o kadar çok merak ediyorumkii :sinifsinif:
İçim rahat etmez;çğrencilere ne oalcak o zamantabi bu acılardan bakınca zor ama sen işin kolayını bilirsin..kaydirigubbakcemile2
olmadı rapor alır evde yatarsın..sositososito
hoş seninde yatıcanı hiç sanmıyorum ama neyse..sırnaşık şeysırnaşık şey
ya hemde 2 kereeeeiğrençtii hele o yapıldıktan sonraki 5 dakka yokmuuuudelikafadulden totom patlıcak sandımdı bide tuvaletler doluyduuukaydirigubbakcemile3 etrafa verdiğim gürültüden dolayı milletten özür dilemk zorunda kaldımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anamm gece gece güldürdünya kız beniii allahım seni hayırlı haberlerle güldürsün inş..:Saruboceq::Saruboceq:
Hadi yaa; o kadar fena demek!akannehir Ayyy şaka gibi!
Uzun zamnadır konuşuluyor zaten o hatta uygılamaya geçtiği de söyleniyordu ama insanalr çeşit çeşit bahane bulup istediklerini yaptırıyor yine.
BEn şu anki psikolojimle normal düşünüyorum zaten!Sürekli üzerimde bir kesk görmeye,sezeryan göbeği seyretmeye dayanamam ben!Tamam olmayanda olmuyor am a ben şanssızımdır. akannehir
GAMZOŞŞŞŞ senin günün bugün olumunekankayizsmile Belki mucize olur :))
Ben çıkıyorum kızlar!Ancak duşumu alıp saçımı başımı kurutup uyumam 1'i bulur.
Öptüm ikinizi de! :)
Ben çıkıyorum kızlar!Ancak duşumu alıp saçımı başımı kurutup uyumam 1'i bulur.
Öptüm ikinizi de! :)
bu kadar ince düşünme hayatım.sempatiksalakcinni..öğrencilerine bakacak bir öğretmen bunulur..kaydirigubbakcemile2İçim rahat etmez;çğrencilere ne oalcak o zamanBen şimdiden doğum ömncesi ayrıldığımda ne yapacakalr diye düşünüyorum
:roflol::roflol:ay bende aklıma gelince gülmeye koptum ama bide o zamn gel gör halimi ne gülmesi sinirden ağlıyodumm resmen inşallahh cnm allahım bu üzüldüğümüz günleride ilerde tebessümle hatırlamamızı nasip eder:Saruboceq::Saruboceq:
inşallahh hayatımm ayy burda herkeşler kız istiyo bende erkek istiyomm yaaa oğluşum olsunda onun pipisini yiyim bennnnkaydirigubbakcemile3evet uzun zamandır söyleniyodu ama artık kesinleşmiş..boshayallersmile
bencede en sağlıklısı normal doğum:CüvCüv:..senin şansınıda diyeceğim birşey yok ama belki bebişin şanslı gelir..
ayy evet yaa benim günümde geldii ama bugün ben tets yaptım malum evde test kaynıyodu yapim bari dedim ama negatif sonucta olmadığına emindim..yerimseniben
inşallah kasım ayında preseed güzeli bir KIZ,A hamiş kalıcam:Saruboceq::Saruboceq:...sempatiksalakcinni
ne bilim ya eşim kızları cok seviyo ondan galiba kız geciyo gönlümden ama tabiki rabbim sağlıklı versin kız erkek fark etmez..inşallahh hayatımm ayy burda herkeşler kız istiyo bende erkek istiyomm yaaa oğluşum olsunda onun pipisini yiyim bennnnkaydirigubbakcemile3
valla sanki yavaştan geldi gibi..gamzelim senin uykun yok galiba kıssskaydirigubbakcemile3
hatce kızz ben idrarda yarın baksam çıkarmıkii bişii yoksam kandamı baktırsam ama kanda baktırınca bide çıkmayınca çok tuhaf oluyom ben ya sanki üzüntüm ikiye katlanıyoeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?