- 12 Nisan 2010
- 1.382
- 21
- 158
salammmm canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
selam fıstık hosgeldınnopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canımmm
kızlalr ben çık
ıyorumm.iyi geceler hepinizee...
hoşgeldin canımmm
kızlalr ben çık
hoşgeldinn şekerparemmmmmŞenizay canım şekerpare çektiisempatiksalakcinni:CüvCüv:
Doğrudur canım ben de öyle hatırlıorum sanki...
Evet hemen sorucam valla;cm olarak yazan mm olsa mantıklı yani 7mm..Belkide öyledir.
yok canım sen benden onde gıdıyorsun 1 hafta kadar sankı o yuzden 7 mm de olamaz :bbo: neyse karısırma kafanı sımdı bunla senolumunekankayizsmile
iyigeceler ballı lokmam ayy cnm tatlı çekiyo yaaakaydirigubbakcemile3hoşgeldin canımmm
kızlalr ben çık
cekin kızz cekin halatı en kalınından tutunda bari kopmasın..kaydirigubbakcemile
anamm bu kız iyice psikopata bağladı..:roflol::roflol:
anacım bu kadar bakma çişine yakında laboratuarcı olacan vallahi.sempatiksalakcinni
hoşşbuldukk ballarımm elifcim ii gecelerrrr.
ada merve muhabbet ne canımmm cm mm falan
hoşgeldin canımmm
kızlalr ben çık
ayy sorma adetim gelmeden önce ben aman allahım ne cikolatalar yedim sorma ve halada canım tatlı cekiyor..cokacimcoook
kızlarr bizim uykumuz geldi artık bız nınnııııı papmaya didiosssssmirmirmirmir size ıyı geceler hepınızı öpüos nanaktann baş başşŞeniz
kızlarr bizim uykumuz geldi artık bız nınnııııı papmaya didiosssssmirmirmirmir size ıyı geceler hepınızı öpüos nanaktann baş başşŞeniz
hoşşbuldukk ballarımm elifcim ii gecelerrrr.
ada merve muhabbet ne canımmm cm mm falan
iyi geceler canım güle güleee...tatlı rüyalar..kızlarr bizim uykumuz geldi artık bız nınnııııı papmaya didiosssssmirmirmirmir size ıyı geceler hepınızı öpüos nanaktann baş başşŞeniz
:sinifsinif:ben adet olmaycamm yaaaa bebikimden herldeee:CüvCüv::CüvCüv:sırnaşık şey