Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Neden senin yerine alışverişe gitti ki anlamadım... kaydirigubbakcemile2
Hani senin için bişey alacak anlamında mı söyledin!?
Çok yorgunum canım yaa,saatlerdir ders anlatıyorum.8de girdim 5te çıktım. akannehir
Akşam da yeni doğum yapmış bir arkadaşa söz vvermiş olduk geleceğiz diye.Ayakalrım geri geri gidiyor şu an!akannehir

Canım benim hoşbuşduk;hadi patlat ikizleri :)))
Öyle demişsin sabah :)) Benim de dananın kuyruğu kopacak;belki de çarşambaya ikiz bombası veririm size :)))

Afiyet olsun ve kolay gelsin canım :)
Bence gayet güzel şık ve sade güzellikte bir elbise canım...Ben şahsen beğendim.
Ama ben boy fakiri olduğum için kesinlikle bana yakışmazkaydirigubbakcemile3

Aaaa!Resmine bakınca ben seni hep ince uuzn bir kız gibi hayal ettim;resimde öyle bir duruş var. kaydirigubbakcemile3 Şaşırdım bak....

hıııhhh tipik başak burcu:dilcikar::dilcikar:

şahsen ben bayıldım :)) şık ve sade bayanssulusmile

ne ikizi yaaaakannehir ben üçüz bekliyorum artık senden kaç senedir ertelenen bebiş üçüz olsun artık dimi ama kaydirigubbakcemile3

Afiyet olsun ve kolay gelsin canım :)

Aaaa!Resmine bakınca ben seni hep ince uuzn bir kız gibi hayal ettim;resimde öyle bir duruş var. kaydirigubbakcemile3 Şaşırdım bak....

Ahh ahh nerde be canımkaydirigubbakcemile3
Boyum 1.60 kilom 54(idi ama)
Şu an 56 olmuşumdur...bilmiyorumkismile

Ayy yesinler senin mininizemuszemus
Benimde bacaklar kalın kısa giysem tuhaf oluyor;uzun giyemiyorum bile boyum kısa ayy ne olcam bennn:kedi:
Aa!Niye kısa boya uzun şeyler bence uzun boyludan daha çok yakışıyor.Ben ne aman uzun bişey giysem yerden iki metre gibi görünüyorum ve hiç almıyorum o nedensen!

Bence denemelisin;yakışır.
şahsen ben bayıldım :)) şık ve sade bayanssulusmile

ne ikizi yaaaakannehir ben üçüz bekliyorum artık senden kaç senedir ertelenen bebiş üçüz olsun artık dimi ama kaydirigubbakcemile3

Hehe :))) ikiz yapacağım bu ay dedi de Hatice ondan öyle söyledim :)))
Benimki kesin ikiz canım sırnaşık şey naniknanik Üçüz çıkaramam ben!!!Bakamam da....:gitme: Senin gibi arkam sağlam değil benim;oohh çevren anne baba akraba dolu senin;süper.... :lepi:

smaaaart...ben seni ve suyu hiç görmedimm...foto koysana albümünee.gerçi hiç bakmadım ama..

:ecrin_bebek:
Yok canım ev için alışveriş yapıcaktık ama ben çıkamadım o gitti ikimiz adına sağolsun...
Haklısın vallahi seni çok iyi anlıyorum Allah güç kuvvet versin inşallah.Senin programın çok daha yoğun.Yine benim 14.30da bitiyor 6saatte ama veletler canıma okuyor o ayrıkafamçokkarıştıŞimdi eve gelmişken gitmek zor gelir ama bak bebiş ziyaretine gidiosun ne güzel kokla bebişi bizim yerimize de

Ben minilerden hoşlanıyorum canım;ama tabi bu da güzel. kaydirigubbakcemile2
evet bende mini seviyorum ama bir tanede uzun olsun istedim...
özel gecelerde giyerim dedimdi...

Bence gayet güzel şık ve sade güzellikte bir elbise canım...Ben şahsen beğendim.
Ama ben boy fakiri olduğum için kesinlikle bana yakışmazkaydirigubbakcemile3
hoşuma gitti uzun şık bişiyim yoktu..genelde kısa alıyodum hep..
merak etme bendede boy yok ama topukluyla idare ediyoruz..

Canım benim hoşbuşduk;hadi patlat ikizleri :)))
Öyle demişsin sabah :)) Benim de dananın kuyruğu kopacak;belki de çarşambaya ikiz bombası veririm size :)))
hadi bakalım inşallah kuzummm...
bugün eşime keci boynuzu pekmezi aldım..ben fena taktım bu ikiz işine inşallah allahım gönlümdekini nasip eder..

neyse kızlarr cıkıyorum koçişim hazırladı yemeği bugün..yemeğimi yiyim gelirim yine...

Ahh ahh nerde be canımkaydirigubbakcemile3
Boyum 1.60 kilom 54(idi ama)
Şu an 56 olmuşumdur...bilmiyorumkismile
Hmmm!Dediğim gibi ben seni uzun hayal etmiştim :))) Yanılmışım...
smaaaart...ben seni ve suyu hiç görmedimm...foto koysana albümünee.gerçi hiç bakmadım ama..

CAnım koyamıyrum ben buraya foto.Özelden msn adresimi gönderebilirim sana ama :))

Canım evet haklısın Allah'tan topuklular var...Ye tabii yemeğini de gel...Kocişinin eline sağlıka.s

Ayyy gideceğim arkadaşın 3 yaşında bir kızı var bu ikinci olmuş;4 aylık :))
Kızı örmelisiniz Amerikan bebekleri gibi...Hani abartısız bildiğin sarı saçlar masmavi gözler,bembeyaz bir ten...Bu akdar mı kaş öz yerinde olur.Ben ki bbek çocuk falan sevmem;ben bile gördüğümde sevmek istemiştim. :))

Oğlu esmer :)) E erkek de esmer olsun zaten :)) Ben gidip kıza bakayım biraz... :))
Renkli göz hayalim yok gerçi ama kim güzel istemezki yerimseniben

Bizde alışverişleri de hep ben yaparım :sinifsinif: Eşimle dışarı çıkmışken ,milyondabir sokuveririm markete...Hiiççç sevmez :))) Şanslıısn....

Hmmm!Dediğim gibi ben seni uzun hayal etmiştim :))) Yanılmışım...

CAnım koyamıyrum ben buraya foto.Özelden msn adresimi gönderebilirim sana ama :))

bende istiyorummmmmm :hulya:

şimcik masayı hazırlamaya gidiyorum ben sempatiksalakcinni aşkitom yoldaymışboshayallersmile

öptüm siziopuyorumnanaktan

Ben de taktım ama benimki kiz olmaz yaa.... Sanmıyorum artık....
Afiyet olsun :))

Kesinlikle çok yakışacak emin ol... olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…