Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ayy durun kızlarr gazlamayın benii zati şeytan depip duruyokötükedihüso yap diye ama yapmaycam işte çıkmıcanı bile bile neden yapim boşa giderse kim gidip alcak test eczaneden artık utanıyom yaww test almayaa

valla ben her almakatan utanırdımda artık farklı tanımadık eczanelerden alırdım ne yapim..
ee zaten olmuş ayın 10 gününde 12 eğer varsa cıkar diye düşünüyorum aslında..
ama yinde sen bilirsin tabi cımayadabilir...

ayyy kuşumm ya valllaaa ben bile merak etttim kıss gidip yapsana yaaaa :) varsa çıkar zatiii

aslında ben yapardım şimdiye ama belle dedi ya ben gününde yaptım çıkmadı 3 gün geçince yaptım çıktı diye ondan yanii yapasım gelmiyo varsada çıkmaz diye korkuyomm o tek çizgiden ne kadar kaçarsam iyidirsenağlama

fazla ısrarcı olmucam canım..bende o tek cizgiyi görmekten nefret ediyorum artık..

ayyy kuşumm ya valllaaa ben bile merak etttim kıss gidip yapsana yaaaa :) varsa çıkar zatiii

akannehirakannehir anam sende şimdi yap diyonnn ayy dur sabah yapam bari daha yeni işedim sayılırrr daha çişim gelmedi bilemmkaydirigubbakcemile3

fazla ısrarcı olmucam canım..bende o tek cizgiyi görmekten nefret ediyorum artık..

olumunekankayizsmilecanım benimm valla ne iyi ay böle anlayan arkadaşlarım var beni ne hoşşşşşŞeniz annem felan bilse test aldığımı yap yap dyip dururlar bilmiyolar tabi tek çizgiyi gördüğümde yıkıldığımı demesi kolay geliyo bide çıkmayınca hastalanınca bende ne fırtınalar kopuyo onlarsa sadece neyse canım öbür ay olur diyooonaniknanik

neyse canlar ben kaçıyım artık yaa uyku bastı bide şu hamilelik belirtileri olduğu topiğe göz atimde azcuk gaza geliyimkaydirigubbakcemile3iyi geceler cankuşlarrropuyorumnanaktan

neyse canlar ben kaçıyım artık yaa uyku bastı bide şu hamilelik belirtileri olduğu topiğe göz atimde azcuk gaza geliyimkaydirigubbakcemile3iyi geceler cankuşlarrropuyorumnanaktan

Sabah olurda yaparsan testi hemen haber ver bize kuzum...
Dilerim çift çizgiyle müjdelenirsin!Ama çıkmasa bile kırmızıları görene kadar beklemedeyiz..
Hayırlı gecelerin olsun inşallah!Öptm!

kızz tabi anlıcazz biz burda ailemize anlatamadığımız şeyleri rahatlıkla paylaşıyoruz dertleşiyoruz...
tabiki senide anlıcaz kolay değil her ay üzülmek her ay caba demek...
hele ailelere hiç söylelemek lazım tek cizgi cıkınca ay düşünme kafana tkama olur zamanı vardır aklından at gibi birsürü şeyy..
tabiki onlarda üzülüyo bu duruma ama biz onlardan daha üzüldüğüm kesin..

iyi geceler canım güle güle....,
inşallahhhhhhhh sabah girdiğim zaman topiğe senin hamile haberini okurum AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

benim bi sorum olacakti biliyorum bu konuyla bi alakasi yok ama napiim konu acmasini bilemiyorum yeniyim burda , haniminn ciftligindeki demir ferforje besigi nerden bulabilirim cok begendim yardim ederseniz cok sevinecem tsk.

canımmm hadiii beklioz sabahhh işallah güzell haberlerle gelirsin iki kişi tabeeee

Sabah olurda yaparsan testi hemen haber ver bize kuzum...
Dilerim çift çizgiyle müjdelenirsin!Ama çıkmasa bile kırmızıları görene kadar beklemedeyiz..
Hayırlı gecelerin olsun inşallah!Öptm!
iyi geceler canım güle güle....,
inşallahhhhhhhh sabah girdiğim zaman topiğe senin hamile haberini okurum AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayy bilemiyom cnm yaa yaparmıyım ama valla çok korkuyom ben yine tek çizgi görürsem bu aya fazla fazla üzülürüm gibime geliyo çok fazla umutlandım çünküm:sinifsinif: bakalım yarınki piskolojime bağlı yapmayabilirimdeebilmiyorumkismile
neyse hadi ben kaçtım üşüdüm gidiyimde kocişkoma sarılıp ısınayım bariiiieyvahedigeldismile

benim bi sorum olacakti biliyorum bu konuyla bi alakasi yok ama napiim konu acmasini bilemiyorum yeniyim burda , haniminn ciftligindeki demir ferforje besigi nerden bulabilirim cok begendim yardim ederseniz cok sevinecem tsk.

:sm_confused:ben bilmiyom valla bilsem yardımcı olurdumm ayy kusura bakma canım müsadenle gülücem birden komik geldi böle bir mesajkaydirigubbakcemile3

canım ordaki beşiği görmedim ayrıca nerden alacağın hakkındada bir bilgim yok ama elinde modeli varsa ferfrje yapan yere verip ayısından yaptırabilirsin..

yavrularrr bende kaççtımm ii gecelerrrrrr mucuk

iyi geceler kızlarrrr kimse kalmadı bende cıkıyorum...
hadin başş başşşşşş

Ben de çıkayım bari..Bayağı da geç oldu uykumda geldi zaten...
Kızlar iyi geceler diliyorum hepinize.Allah'a emanet olun kocaman kocaman öpüyorum hepinizi!olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…