• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoşgeldin canımmm
kızlalr ben çık
ıyorumm.iyi geceler hepinizee...
iyigeceler ballı lokmam ayy cnm tatlı çekiyo yaaakaydirigubbakcemile3

cekin kızz cekin halatı en kalınından tutunda bari kopmasın..kaydirigubbakcemile

anamm bu kız iyice psikopata bağladı..:roflol::roflol:
anacım bu kadar bakma çişine yakında laboratuarcı olacan vallahi.sempatiksalakcinni

ayy alışkanlık oldu bende hemen hemen her gün kontrol ediyom ben bu ay şifa olsun diye birkaç bitki kullandım ya kontrol edin idrarınızı demişlerdi hani işe yarıyomu diyee ondan akıp duruyom hakkat piskopata bağladım bennndelikafaduldensırnaşık şey

kızlarr bizim uykumuz geldi artık bız nınnııııı papmaya didiosssssmirmirmirmir size ıyı geceler hepınızı öpüos nanaktann baş başşŞeniz

kızlarr bizim uykumuz geldi artık bız nınnııııı papmaya didiosssssmirmirmirmir size ıyı geceler hepınızı öpüos nanaktann baş başşŞeniz

Tamam canım hadi papın bakalım...
İyi geceler tatlı rüyalar!Öptük biz de siziolumunekankayizsmile

bende bekinle seni öpüyom cnmm hadi dandini dandini yapınnnn iyi gecelr ıslak kekimkaydirigubbakcemile3

iyi geceler canım güle güleee...tatlı rüyalar..
:sinifsinif:ben adet olmaycamm yaaaa bebikimden herldeee:CüvCüv::CüvCüv:sırnaşık şey

ben zaten adet olucamı tatlı cekmemden anlıyorum...boshayallersmile
inşallah sen hamilesin canım o sözüm yok..:CüvCüv:

ayyyyyyy bana heycannn basıyoo yaaaaaaaaohaoldumsmile

Back
X