• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayşecım geçmiş olsunnnn yaaa
çok şaşırdım gerçektenn yazık yanıı o kadar okuyorlr etıket için mı dıosun kendı kendıneee yazık bu ınsanlarada ama sınırlendım açıkcasııı sağlık bu yabana da atılamazkı amaa
ben senın yerınde olsam ımkanın da varsa ozel bır hastahaneye gıt bıtanemmm için rahatlasın her testını vs de yaptırırsınnn

ya canımm ööle bi evde oturuyorum ki hiç sevmiorum evimi tabi allaha şükür benim ama ne bilimmbilmiyorumkismile giriş kapısını açınca hemen koridor var 5 mt kadar tam karşıda yatak odası var yanlardada diger odalar falan işte ben kıvrılan koridorla gizlenen yatakodası seviorum kapıyı açınca direk yatak odası çıkıo karşımabenneyaptımki bide biz evlenirken eşyaları birlikte seçmedik ben izmirde oturuyodum eşim ist babamda göndermedi beni eşya seçmeye :kızgın: o yüzdende eşim yanlız aldı hepsini bende netten bi kaç model seçtim ama netten ne kadar ii olabilioki.evleneli 3 sene oldugu için eşyaları degiştiremiorum bende bööle duvarlarla falan oynayıp benim sevebilecegim bi yer haline getirmeye çalışıomm

ev senin olsunda gerisi boş kuzucum istedigin gibi yaparsın sen onu zamanla oraya duvar örüp başka bir kolon altına duvar yaparsın çoook alternatif var sıkma canını

yetişirse bıze de göstertttt şkerımmm olumunekankayizsmile

umarım yetişir ama çok iyi olmaz yani

sağol sarılalecım.. tabloyu oluşturan benıde ekleyebılır. artık bu siteye devam edıcem..

canım sürekli bizimle olman lazım yeni gelenler sabrını görünce ekleriz biz genelde

Laleee benim yatak odamda krem venge..şimdi kirada olduğum için perde diktirmedim.kendi evime taşınınca inşallah tayinim çıkınca..
Sence o renklere ne renk perde gider...ve bende bir duvarına kağıt düşünmüştümm...
şöööle döşe bakim odamı..
Ama cancanlı olmasınn.. Fikirlerini merak ediyorumm..

cancanım senin odana her renk gider. krem ve venge süper ikili benimde öle yatak odam.
bak ben nar kırmızı duvar kagıdı süper olur bence ama sadece baş ucu duvarına çok şık birde tablo duvara ufak raflar venge ve krem rengi kırmızı krem mumlarda koydunmu üzerine başka hiç bişiye gerek yokolumunekankayizsmile

olmaz mı ya bunların bu afra tafrası neyse anlamıyorum
madem hastalarla ilgilenmicen ne diye okuyosun etiket olsun diye mi:oklava:
boşver canım sıkma canını yarın gidersin olmazsa başka bi hastaneye daha
gidersin olumunekankayizsmile

Annemde öle dedi ama gitmicem....gidince dğeişiyo bişey sanki
gıcık oldum gitmicem hastalık hastası muamelesi yapiyo doktorlar ya
sanki kafamızdan uyduruyoruz ben gayet mutlu mesut kocişim omzuna başımı koymuş
uyumuştum o gece bi sıkıtnım kafaya taktıgım bşeyde yoktu gece sancıyla uyandım
acildeki doktorda kalp deyınce kardiyolojiye gittim o kadar yani bişeyin yok demek ne kadar kolay
bende bayılmıyorum amanda hasta olayım diye ay valla fena sinir oldum ya
cadı sila gibiyim şu an akşama otobüs beklemicem süpürgeme bincem gitcem pis karı evrensel küfürler ediyorum ona :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

SELAMM KIZLARRRzemuszemuszemuszemus

ayşeee kıss senin sinirli halinde güzel yaa:)))
sinirliyken çok güzel laflar ediyon:))
sıkma canını artıkk birşey varsa çıkar bakalım ...olmadı başka dr ...

miliba şeker aframdayım taframdayım valla bu siniri nasıl atcam bılmıyorum
platese mı başlasam sengözlerimebaksanab

bişşey varsa çıksın lütfen yoksa doktora hakaretten atarlar beni içeri.
yada psikolojik deyip çıkarlar bu seferde deli muamelesi Allah ım yarabbim akannehir
benim bu sinirimi ekşından başkası alamaz valla evet karar verdim oh reglıdme bitti zaten dün

sabahlar olmasın kalp malp banane kalp olmadan ekşın olmaz tebi bayanssulusmile

ne dio teoman üstad her zaman kolay değil sevmeden sevişmek :roflol: :roflol: :roflol:

Merhaba kızlar

doktora gittim doktor muhteşem sihirli steteskobu ile 30 saniye kalbimi dinleyip muhtesem kararı verdi
eko için randevu al gel.......!!!!!!!!!!

