kızlar ben gider :) hepinizi öpüyorum tek tek
güzel haftasonalrı dilerim :)
bende bol bol dinlenip matematik sorusu çözücem kpss yaklaşıyo malum :)
hmm bide havuçlu kek yaparım belki :) yağmurlu havada iyi gider :)
hayırlı akşamlar :)))
hayır tatlı yemek ıstemeyenlerınn kızı olur şekerımm hoş o da hurafe ınanmıorum ama sempatiksalakcinni ben hıçbır şey yıyemıordum cıddı anlamdaa hem de ama oğluşum olacakkk allahımın ıznıylee inş.:Saruboceq: allahım bı doğsa da sağlıklıca kucağıma alsammm mert kağanımıı :Saruboceq: Şeniz doğsun pıpısını koparcamm opmektennn :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol:
Ah be kuzu;ben nasıl yemek yiyorum görme iştahım çok açık ve bu zamanda 1 2 kilo rahat aldım pantolonlarım bile rahatsız etmeye başladım.Canım sürekli bişiler yemek istiyor ama tatlıyı istemiyorum halbuki çikolatasız yapamazdım.Süreki tuzlu ve ekşi yiyesim geliyor..Ne olcam ben bilmiyorumboshayallersmile
Ah be kuzu;ben nasıl yemek yiyorum görme iştahım çok açık ve bu zamanda 1 2 kilo rahat aldım pantolonlarım bile rahatsız etmeye başladım.Canım sürekli bişiler yemek istiyor ama tatlıyı istemiyorum halbuki çikolatasız yapamazdım.Süreki tuzlu ve ekşi yiyesim geliyor..Ne olcam ben bilmiyorumboshayallersmile
Hoşbuldum canım...:1hug:
Süper valla;benim yerime de stres at eğlen emi...
Canım doktorun gel dediği gün aslında perşembeye denk geliyor ama ben dedim ki haftasonu burda mısınız;o da burdayım dedi.Eşimde gelmek istiyor cumartesi gidicez nasipse 8günümüz var daha yani..İnşallah ilk müjdeyi sen vericeksin bize canım ben de sabırsızlıkla bekliyorum senın adına da valla...
kızlar ben gider :) hepinizi öpüyorum tek tek
EVET EVET KIZIM OLACAK SÜPERSİNNNNNN :)))Evet tatlıcım oğlum olcak kızını alcam dünür olcaz nasıl fikiralkisalkisalkis
Evet yaa...KPSS yaklaşıyor;inşallah dilediğin iib olur...O soruları çalan ve emeklerinizi görmezden gelenleri de Allah bildiği gibi yapsın...kızlar ben gider :) hepinizi öpüyorum tek tek
Yooo!Hurafeye öre tatlı yemek istiyorsan KIZIN ;istemiyorsan yani ekşi seviyorsan OĞLUN olacak derler....hayır tatlı yemek ıstemeyenlerınn kızı olur şekerımm hoş o da hurafe ınanmıorum ama sempatiksalakcinni ben hıçbır şey yıyemıordum cıddı anlamdaa hem de ama oğluşum olacakkk allahımın ıznıylee inş.:Saruboceq: allahım bı doğsa da sağlıklıca kucağıma alsammm mert kağanımıı :Saruboceq: Şeniz doğsun pıpısını koparcamm opmektennn :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol:
kızın mı olacak o zaman hurafe tezıne gore bilmiyorumkismile aman neyse hayırlı sağlıklı bır bebek olsun da no problemmmm :hulya:
ayyyyy kalbinin pıt pıtını mı duyacaksın bebekınınnnn aman ne kadar heyecan verici bır şeyyyy
o kadar ozledım kı oğlumu görmeyı ben halbukı geçen cmts gormuştum dahhaaa neyse sağlıklı buyusun de göbüşümde ben beklerımmm annelık boyle bır şey sanıorımm olumunekankayizsmile
EVET EVET KIZIM OLACAK SÜPERSİNNNNNN :)))
Hehe :)) Bunu bana söyleyen ilk kişi oldun SENİ SEVİYORUalkisalkisalkisMMM :)))
Herkes bana kıllığına oğlun oalcak diyoo yaa.... mafoldumben
Hayırlı olsun,sağlıklı olsun KIZ olsunnnn :lepi:
Evet yaa...KPSS yaklaşıyor;inşallah dilediğin iib olur...O soruları çalan ve emeklerinizi görmezden gelenleri de Allah bildiği gibi yapsın...
Not:Havuçlu kek ben de çok severim :)))
Yooo!Hurafeye öre tatlı yemek istiyorsan KIZIN ;istemiyorsan yani ekşi seviyorsan OĞLUN olacak derler....
Sen hiçbişey yiyemiyormuşsun;o yüzden süpriz olmuş sana OĞLUN :))) Hayırlısıyla doğduğu günleri de ör inşallah :)))
Ya bana biri oğlun oalcak deyince gıcık oluyorum;sakın sen de benim gibi kız delisiysen yanlış anlama;ama bu durumda OĞLUN olabilir :))))
Yooo!Hurafeye öre tatlı yemek istiyorsan KIZIN ;istemiyorsan yani ekşi seviyorsan OĞLUN olacak derler....
