Bugün zaten pazartesi!haftayı kastettin herhalde :))
Buşlantı yaşamamak da yaşamak kadar normal canım!
canm baya kötuyum ben de yaaaa kasığım ağrıyo şuram ağrıo buram ağrıo derkennn eşim de dr olduğu için rapor alalımm dedıı.. zaten ondan snra da ucretsız ızın almalıyım çnku doğumu ıst da düşünüyorum canımm mecburum yanı erkenden ızın almaya hayatımm
ohh gez gezzz hayat sana gusel şekerıım bıraz karnın buyusun gezemıosun çok fazla yoruluyosun zatennn ben mesela şuan uyuyorummmm :roflol:
selam kızlar dr. geldim şimdi bhcg 550 yaa dr bana bişey açıklamıo yaaa ben ne kdrlık dedim 3 haftalık dedi sonra ilişki ile ilişkilendirilecek bi dönem değil dedi bu ne demek yaaaa... birde sorum şu ilişki yasak bu aylarda yada ne zamana kdr:kedi:
ivet canım haftaya pazartesi demek istemiştim ay ne bılım okuoyrum yazılar bulantılar saglıklı oldguna ısaretmıs fılan olmayınca korkuyom ne bılım ısteguclubacismile
Gezmek benm iç,n hava su gibi...Kopamaöm sanmıyrum!akannehir
hamile kalmadan önce de öyle söylemişlerddi hala geziyommm kaydirigubbakcemile3
Anladım canım duurmunu;en iyisini yapmışsın;okulda yerine girebilecek biri de varsa;senden çok daha verimli olabilir şu an.Ben de doğum öncesi iki ay izni alıırm diyorm çünkü masyıs ortası gibi doğsa önü yaz;izin kaydırma şansım olmuyor.O şekilde kullanırım onu.Eylüle kadar getirir beni.3.5 aylık olmuş olur.(Tabi o günleri görürsek bu) ondna sonra da bi heyet raporu belki alıırm.Ardından duruma göre karar vereceğiğm.CADIARZU
cnım degerın cok güzel masallah ınsallah boylede devam ederopuyorumnanaktan benım doktorum hıc bahsetmedı bende sormamıstımm smart sormus ılıskı serbest demıs bı enson keseyı gormeye gıdecegımız gunun bı oncekı gecesı eksın yapmıstık ama dıkkatlı bırsekılde:kedi: sabahsı dokta gıttık sımdı 1 hafta ılıskı yok dedı doktor sadece sende takıl kafana groe
var var yerıme bakabılecek arkadaşlarımm kalabaık bır kadroyuzz kaldıkı bu yıl malum kpss skandalından sonra ücretlı öğretmen de aldılr baya öğrencılerım için daha ıyı şuanda boylee olumunekankayizsmile
Tabi tabi:önceden haberli hareket edince okullar kolay buluyor öpretmen...
Ders boş geçmediği sürece şu an sendne daha faydalılardır kesinlikle...
Anladın sen onu.......
şeker portakallarım ben çıkıorummm azcıcık uyumak ıstıorummm dun gece de doğru duzgun uyuyamadımmm sizleri sevıorummmmmmmmmmmm hoşçakalınnn
ee ben de vurulmadım daha aşımı ben de dr ıuma aynen bunu soyledımm bana 28 haftda vurulabılrısın dedı kendısııı
hadi ya peki bu sersem adam neden bana bişey demedi kiCADIARZU
ben geç kalmışım o zamanbilmiyorumkismile
saol ayşem yaŞeniz
iyiki bu siteye takılıyorum ne kadar çok şey öğrendim :hulya:
şeker portakallarım ben çıkıorummm azcıcık uyumak ıstıorummm dun gece de doğru duzgun uyuyamadımmm sizleri sevıorummmmmmmmmmmm hoşçakalınnn
canım 20. haftadan sonra vurunabilrisin yani 28, haftaada da vurunabilrisin tabii ama
20. haftada vurunsan ılkını ıkıncısı 24. haftada ıkıncısını vurunsan ılk ıkısınden yırtmış olursun
gecıktırdıkce gecıkır yanı ayrıca ya bu arada tetanozluk bi durum olsa önceden
vurunman daha iyi 20. haftadan sonra vurunmayı tavsiye ediyor doktorlar
zaten sağlık ocağında vurunuyorsun ücretsiz.ve onlar seni yönlendiriyorlar
canım doktorum uyarmıstı benıde sağlık ocagında vurunabılırsın diye...
ayrıca sağlık ocagında gebelık kartı dolduruyorlar ve oradakı ebeye de
muayene olabılıyosun ayrıca bebegının aşılarını da ordan vurdurcağın için
takibin daha hamıleyken başlatılmış oluyo :)
kızlar benım ıslerım duruyor wallahı gıdeyım bakım acuk ıslerıme yemegım yokk daha off hıc canım ıstemıyor kı ama mecburen ütümde var neyse canlar opuyorum sızı:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?