e ağrım var şuram buram en çok bileklerimdeki damar ???????
kesti....bileğin ağrıyosa ortopediye git dedi kötükedihüso

ayrıca doç.dr osman karakayadan aldıgım randevunun yerinde
25 yaşında bayan asistan bi doktor vardı o kadar

hiçbişey demiyorum hasta olmak isteyen hastaneye gidebilir
bence hastalar hastaneye gitmesin
evlerinde rahat rahat sinir stres olmadan yaşasınalr. :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

yarın eko çekilicek işte o kadar
o da rica minnet yarına aldık randevuyu yoksa 15 gün sonraya veriyolar akannehir akannehir akannehir

canımcım çoooook geçmiş olsun
sen sıkma canını sakınnnnn olumunekankayizsmile

selam kızlar test yaptım 2.çizgi silik çıktı

hadi canımmmmmmmmmmm sempatiksalakcinni tebriklerrrrr şimdidennnn

Annemde öle dedi ama gitmicem....gidince dğeişiyo bişey sanki
gıcık oldum gitmicem hastalık hastası muamelesi yapiyo doktorlar ya
sanki kafamızdan uyduruyoruz ben gayet mutlu mesut kocişim omzuna başımı koymuş
uyumuştum o gece bi sıkıtnım kafaya taktıgım bşeyde yoktu gece sancıyla uyandım
acildeki doktorda kalp deyınce kardiyolojiye gittim o kadar yani bişeyin yok demek ne kadar kolay
bende bayılmıyorum amanda hasta olayım diye ay valla fena sinir oldum ya
cadı sila gibiyim şu an akşama otobüs beklemicem süpürgeme bincem gitcem pis karı evrensel küfürler ediyorum ona :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay ayşe yorumlarına bayıldım..
haklısın canım benim ya hastaneye sağlam gitsen bunların yüzünden
hasta olup çıkarsın..:olmaz: Allah kimseyi oralara düşürmesin,yokluğunu da göstermesin ama tabi adam gibi doktorlar olsun mümkünse :oklava:

mrhabalar kızlar kurutma makinası sesinden kafam şişti egenın acayıp gazı var sadece kurutma makınasında duruyo.....bırde sıcaklıgıyla habıre cıkarıyo gazını mınık gazmanım....inanırmısınız sabahtan berı daha hıc ıs yapmadım ev darmadagın...ben de ...

ayşecım geçmiş olsunnnn yaaa
çok şaşırdım gerçektenn yazık yanıı o kadar okuyorlr etıket için mı dıosun kendı kendıneee yazık bu ınsanlarada ama sınırlendım açıkcasııı sağlık bu yabana da atılamazkı amaa
ben senın yerınde olsam ımkanın da varsa ozel bır hastahaneye gıt bıtanemmm için rahatlasın her testını vs de yaptırırsınnn

saol gökcecim....yarın eko çekilsin bişe varsa vardır yokdiyosa doktor
gelirime vime işime gücüme devam ederim...he baktım gene aynı şekilde rahatsızlııkalrımmı oluyo
kendimi sıkıntıdan üzüntüden uzak tutmaya çalışırım
(ama ben zaten neşeli bi tipimdir çok uzun sürez mutsuzluklarım kendımı motive ederim yani )
ama baktım gecmıyo gitmiyo o zaman giderim özelde muayene olurum bi de napim dimi ama

enee bebiş mi var kız hihoyyyt

canımcım çoooook geçmiş olsun
sen sıkma canını sakınnnnn olumunekankayizsmile

sağol canım :) canımı sıkmıyorumda doktor sinir etti :umursamaz:

mrhabalar kızlar kurutma makinası sesinden kafam şişti egenın acayıp gazı var sadece kurutma makınasında duruyo.....bırde sıcaklıgıyla habıre cıkarıyo gazını mınık gazmanım....inanırmısınız sabahtan berı daha hıc ıs yapmadım ev darmadagın...ben de ...

ay yesin teyzeleri onu yaa :emir_bebek:
nasıl da büyümüş nasıl da tatlı ya maşallahhhh:nazar:

haklısın ayşe sinir olmakta.mercan varmı kız yoksa beibş hadi inş.tınkerbell saç kurutma makinesiyle hala karnında sanıyodur ege kendini

kızlar çok heyecan yaptım yaa hadin bişeyler söyleyin ohaoldumsmile
:ecrin_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek:[
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
hayırlısı ama buyuk ıhtımalle hamılesın cicim
QUOTE=su06;15632587]ay yesin teyzeleri onu yaa :emir_bebek:
[/QUOTE]

ahh su acayıp hareketlı ve yaramaz anne karnında bellıydı bırde erkek bebek mı ole acaba bılmıyom da ÇOK HAŞİN..BEBEK DEDİĞİN AGU BUGU KİBAR OLUR..EGENIN AGULAMASI BILE KADIR INANIR GIBI..HAYRETLE TANIMAYA CALIŞIYORUM..:delphin:

:ecrin_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek:[
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
hayırlısı ama buyuk ıhtımalle hamılesın cicim
QUOTE=su06;15632587]ay yesin teyzeleri onu yaa :emir_bebek:

ahh su acayıp hareketlı ve yaramaz anne karnında bellıydı bırde erkek bebek mı ole acaba bılmıyom da ÇOK HAŞİN..BEBEK DEDİĞİN AGU BUGU KİBAR OLUR..EGENIN AGULAMASI BILE KADIR INANIR GIBI..HAYRETLE TANIMAYA CALIŞIYORUM..:delphin:[/QUOTE]maşşlah egeye yandınız valla büyüyünce

söçledim yaaaa :kızgın:
ne kızıyon yaaa heyecan yaptım dedik yaaa

Back
X