Sen hiçbişey yiyemiyormuşsun;o yüzden süpriz olmuş sana OĞLUN :))) Hayırlısıyla doğduğu günleri de ör inşallah :)))
Aynen öyle canım;aslında ben de kız isteyenlerdenim ama oğlumda olsa en az kız kadar mutlu olurum!Dediğin gibi yeterki sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun...
Ayy inşallah canım ya ben de gün sayıyorum çok heyecanlanıyorum haftaya gidicemm nasipse duyamıcam diye korkularımda var ama malesef korkununda hiç bir şeye faydası yok o yüzden olumlu düşünüyorum...Evet canım bencede annelik bu olsa gerek insanın eve bir ultrason alıp her an ona bakası konuşası gelir yaopuyorumnanaktan
Aa!Niye ki...Ne diyor doktor ;çoğul gebeliğin getirdiği sıkntılardan biri miymiş?Normal miymiş?oohhh gez sen tabi :)) benim yerime de gez,olur mu? kaydirigubbakcemile2
canım ağrım var ama geçmiyor.alıştım ben o acıyla yaşamaya:sinifsinif:
Hoşbuldum canım...:1hug:
Süper valla;benim yerime de stres at eğlen emi...
Canım doktorun gel dediği gün aslında perşembeye denk geliyor ama ben dedim ki haftasonu burda mısınız;o da burdayım dedi.Eşimde gelmek istiyor cumartesi gidicez nasipse 8günümüz var daha yani..İnşallah ilk müjdeyi sen vericeksin bize canım ben de sabırsızlıkla bekliyorum senın adına da valla...
Aa!Niye ki...Ne diyor doktor ;çoğul gebeliğin getirdiği sıkntılardan biri miymiş?Normal miymiş?
Ne güzel;maşallah eşinle gideceksiniz;süper güzel bişey olacak olsa gerek...Ben tabi yalnızzede!mafoldumben Doktor ne zaman derse ben de OK diyorm...
Eşim de tel.de cinsiyet öğrenilecepğş zamanı tam öğren de ben de iznimi ona öre ayarlayıp geleyim dedi...boshayallersmile Ben de kesin zamanı olmaz ki;eğer o günleri gçrürsek bana erken söyleyecek olurlarsa seni beklemem dedimsırnaşık şey
NAsılım ama.... sırnaşık şey GICIKLIK DEĞİLMİ AL SANA GICIKLIK :)))
kızz ye tatlıyı doğur atlıyı,ye ekşiyi doğur ayşe yı derlerrrr karıştırma hurafeleriii olumunekankayizsmile
amınnnnnnnn ınş. o gunlerı allahım tum hamışlere nasıp eder içinde de ban da nasıp etsınnn :Saruboceq:
İkiz yok sanırım yaaa!CADIARZU Rüyanın o bökümü tutmayacak gibi!Ben her ikisinde de deli gibi heyecanlanıcam sanırım canım...Oğluşumda olabilir kızım da...
Ama senin kızın olsun inşallah gönlüne göre olsun...Ben de seni seviyorumolumunekankayizsmile
Hem bu gidişinde ikiz olup olmadığını da görceksın ayy çok heyecanlııı
hayırrrrrrr tam tersiiiiii
ye tatlıyı çıkar hakkıyı,ye ekşiyi çıkar ayşeyi aklinialirimsmile:roflol:
Yanlış anlamayın benim eksiyle tatlıyla işim yok;ikisini de aramadım özellikle;ama bizim oaralarda böyle söyşerler. :)) Kendime yontmuyorum yaaniii Kız olsun diye naniknanik
İkiz yok sanırım yaaa!CADIARZU Rüyanın o bökümü tutmayacak gibi!
Ama olsa fena olamzdı hani;gerçi hayatım bşr anda çookkk değşirdi dayanabilirmiydim bu gezenti halimle bilemiyorum!akannehir
Çarşamba evet kısmetse akşam kalp atışlarını duyacağım;eğer duyarsam perşembe ablamlarla madoya falan gidip(ayarlayacağım) masaya iki mumlu pasta getirteceğim;
Yeğeninizin ikinci ay pastası;o şimdilik yiyemiyor;sizin için ısmarladı...Doğduğumda da onalr bana alsın dedi :)) dyeceğim ....
Anlamayacaklar tabiii ; ama çakarlar ardından!
Hani eşime hiç zevkle söyleyemedim ya onlara bağri eğlenceli söylemiş oalyım anı oalrak :)))
Yanlış anlamayın benim eksiyle tatlıyla işim yok;ikisini de aramadım özellikle;ama bizim oaralarda böyle söyşerler. :)) Kendime yontmuyorum yaaniii Kız olsun diye naniknanik
aslaa olumsuz negatif düşünce yokk gusel annneee hele kı senın gbı sevımlı tatlı dıllı bır meslektaşım hıç düşünmezz olumsuzzz
sen bı gıt bebekının duyacaksın allahın ıznıyleee pıt pıtlarınııııııııııı olumunekankayizsmile ayy yerım ben onların mınnacık kalplerını :teytey:
canım benim ya güzel düşüncelerine sağlık...tabiki şimdilik gayet olumluyum Allah'ım duyuracak inşallah o güzel pıt pıtları bizlere....
Ayy pipileri bitirdin kalplere geldin dimi sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?