• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Anladım canımm..
Ben de tesadüf hem soluma yatıyorum bunu duyduğuma şahsen sevindim;güzel bilgi paylaşımı için teşekkürler kuzum:1hug:

rıca ederım bıtaenmmm opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 onu ilk defa duydum senden kızz normalde mide çok ekşirse ve boğazın kaşınırsaa saçlı olur diye biliyomm bennnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy sankı nolurr gazlı olunca da saçlı olsaa şöleee esmerrrrrrrrrrrrrrr bı oğlum olsaaa baba sarışın anne kumralll nasıl olurkınee :1:

Selam canım hoşgeldin...
Haklısın geçmişi ben de okuyorum ama çoğunu gözden kaçırıyorum...Sayfalarımız hızlı ilerliyor maşallah!
Ohh iyi yapmışsın eline sağlık canım...

hoşbuldum da ben hoş deilim yaaa belimimi ağrıttım aceppp
bilmiyorumkismile
ewet evett maşşallahı var topiğimizinnnnnn:nazar:

rıca ederım bıtaenmmm opuyorumnanaktan

ayy sankı nolurr gazlı olunca da saçlı olsaa şöleee esmerrrrrrrrrrrrrrr bı oğlum olsaaa baba sarışın anne kumralll nasıl olurkınee :1:

Vallahi canım bazen bu uşaklar ne anneye benziyorlar ne babaya...
Çok iki esmerden sarışın renkli gözlü gördüm;çok sarışınlardan kömür karası bebeler gördümkaydirigubbakcemile3
Ama eminim çok yakışıklı olacak çook gönüller çalacak annesinaniknanik
Ben de eşimde kumralız ama benim gözler kahve eşimin yeşil;eşimin ailesinin full renkli benim annemin yeşil ama ben babama çekmişim Yalnız renkli göze hastayım çok istiyorum renkli gözlü olmasını ama tabii öncelikli dileğim herkes gibi sağlıklı ve hayırlısı!

Vallahi canım bazen bu uşaklar ne anneye benziyorlar ne babaya...
Çok iki esmerden sarışın renkli gözlü gördüm;çok sarışınlardan kömür karası bebeler gördümkaydirigubbakcemile3
Ama eminim çok yakışıklı olacak çook gönüller çalacak annesinaniknanik
Ben de eşimde kumralız ama benim gözler kahve eşimin yeşil;eşimin ailesinin full renkli benim annemin yeşil ama ben babama çekmişim Yalnız renkli göze hastayım çok istiyorum renkli gözlü olmasını ama tabii öncelikli dileğim herkes gibi sağlıklı ve hayırlısı!

ayy kızlar hep oğlumun peşinde olucakk pas vermıcz bız ama :roflol: ben de kumralım ela yeşilimsı gözlerım vardırrr eşim de açık kumral sarışın gıbı mavış gözleri varrr (maşallah guseldır ) bılmıorum bakalımmm kıme benzeyeek .oğlan dayıya kız halaya derlerrr zaten dayısına benzerseee aboowwwwwwwwwwww kesın çapkın olacak çnku cıdden abiciğimm aşırı yakışlıklı bırıı kaydirigubbakcemile4 aman hayırlı sağlıklı olsun bır de tek dileğim butun huyları babasına çeksın ınş.. babasının huyları ıyı çunkuu :Saruboceq::asigim:

Vallahi canım ben bulantı olursa veya da midede yanma olursa bebek saçlı olur dediklerini biliyorum ama gaz olayını bilmiyorummCADIARZU

Evet evet...Son aylarda mide bulantısı bebeğinn saçı olduğu anlamına geliyor.O bulantı yapıyormuş;ben de duymuştum:)

Okulda gir çık gir çık bir hal oldum yaaaa;slmmm kızlar nasılsınız? olumunekankayizsmile
Aramıza katılmak isteyenler olmuş;HOŞELMİŞ SEFA GETİRMİŞLER :)))

merhaba arkadaşlar bende yeni kayıt oldum...
arkadaşlar morelim çok bozuk ben en iyisi hemen konuya gireyim. en son 20 ağustosta adet oldum 20 eylülde adet olmam gerekiyordu fakat olmadım neyse sonra kan testi yaptırdım ilki 193, 2. si 1500 çıktı. doktorum hamilelik var ama keseyi görmek için çok erken dedi. dün kahverengi akıntım vardı hemen doktora gittik ultrasonla baktı keseyi gördü içeride iç kanama yok sırt üstü yatıp dinleneceksin dedi. bugünde 2,3 damla kan geldi doktor yine ultrasonla baktı problem yok yatıcaksın dedi progestan ve folik asit verdi ama ben çok ama çok tedirginim çok korkuyorum bebeğimi kaybeymek istemiyorum sizde böyle şeyler yaşadınızmı??:1no2:

ayy kızlar hep oğlumun peşinde olucakk pas vermıcz bız ama :roflol: ben de kumralım ela yeşilimsı gözlerım vardırrr eşim de açık kumral sarışın gıbı mavış gözleri varrr (maşallah guseldır ) bılmıorum bakalımmm kıme benzeyeek .oğlan dayıya kız halaya derlerrr zaten dayısına benzerseee aboowwwwwwwwwwww kesın çapkın olacak çnku cıdden abiciğimm aşırı yakışlıklı bırıı kaydirigubbakcemile4 aman hayırlı sağlıklı olsun bır de tek dileğim butun huyları babasına çeksın ınş.. babasının huyları ıyı çunkuu :Saruboceq::asigim:

