hayır canım hiç biri yapılmadı CADIARZU
haftaya gidicem bakalım bu benim dr sanki biraz malloşmudur nedir herşeyi benmi hatırlatıcam ya:mymeka:
canım merhaba nasılsınnn
bşey sorucam sana kolejde falan mı oğretmensın ya da bır lıse ılkoğretım vs mı canımm
gokcegokce, karaguuul+, SariLale, smart_girl, su06, yaren0144, Yavyum selam kızlar nasılsınızbakaklım bugun:hulya:
gokcegokce, karaguuul+, SariLale, smart_girl, su06, yaren0144, Yavyum selam kızlar nasılsınızbakaklım bugun:hulya:
:roflol:
:roflol::roflol::roflol: allah senı yaaa malloş dıyoo koptummm
sen hatırlat hayatımmm ıhmal etmee ben de 26-28 ekım arasında yaptırcam canımmm olumunekankayizsmile
Aman aman...
Bakıyrum da üç aylık hamileler birlikte girip birlikte çıkıyooo topikten.... :dilcikar:
Sağol canım iyiyim... Sen nasılsın? :)
Meslek lsiesi benimki..Neden sordun?
ama haksızmıyım ya
ben dürtmesen bu dr un bişey yapıcağı yok yanialsanaalsanasmile
o zaman senden bir hafta sonra benimde yaptırmam lazım CADIARZU
Anladın sen onu.......CADIARZU kimmiş onlar kız :)
cmts gunlerı de çalışıosun dıye hatırladım sankı acaba özelde mı çalışıosun dıye merak ettım hayatımmm...ben de öğretmenımm şu an raporluyum daha sonra da ücretsiz izin alıcammm gıtmeyeceğim bebiş doğana kadarrr doğduktan snra da annemler kayınvalıdemler bakıcaklar bır muddett... özelse yanı kolej dershane ıolsaydı sorularım olacaktııı ..:CüvCüv:
hoşgeldin tatlım opuyorumnanaktan
hoşgeldın canımmm
kendı adıma ben ıyıyımmm sen nasılsınnn opuyorumnanaktan
Kendi adıma yuvarlanıp gidiyorum çok şükür :)))
Çarşamba doktora gideceğim okul çıkışı;başka da havadisim yok...
Bakalım kalp atışı görebilecek ya da duyailecek miyiz.7+6 lık olmuş oalcak.
selam kızlar dr. geldim şimdi bhcg 550 yaa dr bana bişey açıklamıo yaaa ben ne kdrlık dedim 3 haftalık dedi sonra ilişki ile ilişkilendirilecek bi dönem değil dedi bu ne demek yaaaa... birde sorum şu ilişki yasak bu aylarda yada ne zamana kdr:kedi:
ama haksızmıyım ya
ben dürtmesen bu dr un bişey yapıcağı yok yanialsanaalsanasmile
o zaman senden bir hafta sonra benimde yaptırmam lazım CADIARZU
selam kızlar dr. geldim şimdi bhcg 550 yaa dr bana bişey açıklamıo yaaa ben ne kdrlık dedim 3 haftalık dedi sonra ilişki ile ilişkilendirilecek bi dönem değil dedi bu ne demek yaaaa... birde sorum şu ilişki yasak bu aylarda yada ne zamana kdr:kedi:
Anladın sen onu.......
Yok canım!sırnaşık şey Cumartesileri gezerek çalışiıyorum beeennnn :)))
Gezme mesaim var;arkadaşlarımla buluşma,zaman ayırma,takılma... :)))
Sen artık gitmeyecek misin?Çok erken başlamadın mı gitmemeye?Ben mart sonuna ya da ortasına kadar çalışıırm diyorum mayısta doğumu Allah kısmet ederse.
senınkıde malloş sanırım :S :))))
canım şimdiye kadar ılk tetanoz aşını olman lazımdı 20. haftadan sonra ypılıyor
ıkıncı tetanoz aşın ılk tetanoz aşından 1 ay sonra sonra üçüncüsüde ıkıncıısnden 6 ay sonra diğerleride
1 ser sene arayla toplam 5 aşı ömür boyu koruyor....
şeker yüklemesini de 28 haftada yaptırıyosun :) ayrıntılıya da girmiştin
bu ara başka ekşının yok kaydirigubbakcemile3
hosbulduk bebegımmopuyorumnanaktan
hosbulduk canım bende ıyı sayılırım ama bı tuhafım son gunlerde canım hıcbır ıs yapmak ıstemıyor sabah cok acıkmıs uyanıyorum ve hemen yemessem anı bulantı olup gecıyor genelde yok bulantım suanda mıdemde yanma kaynama var ne bılım tuhafım ıstesempatiksalakcinni
ıyı olmana sevındım smartcıgım aynen bende pazartesı gıdıcem cok tedırgınım yaduyamazsam kalp atısını dıye korkuyorum bıde bulantı olmaması normal mı acaba ya tedıtgınım cokkkboshayallersmile
senınkıde malloş sanırım :S :))))
canım şimdiye kadar ılk tetanoz aşını olman lazımdı 20. haftadan sonra ypılıyor
ıkıncı tetanoz aşın ılk tetanoz aşından 1 ay sonra sonra üçüncüsüde ıkıncıısnden 6 ay sonra diğerleride
1 ser sene arayla toplam 5 aşı ömür boyu koruyor....
şeker yüklemesini de 28 haftada yaptırıyosun :) ayrıntılıya da girmiştin
bu ara başka ekşının yok kaydirigubbakcemile3
CADIARZU kimmiş onlar kız :)
hoşgeldin canım :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?