• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
AAA BEN RESİM M ATLAMIŞIMeyvahedigeldismile YAKLAŞIYO DİMİeyvahedigeldismile

bu arada smart mutlaka okur bunu

zara'nın mum koleksiyonu iğrençççççç gitmene değmez yani en azından bizim tarzımız değil

ah ah aklıma sen gelıyon zaten kız işemesi neyse püskürtmeli kaka yaptı yüzüme kadar..lülülülülülü

haklısında bellerıne kadar pisliyo kakayı..mendil tam çıkarmıyo öle olunca...ssoba karşısında yapıyom merak etme..ayrıntıya girmek istemiyom ama yumurtalıklarındakı derı kıvrımlı ya:roflol: arasına giriyo hassas alet oldugu ıcın bastıramıyo insan mecbur kalıyom ay iyiki ayrıntıya girmedim...ama söz konusu bir bebek ...di mi ama ..ben gercekten kaçtım simdi byyyy

:roflol:
SEN GENEDE DEDİĞİMİ DİNLE BELİNE KADAR SİLERSİN OLUR BİTER ILIK SU İLE..
YIKAMAK İNAN TEHLİKELİ fisfisfis

Merhaba kızlar

doktora gittim doktor muhteşem sihirli steteskobu ile 30 saniye kalbimi dinleyip muhtesem kararı verdi
eko için randevu al gel.......!!!!!!!!!!

e ağrım var şuram buram en çok bileklerimdeki damar ???????
kesti....bileğin ağrıyosa ortopediye git dedi kötükedihüso

ayrıca doç.dr osman karakayadan aldıgım randevunun yerinde
25 yaşında bayan asistan bi doktor vardı o kadar

hiçbişey demiyorum hasta olmak isteyen hastaneye gidebilir
bence hastalar hastaneye gitmesin
evlerinde rahat rahat sinir stres olmadan yaşasınalr. :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

yarın eko çekilicek işte o kadar
o da rica minnet yarına aldık randevuyu yoksa 15 gün sonraya veriyolar akannehir akannehir akannehir

AKH KIYAMAM..BU DR.LAR BAZEN O KADAR DUVAR GİB OLUYOLARKİ.. akannehir
AMA ŞAŞIRMAMAK LAZIMM..HERGÜN YÜZLERCESİ GİDİYOR ÖYLE...
GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENİM..
BAŞKA HASTANEYE GİDERSİN...
selam kızlar test yaptım 2.çizgi silik çıktı

KIZZ BALLI BÖCÜK..İLK AYDAN HAMİŞMİ KALICAN YOKSAA...
YAAA SIRADA BİZ VARDIIKKKK... lülülülülülü

cancanım senin odana her renk gider. krem ve venge süper ikili benimde öle yatak odam.
bak ben nar kırmızı duvar kagıdı süper olur bence ama sadece baş ucu duvarına çok şık birde tablo duvara ufak raflar venge ve krem rengi kırmızı krem mumlarda koydunmu üzerine başka hiç bişiye gerek yokolumunekankayizsmile

OKİTOOO... :lepi:

mrhabalar kızlar kurutma makinası sesinden kafam şişti egenın acayıp gazı var sadece kurutma makınasında duruyo.....bırde sıcaklıgıyla habıre cıkarıyo gazını mınık gazmanım....inanırmısınız sabahtan berı daha hıc ıs yapmadım ev darmadagın...ben de ...

ONU BENDE DUYMUŞTUMM.KURUTMA MAKİNESİNİN SESİ ÇOCUKLARA ANNE KARNINI HATIRLATIRMIŞ..ORDAKİ GB GÜVENDE HİSSEDERLERMİŞ SIPALARR...
kızlar çok heyecan yaptım yaa hadin bişeyler söyleyin ohaoldumsmile

CANIM BEKLE Bİ GÜN DAHA..OLMAZSA ÇARŞAMBA KAN TESTİ YAPTIRIRSIN...
GÜLMEEEE KOMŞUNA GELİR BAŞINA...VALLAHİ EVİN OTORİTESİ OLDU ŞİMDİDEN ..BABASI BİLE BEN BUNDAN KORKMAYA BAŞLADIM DİYO..KUCAĞIMA ALIYOM GAZI İÇİN AYAKLARIYLA TIRMANIYO OMZUMA ..kafamçokkarıştı

VAYYYY.EGETOMUZA BAK YA...ŞİMDİDEN BÖYLEYSEEE..ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN BACIMM..

Ay birde erkek bebeğin altını acmak ne zormus.zaten kaka yaptımı malum yerını temızlemek cok zor ....(yumurtalıkları )çıkmıyo sılmeyle bende hep yıkıyom ...
Ay gecende altını actım tazdıklı bırsekılde kaka yaptı benım ustum basım vede suratım kaka oldu...zaten her acxmada pıpı dıkdık oluyo ve fıskiye gıbı suluyo heryerı yenı yenı önlem almayı öğrendim
erkek anne adaylarına duyurulur

AMANIN... akannehir ACILARIN KADINI OLMUŞUN BACIM SENN... :1:

yollayım canım tam GAZZZZZZ geliyoz
:roflol: :roflol: :roflol:

akannehirakannehirakannehir
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben kaçtım aglıyo yıne ...allah iniş takımlarımıza zeval vermesin..öle miydi o söz...:roflol:
HADİ BAŞ BAŞŞŞ... :3:

ayşe geçmiş olsun canım.:teselli:
yorumlarını okurken çok güldüm ama haklısın ya hastaneler böyle ne yazıkki-tatlicadiarzu-
neyse yarın bi eko çektirde bakalım ne çıkıcak yada umarım gerçekten psikolojiktir
offf bu çalp çarpıntısı için dr bendende istedi eko ama ben bir türlü zaman ayırıpta gidemedim

1 saatte ancak bu kadar çıkar
ee tabi ölçülerin yok mobilyanı bilmiyorum en azından bak işte kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

süperrr olmuşşş işte ben bunun tam tersini yapıcam cicim kenarlar mor zaten o yüzden yatak başucunu kremli pembeli bişi alcamm

Ayşe'm...
Doktora gitmişsin okudum yazdıklarını ama beklediğin doktor yerine asistan bir doktor tanıyı koymuş şimdilik sanırım ve eko istemiş...Yarında sanırım onu çektiriceksin;çektir bakalım canım dilerim olumsuz bişi yoktur.Ben de zamanında çektirmiştim kalbimdeki ve kolumdakı ağrıdan ama çok şükür bişi çıkmamıştı.Tekrardan çok geçmiş olsun canım.Geçse kendiliğinden bu ağrı ne olur sanki...

slm kızlar ben geldim anca kaynatın siz emi:)))

ayşem canım benim geçmiş olsun tekrar... doktor sinirlendirmiş göndermiş seni vay o doktorun haline acıdım şimdi bidahakine senin sinir bombardımanlarından kendini koruyamıyacak sanırım:)))
oyy yerim ben senin o sinirini:))

mercan canım çift çizgiyi görmüşsün şimdiden hayırlı olsun tatlım yarın hemen bi kan testi yaptır emin olalım dimii :delphin:

ay bugün çok yogundum :(( birazdan da çıkıcam mesai bitiyo...

lalemmmmmmmmm duydumki çizim yapıyomussun aklinialirimsmile
bizde şimdi yeni ev aldık ya bende güzel bir dizayn yapmak istiyorum evime şöyle afilli olsun:))
vaktin oldugu zaman banada bir kaç tane gösterirmisin hııııı :1closedeyes:

lalemmmmmmmmm duydumki çizim yapıyomussun aklinialirimsmile
bizde şimdi yeni ev aldık ya bende güzel bir dizayn yapmak istiyorum evime şöyle afilli olsun:))
vaktin oldugu zaman banada bir kaç tane gösterirmisin hııııı :1closedeyes:

oyy benim kuzummmmmm hayırlı olsun öncelikle bebişimmm olumunekankayizsmile
Elimden geldigince yardımcı olurum tabikide
emrine amedeyimmm buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn

Back
X