oyy maşallah canım hem sana hem kocişine..İkiniz de güzel ve yakışıklı olduğunuza göre ikinizden de alsın bişiler inşallah!Aa eminim senin huylarında çok güzeldir(bildiklerimle kesin güzelde);Allah'ım O'nu tanıyan kuldan çekinen vatanına milletine ve sizlere hayırlı bir evlat olsun inşallah..
Ayy benım çocuğumun ne dayısı ne teyzesi var;çünkü ben tek çocuğumakannehir

oyy maşallah canım hem sana hem kocişine..İkiniz de güzel ve yakışıklı olduğunuza göre ikinizden de alsın bişiler inşallah!Aa eminim senin huylarında çok güzeldir(bildiklerimle kesin güzelde);Allah'ım O'nu tanıyan kuldan çekinen vatanına milletine ve sizlere hayırlı bir evlat olsun inşallah..
Ayy benım çocuğumun ne dayısı ne teyzesi var;çünkü ben tek çocuğumakannehir

oyyyy canm benım gusel düşüncelerın için çok ama çok teşekkur ederımmm ..ama cıdden bazı huylarım kötuu : aşırı tıtızım aşırı kafaya takarım her şeyı ne bıleyımm ınatçıyımm her ortama hemen ayak uyduramam zaman geçmesı lazımmm vb yanı bunlar banan yaşamımmda zorluk çıkarıyor hepp babası da benım tersımm tıtızlık hariç çnku eşim de gerçekten çok ama çok tıtız bırı maşallahhh ama rahattır sakındır huyu guseldır yaaa canım kocacım yaaa özledım bı gelse de öpsekk oğlumlaa babasınıı :asigim::nazar:

Evet evet...Son aylarda mide bulantısı bebeğinn saçı olduğu anlamına geliyor.O bulantı yapıyormuş;ben de duymuştum:)

Okulda gir çık gir çık bir hal oldum yaaaa;slmmm kızlar nasılsınız? olumunekankayizsmile

Aynen canım ben de okuldan arada bakıyorum ama dediğin gibi başı dönüyor ınsanın;gir çık...
Hoşgeldin tatlım!iyiyim ben şimdi çok şükür evimdeyim kociş alışverişe gitti benim yerime de onu bekliyorum ben de..Sen nasılsın iyisin inşallah?

arkadaşlar morelim çok bozuk ben en iyisi hemen konuya gireyim. en son 20 ağustosta adet oldum 20 eylülde adet olmam gerekiyordu fakat olmadım neyse sonra kan testi yaptırdım ilki 193, 2. si 1500 çıktı. doktorum hamilelik var ama keseyi görmek için çok erken dedi. dün kahverengi akıntım vardı hemen doktora gittik ultrasonla baktı keseyi gördü içeride iç kanama yok sırt üstü yatıp dinleneceksin dedi. bugünde 2,3 damla kan geldi doktor yine ultrasonla baktı problem yok yatıcaksın dedi progestan ve folik asit verdi ama ben çok ama çok tedirginim çok korkuyorum bebeğimi kaybeymek istemiyorum sizde böyle şeyler yaşadınızmı??:1no2:

Hoşgeldin aramıza...İlk mesajını bize yazmışsın;devam edecek olursan güzel paylaşımlar dilerim...
Daha geçen gün bir arkadaşımda otururken 33 haftalık hamile bir bayanla tanıştım.5.ayına kadr kanaması olduğundna bahsetti.Kafanı takma bunlara;tabiki ciddiye al,kontrollerini yaptır ama kötü düşünme.Doktorun aksini söylemedikçe problem yok demektir.

Keseyi sanırım ilk gidişin çok erken olduğundan görememişsin.Şu an itibariyla 7+3 falan olmalısın.Bir haftaya kalmaz bebeğinin kalp atışlarını duyar rahatlarsın... kaydirigubbakcemile3 Sıkma canını... :))) Aramızda bir gün var seninle;benim 7+4

smart hoşgeldin canımm....Şeniz

hayatım hayırlı olsun rabbim bebeğini sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inş..
hemen stres yapıp bebeğini ve kendini strese sokma..
benimde olmuştu öyle kanamam önce kahveydi sonra kan şekline döndü ama dr. dediklerini yaptım ve ilerleyen zamanlarda herşey yoluna girdi..
sen yat dinlen kafaya birşey takma...düşeği varsa ne yaparsan yap düşer..ama eğer yiyecek ekmeği varsada sen taş ceksen bile doğar...

bıtanecıklerım eşçem gelıyormuş aradı hemen masamızı hazırlayayım kı yemeklerımızı yıyelımmm sızlerı opüyorum yarın görüşmek uzereeee kendınıze ıyı bakın mucukkkkk

Merhaba arkadaşım!
Değerlerin maşallah gayet güzel herşeyde yolundaymış.Hem ilk zamanlar üstüne görme gibi lekemenlerinde normal olduğu söylenir.Allah göstermesin düşük tehlikesi varsa progrestanını doktorunun dediği ölçüde iç.Ve ayaklarını kalp hizasından yukarıya dik ve öylece bol bol yat dinlen.Ben de progestan kullandım yanii hiç birimizin ne olacağının garantisi yok ki veren Allah alan da O.Ama inşallah hiçbirimiz ayrılmayız bebeklerimizden.Kendini elinden geldiği kadar kendini olumlu şekilde düşünmeye kanalize et...

Back
X