mıdem kötu benım yaaaaa
anne gazlı olunca bebek saçlı mı olur acabaaa
Vallahi canım ben bulantı olursa veya da midede yanma olursa bebek saçlı olur dediklerini biliyorum ama gaz olayını bilmiyorummCADIARZU
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mıdem kötu benım yaaaaa
anne gazlı olunca bebek saçlı mı olur acabaaa
Anladım canımm..
Ben de tesadüf hem soluma yatıyorum bunu duyduğuma şahsen sevindim;güzel bilgi paylaşımı için teşekkürler kuzum:1hug:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 onu ilk defa duydum senden kızz normalde mide çok ekşirse ve boğazın kaşınırsaa saçlı olur diye biliyomm bennnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlarr benim belim ağrıdı yaa çok ayakta kaldım bu günnn ondan heraldee azcuk dinleniyimm gelirim sonra yineeee
Selam canım hoşgeldin...
Haklısın geçmişi ben de okuyorum ama çoğunu gözden kaçırıyorum...Sayfalarımız hızlı ilerliyor maşallah!
Ohh iyi yapmışsın eline sağlık canım...
rıca ederım bıtaenmmm opuyorumnanaktan
ayy sankı nolurr gazlı olunca da saçlı olsaa şöleee esmerrrrrrrrrrrrrrr bı oğlum olsaaa baba sarışın anne kumralll nasıl olurkınee![]()
Vallahi canım bazen bu uşaklar ne anneye benziyorlar ne babaya...
Çok iki esmerden sarışın renkli gözlü gördüm;çok sarışınlardan kömür karası bebeler gördümkaydirigubbakcemile3
Ama eminim çok yakışıklı olacak çook gönüller çalacak annesinaniknanik
Ben de eşimde kumralız ama benim gözler kahve eşimin yeşil;eşimin ailesinin full renkli benim annemin yeşil ama ben babama çekmişim Yalnız renkli göze hastayım çok istiyorum renkli gözlü olmasını ama tabii öncelikli dileğim herkes gibi sağlıklı ve hayırlısı!
Vallahi canım ben bulantı olursa veya da midede yanma olursa bebek saçlı olur dediklerini biliyorum ama gaz olayını bilmiyorummCADIARZU
ayy kızlar hep oğlumun peşinde olucakk pas vermıcz bız ama :roflol: ben de kumralım ela yeşilimsı gözlerım vardırrr eşim de açık kumral sarışın gıbı mavış gözleri varrr (maşallah guseldır ) bılmıorum bakalımmm kıme benzeyeek .oğlan dayıya kız halaya derlerrr zaten dayısına benzerseee aboowwwwwwwwwwww kesın çapkın olacak çnku cıdden abiciğimm aşırı yakışlıklı bırııaman hayırlı sağlıklı olsun bır de tek dileğim butun huyları babasına çeksın ınş.. babasının huyları ıyı çunkuu :Saruboceq::asigim:
hoşbuldum da ben hoş deilim yaaa belimimi ağrıttım aceppp
bilmiyorumkismile
ewet evett maşşallahı var topiğimizinnnnnn![]()
oyy maşallah canım hem sana hem kocişine..İkiniz de güzel ve yakışıklı olduğunuza göre ikinizden de alsın bişiler inşallah!Aa eminim senin huylarında çok güzeldir(bildiklerimle kesin güzelde);Allah'ım O'nu tanıyan kuldan çekinen vatanına milletine ve sizlere hayırlı bir evlat olsun inşallah..
Ayy benım çocuğumun ne dayısı ne teyzesi var;çünkü ben tek çocuğumakannehir
Evet evet...Son aylarda mide bulantısı bebeğinn saçı olduğu anlamına geliyor.O bulantı yapıyormuş;ben de duymuştum:)
Okulda gir çık gir çık bir hal oldum yaaaa;slmmm kızlar nasılsınız? olumunekankayizsmile
Aramıza katılmak isteyenler olmuş;HOŞELMİŞ SEFA GETİRMİŞLER :)))
merhaba arkadaşlar bende yeni kayıt oldum...
arkadaşlar morelim çok bozuk ben en iyisi hemen konuya gireyim. en son 20 ağustosta adet oldum 20 eylülde adet olmam gerekiyordu fakat olmadım neyse sonra kan testi yaptırdım ilki 193, 2. si 1500 çıktı. doktorum hamilelik var ama keseyi görmek için çok erken dedi. dün kahverengi akıntım vardı hemen doktora gittik ultrasonla baktı keseyi gördü içeride iç kanama yok sırt üstü yatıp dinleneceksin dedi. bugünde 2,3 damla kan geldi doktor yine ultrasonla baktı problem yok yatıcaksın dedi progestan ve folik asit verdi ama ben çok ama çok tedirginim çok korkuyorum bebeğimi kaybeymek istemiyorum sizde böyle şeyler yaşadınızmı??:1no2:
smart hoşgeldin canımm....ŞenizOkulda gir çık gir çık bir hal oldum yaaaa;slmmm kızlar nasılsınız? olumunekankayizsmile
Aramıza katılmak isteyenler olmuş;HOŞELMİŞ SEFA GETİRMİŞLER :)))
arkadaşlar morelim çok bozuk ben en iyisi hemen konuya gireyim. en son 20 ağustosta adet oldum 20 eylülde adet olmam gerekiyordu fakat olmadım neyse sonra kan testi yaptırdım ilki 193, 2. si 1500 çıktı. doktorum hamilelik var ama keseyi görmek için çok erken dedi. dün kahverengi akıntım vardı hemen doktora gittik ultrasonla baktı keseyi gördü içeride iç kanama yok sırt üstü yatıp dinleneceksin dedi. bugünde 2,3 damla kan geldi doktor yine ultrasonla baktı problem yok yatıcaksın dedi progestan ve folik asit verdi ama ben çok ama çok tedirginim çok korkuyorum bebeğimi kaybeymek istemiyorum sizde böyle şeyler yaşadınızmı??:1no2:
kızlarr elbise nasıl sizce..
"JAPON STYLE UZUN GECE ELBİSESİ SUPER FİYAT GittiGidiyor.com'da #30002556
kızlarr elbise nasıl sizce..
"JAPON STYLE UZUN GECE ELBİSESİ SUPER FİYAT GittiGidiyor.com'da #30002556