• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
diğer konularıda gezdim biraz, hamile olunca idrarında minik minik beyaz parçacıklar olurmuş baktım bende var ama daha çok adet belirtileri var yahu

diğer konularıda gezdim biraz, hamile olunca idrarında minik minik beyaz parçacıklar olurmuş baktım bende var ama daha çok adet belirtileri var yahu

farketmiyor canım adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı zaten a.s
umarım bebişin seninledir :ecrin_bebek:

her ay olduğu gibi hamiş kaldığım ayda tatlı krizine girmiştim cokacimcoook[/Q

sağol canım ben bekliyorum alıştım artık ama eşim her an soruyo daha hastalanmadın dimi diye bende onu ümitlendirmemek için 3 gün varsa 1 hafta var diyorum yoksa çok üzülüyo anlatamam ...

iyi akşamlar arkadaşlar..........
hamiş arkadaşlar adet zamanınızda canınız çok tatlı istedimi ben adet olcam heralde yine çok tatlı yedim bugün ya

iyi akşamlar canım hoşgeldin...
valla bende adetim yaklaşınca nasıl bir tatlı krızine giriyorum sorma gitsin ve halada nasıl canım tatlı cekiyo sorma ve hiç doymuyorum işin garibi..
diyete girince ekmek yemiyorum sanırsam karnım doymak bilmiyo..

her ay olduğu gibi hamiş kaldığım ayda tatlı krizine girmiştim cokacimcoook[/Q

sağol canım ben bekliyorum alıştım artık ama eşim her an soruyo daha hastalanmadın dimi diye bende onu ümitlendirmemek için 3 gün varsa 1 hafta var diyorum yoksa çok üzülüyo anlatamam ...

hadi ya :teselli:
ne zamandan beri bekliyorsunuz ki CADIARZU

bu ayda olmazsa aşılamaya geçcez artık Allahım inşallah bizleri bebeklerine sağ salim kavuşturur

ayy hiç sorma koçişleri benimkiside artık cocuk diye diye bir hal oldu...:emir_bebek:
artık cok istiyo olsun...arkadaşlarına nasıl özenerek bakıyo..:gitme:
galiba biz seninle aynı yıl evliyz 2005 haziran evliyim ben.bayanssulusmile.

iyi akşamlar canım hoşgeldin...
valla bende adetim yaklaşınca nasıl bir tatlı krızine giriyorum sorma gitsin ve halada nasıl canım tatlı cekiyo sorma ve hiç doymuyorum işin garibi..
diyete girince ekmek yemiyorum sanırsam karnım doymak bilmiyo..

aynen ya biri elimden alsın istiyorum okadar çok tatlı yiyorum ki anlatamam cokacimcoook

kızlar ya bişey sorucam size.
benim göğüs uçlarım çok küçük acaba büyürmü bilmiyorumkismile
yada küçük olması bebişimi emzirmeme engel mi olur CADIARZU

ayy hiç sorma koçişleri benimkiside artık cocuk diye diye bir hal oldu...:emir_bebek:
artık cok istiyo olsun...arkadaşlarına nasıl özenerek bakıyo..:gitme:
galiba biz seninle aynı yıl evliyz 2005 haziran evliyim ben.bayanssulusmile.

ben 2004 de evlendim canım benim eşimde arkadaşlarının çocuklarını o kadar çok seviyoki anlatamam bi yerde bi bebek kıyafeti görsün bebeğimiz olsun alalım diyo hep hayal kuruyo görsen..

aynen ya biri elimden alsın istiyorum okadar çok tatlı yiyorum ki anlatamam cokacimcoook
tabi bu demek değilki adetin gelecek...
belli olmaz...inşallah meleğin seninledir..
ama bende canım tatlı cekince diyorumki hemen olmadı galiba bu ayda...

ben geldimmmmsempatiksalakcinni

kızzz bu ne hızzzz...hayrola neden geldin hemen..

hayatım sen hele bir doğur bebişin emsin büyür onlar..
ilk etapta biraz gergin olduğu için bebişin emmesi zor olabilir ama sonradan emdikce cıkıyo..
gelininde öyleydi bizim hatta bebişimiz alamadı silikon meme uları onlardan aldık biraz emdi sonra cıktı ucları..
sen endişelenme herşey yoluna girer...
ayyy ne güzel yaa bir bebişin olucak..

ben 2004 de evlendim canım benim eşimde arkadaşlarının çocuklarını o kadar çok seviyoki anlatamam bi yerde bi bebek kıyafeti görsün bebeğimiz olsun alalım diyo hep hayal kuruyo görsen..

hıı bir yıl önce evlenmişsin..
peki daha önce hamiş kaldınmı hiç..
sorma hayallerde olmasa yaşayamazdık heralde.

kızlar bilen varsa soruma cvp.yazsın :delphin:
ben birazdan çıkarım toparlanayım şimdi:hulya:
hepinize iyi akşamlar Şeniz

büyür cnm büyürrr merak etme bebiin eme eme büyütcek onlarııı ama küçük olnaların fazlamı acıyomuş ne öle duydum sankii bebş çekiyomuş yaa cop cop ayy benimki lebleci kadr varr tam bebişl içinnn valla tebi koca bebişte alıyo hakkı olanısempatiksalakcinni
tabi bu demek değilki adetin gelecek...
belli olmaz...inşallah meleğin seninledir..
ama bende canım tatlı cekince diyorumki hemen olmadı galiba bu ayda...

kızzz bu ne hızzzz...hayrola neden geldin hemen..

eee ben öle hızlıyımdırr cnm daha ne olsun kız bu soğukta totomuz donarr uzatmaya gelmez o işlerkaydirigubbakcemile3 duşumu aldım geldimmmzemuszemus nasılsa adetim bugün yarın olduğundan amuda kalkmayada gerek yokkkk:roflol::roflol:

Güzeller güzeli arkadaşlarım;benim midem yine kötüleşti...Ağzım acı böyle çok tuhafım...
İyi olduğunuzu duydum ya o bile yetti...
Yine gelirim inşallah...Allah'a emanet olun her biriniz..Sizleri seviyorum!

Back
X