Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Tamam canım hadi papın bakalım...
İyi geceler tatlı rüyalar!Öptük biz de siziolumunekankayizsmile

canım sanırım senin bebeginin ne kadar oldugunu merak ediosun ultrason cihazında farklılık vardır.ultrason resminde kesenin içinde bebegi gördünmü peki ben 6 haftalıktı ögrendigimde hamileligimi kesenin içi boş gibi görünüyodu ama iki tane yıldız vardı doktor bebegin orda oldugunu hatta baş ve popo kısımlarından boyunun ölçüldügünü sölemişti

bende bekinle seni öpüyom cnmm hadi dandini dandini yapınnnn iyi gecelr ıslak kekimkaydirigubbakcemile3

kızz saymadıgın tatlı kalmadı hee hasercem sımdı tıı ordan bura gonderırsın ıslak kekı gorursun gununu kaydirigubbakcemile3

bende hepıcıgınızı öptumm hoscakalınn olumunekankayizsmile

BEBISIM, canım adını hep görüyorum aşağıda ama hiç yazmıyosun..
sende bizden sayılırsın artık bizi tanıdın iyice..
sende yazda senide tanıyalım..

ben zaten adet olucamı tatlı cekmemden anlıyorum...boshayallersmile
inşallah sen hamilesin canım o sözüm yok..:CüvCüv:
[/QUOTE]

ayy soorma bende öel oluyom bide çok daha tuhaf oluyo benimki çikolata istiyo cnm yiyom sonra üstüne tuşuu yiyomm öle sapıtıyom yani adet olmama yakın ama şimdi sadece tatlı istiyo cnmkaydirigubbakcemile3

ee ne oldu yıldızlar sonra...

canım o bendede var o yıldızı makıne yapıyo kesenın ebatını alıyo ölçerken ıcı bos gorunuyo sıyah bı yuvarlak işte ayy hala laf yetıstırıyom kactım ben

evet tatlım ya merak ettim açıkçası sanırım dediğin gibi cihaz farklı olduğu için mm ye dair hiç bir şey bulamadım...
Ben de en son gittiğimde 5+6 idi.Sol tarafta yolk kesesini gördük biz o kadar...

ayy soorma bende öel oluyom bide çok daha tuhaf oluyo benimki çikolata istiyo cnm yiyom sonra üstüne tuşuu yiyomm öle sapıtıyom yani adet olmama yakın ama şimdi sadece tatlı istiyo cnmkaydirigubbakcemile3

anam seninkiside bir değişik bişiy..eyvahedigeldismile
geliyo senin bebişşşşşş

kızz saymadıgın tatlı kalmadı hee hasercem sımdı tıı ordan bura gonderırsın ıslak kekı gorursun gununu kaydirigubbakcemile3

bende hepıcıgınızı öptumm hoscakalınn olumunekankayizsmile

ay kıss tamam sustum ohaoldumsmileburdan oraya ıslak kekmi gönderilir gelene kadar vıccığı çıkar kekinkaydirigubbakcemile3

ee ne oldu yıldızlar sonra...

canım bebek büyüdükçe boyu o yıldızların arasından ölçülüyomuş başının ve poposunun arasını ölçüyolarmış.ben ilk doktora gittigimde 6 haftalıktı işte doktor ultrason resmini verdi sadece kese görünüyodu ee bebek nerde dedim :):)) oda o yıldızları gösterm bunların arasında demişti

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

mercan.a...................................Güzel haberlerini bekliyoruz :))

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

Emos3985..................................12EKİM
hatunsultan..............................16 EKİM
yaren0144.................................17 EKİM
Yildiz10.....................................17 EKİM
Seliz.........................................31 EKİM
GamzeliKiz.................................8 KASIM
pembedana.................................9 KASIM
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra
NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--smart_girl

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_Fatma--?

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_packa.s. 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)

haaa onları biliyom canım...
ben zannettim içerde iki tane bebiş vardı onlara yıldız diyon..
ee senin bir cocuğun var o zaman ikinciyimi düşünüyosun..
accuk bahsetsene kendinden şekercim..

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--
canım aralık ve ocaklar doğurmadımı daha kızz niye ordalar hem aşağıda var ne gereği varki :ecrin_bebek:

haaa onları biliyom canım...
ben zannettim içerde iki tane bebiş vardı onlara yıldız diyon..
ee senin bir cocuğun var o zaman ikinciyimi düşünüyosun..
accuk bahsetsene kendinden şekercim..

yok yavrum bebek yok malesef

3 senelik evliyim ben ilk sene korundum sonra bıraktım olmadı doktora gittik proaktin yüksek çıktı 1 ay hap kullandım tekrar ölçtürdüm ne inmiş ne çıkmış bende umursamadım hapıda bıraktım sonra olursa olsun dedim 1,5 sene sonra geldi ama 9. haftada kalbi durdu 24 agustosta kürtaj oldummm.allah kimseye vermesin.ööle işte
sende çokk şeyler yaşamışsınn allah sabrını versin tatlımmm.

kızlar beni şeytan depikliyo kötükedihüsogit testi yap diye ay 1 gün kamış adetime yaa ama sabır sabırrr yapmaycammm 3 gün felan geçsin hele bi dimiibayanssulusmile

Allah'ım sana da sabır versin canım...
Dilerim bebişin en tez zamanda gelir sana ve bu sefer kucağına da alırsın...

hayatı listeyi smart,sarılale ve su hazırlıyor..
o yüzden ona ben karışmıyorum hatta dün düzenlemeye çaılıştılar ama anca bu kadar oldu..
üsttekiler kimlerin gelip gectiğini anlatıyor yani bu topik kurulaldan üst taraftaki kişiler hep hamiş kaldı smartında vicdanı el vermedi silmeye o şekilde düzenlediler..

anladım canım..cok gecmişler olsun..
rabbim tekrardan aynı acıları yaşatmasın cok zor tabkide..
inşallah tez zamanda hamiş kalırsın tabki hamiş kalmak isteyen herkez..
cok sağol canım baya zordu ama cok şükürki iyiyim...

kızlar beni şeytan depikliyo kötükedihüsogit testi yap diye ay 1 gün kamış adetime yaa ama sabır sabırrr yapmaycammm 3 gün felan geçsin hele bi dimiibayanssulusmile

Vallahi canım hesaplamalarıma göre benimde 23eylülde adet olmam lazımdı test almıştı kociş.Testlerde beni yap benı yap diye bağırıyorlardıkaydirigubbakcemile3Dayanamadım 18nin akşamı yaptım işte o akşam hemen beliren silik 2.çizgiyi gördüm tabii inanamadım sabah kalktım bir tane daha yaptım ondada silik çıkınca doğru kanakaydirigubbakcemile3
Kendime de kızmıştım bir günde gününü bekle az sabret diye...
Sen de bence adet gününde yapabilirsin ya da geçince inşallah:Saruboceq:

hadeeeee hadeeee sen danamaz yaparsın o testi..lülülülülülü
gitte yapta bari için rahatlasın..yerimseniben
orda öyle gözünün önünde duracağına yapta kurtul barim hiç olmassa yaparsan test var deyip durmassın.kaydirigubbakcemile5.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…