kız bekle çiziyorum ama çok amatörce olacak öle pat diye bitmez aslında 1-2 gün ugraşmak lazım
çizince buraya da koy kızz görelim biz de alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız bekle çiziyorum ama çok amatörce olacak öle pat diye bitmez aslında 1-2 gün ugraşmak lazım
sarılalecim bişi sorcam; kistlerin için ilaç tedavı falan uygulandımı.. bide özel olamzsa kaçıncı denemenızde tutmuştu..(kist olayı benım durumuma yakın.ondan merakla soruyorum canım yanlış anlama)
bayılırımmmm ve kendim yapmayı çoook severimmmben pek sevmıorum dekarasyon dergılerıne bakmayıı benım onume bırkaç örn gelcek ben seçicem tmmdırr :lepi:
çizince buraya da koy kızz görelim biz de alkisalkisalkisalkisalkisalkis
çok zor değildi ilk bebegi aşırı zordu çok kustu ilk de ikide kız
bende hafta sonu evde değişiklik yaptım odaları değiştirdim iki ileri bi geri ayy bende deliyim değiştirince bir rahatlıyorum anlatamamm
hımmm pek bilgim yok canım ama kafana takma takarsan olmaz en büyük düşman psikolojin unutma
ya aslında vaktim olsa çizerdim ama kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ya aslında evim dergisi bu iş için süper bayılıyorum onlara bakmaya
o yüzdende eşim yanlız aldı hepsini bende netten bi kaç model seçtim ama netten ne kadar ii olabilioki.evleneli 3 sene oldugu için eşyaları degiştiremiorum bende bööle duvarlarla falan oynayıp benim sevebilecegim bi yer haline getirmeye çalışıommcanım ben 3 yıldır deniyordum olmadı 4 yılımızda oldu ama ben ameliyat oldum kistlerim alındı tüplerim açıldı ondan sonra kaldım
bayılırımmmm ve kendim yapmayı çoook severimmm
yetişirse koyarım kuzucuk
sağol sarılalecım.. tabloyu oluşturan benıde ekleyebılır. artık bu siteye devam edıcem..
Merhaba kızlar
doktora gittim doktor muhteşem sihirli steteskobu ile 30 saniye kalbimi dinleyip muhtesem kararı verdi
eko için randevu al gel.......!!!!!!!!!!
e ağrım var şuram buram en çok bileklerimdeki damar ???????
kesti....bileğin ağrıyosa ortopediye git dedi kötükedihüso
ayrıca doç.dr osman karakayadan aldıgım randevunun yerinde
25 yaşında bayan asistan bi doktor vardı o kadar
hiçbişey demiyorum hasta olmak isteyen hastaneye gidebilir
bence hastalar hastaneye gitmesin
evlerinde rahat rahat sinir stres olmadan yaşasınalr. :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:
yarın eko çekilicek işte o kadar
o da rica minnet yarına aldık randevuyu yoksa 15 gün sonraya veriyolar akannehir akannehir akannehir
:):) yok tatlım..sadece yımırtlama gunlerımde ortadan kaybolurum ben:):)
beklenmeyen tarihim 12 kasım..
aaa o nasıl şey öyle yaaklava:
kendilerini ne sanıyorlar anlamıyorum çok gıcık oldum kötükedihüso
acaba başka hastaneye mi gitsen canım bilmiyorumkismile
bilmiyorum canım sinir stres yoktu ama doktora gittikten sonra tavan yaptı
gıcık oldum :umursamaz: :dilcikar:
SELAMM KIZLARRRzemuszemuszemuszemus
bilmiyorum canım sinir stres yoktu ama doktora gittikten sonra tavan yaptı
gıcık oldum :umursamaz: :dilcikar: