diğer konularıda gezdim biraz, hamile olunca idrarında minik minik beyaz parçacıklar olurmuş baktım bende var ama daha çok adet belirtileri var yahu
her ay olduğu gibi hamiş kaldığım ayda tatlı krizine girmiştim cokacimcoook[/Q
sağol canım ben bekliyorum alıştım artık ama eşim her an soruyo daha hastalanmadın dimi diye bende onu ümitlendirmemek için 3 gün varsa 1 hafta var diyorum yoksa çok üzülüyo anlatamam ...
iyi akşamlar arkadaşlar..........
hamiş arkadaşlar adet zamanınızda canınız çok tatlı istedimi ben adet olcam heralde yine çok tatlı yedim bugün ya
her ay olduğu gibi hamiş kaldığım ayda tatlı krizine girmiştim cokacimcoook[/Q
sağol canım ben bekliyorum alıştım artık ama eşim her an soruyo daha hastalanmadın dimi diye bende onu ümitlendirmemek için 3 gün varsa 1 hafta var diyorum yoksa çok üzülüyo anlatamam ...
hadi ya :teselli:
ne zamandan beri bekliyorsunuz ki CADIARZU
ben evliliğimin 7. yılındayım canım
bu ayda olmazsa aşılamaya geçcez artık Allahım inşallah bizleri bebeklerine sağ salim kavuşturur
iyi akşamlar canım hoşgeldin...
valla bende adetim yaklaşınca nasıl bir tatlı krızine giriyorum sorma gitsin ve halada nasıl canım tatlı cekiyo sorma ve hiç doymuyorum işin garibi..
diyete girince ekmek yemiyorum sanırsam karnım doymak bilmiyo..
ayy hiç sorma koçişleri benimkiside artık cocuk diye diye bir hal oldu...
artık cok istiyo olsun...arkadaşlarına nasıl özenerek bakıyo..:gitme:
galiba biz seninle aynı yıl evliyz 2005 haziran evliyim ben.bayanssulusmile.
tabi bu demek değilki adetin gelecek...aynen ya biri elimden alsın istiyorum okadar çok tatlı yiyorum ki anlatamam cokacimcoook
ben geldimmmmsempatiksalakcinni
hayatım sen hele bir doğur bebişin emsin büyür onlar..kızlar ya bişey sorucam size.
benim göğüs uçlarım çok küçük acaba büyürmü bilmiyorumkismile
yada küçük olması bebişimi emzirmeme engel mi olur CADIARZU
ben 2004 de evlendim canım benim eşimde arkadaşlarının çocuklarını o kadar çok seviyoki anlatamam bi yerde bi bebek kıyafeti görsün bebeğimiz olsun alalım diyo hep hayal kuruyo görsen..
büyür cnm büyürrr merak etme bebiin eme eme büyütcek onlarııı ama küçük olnaların fazlamı acıyomuş ne öle duydum sankii bebş çekiyomuş yaa cop cop ayy benimki lebleci kadr varr tam bebişl içinnn valla tebi koca bebişte alıyo hakkı olanısempatiksalakcinnikızlar ya bişey sorucam size.
benim göğüs uçlarım çok küçük acaba büyürmü bilmiyorumkismile
yada küçük olması bebişimi emzirmeme engel mi olur CADIARZU
tabi bu demek değilki adetin gelecek...
belli olmaz...inşallah meleğin seninledir..
ama bende canım tatlı cekince diyorumki hemen olmadı galiba bu ayda...
kızzz bu ne hızzzz...hayrola neden geldin hemen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?