Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

yaaa evet aslınalsaydık paraları ne güzxel olurdu ama hatun bizim başık parasını eve yatırmış kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

3ds max canımcım sen yaparsın ben eminimmmmm azıcık karıştırmaya bakıyor iş

cnm yazını okuyunca dayanamadım seni aydınlatıyım dedim .......... 2 ay önce benim hcg de 1.2o çıkmıştı ama doktorum negatif olmasına rağmen geç döllenme olabiliceğini söylemiştiii ama malesef hasta oldum ama birkaç kişi okudum 1.20 sonucu olupta hamile olan ama çokda umutlanmaa ama umudunuda kesme bencee hayırlısı olsun inş..

negati canım 0-5 arası negatiftir üzülme ama hayırlısı değilmiş

canım 5 ve üzeri gebelik var demek
senin 1.20 çıkmış negatif maalesef :teselli:

Aslında 1.20 çıkması negatif ama geç döllenme de olmuş olabilir mi diye düşünüyor insan...Zaten bişi yoksa birkac gün içinde adet olursun canım üzülme sakın he hayırlısı olsun her daım ınsallah...olumunekankayizsmile

seninde olmucak demekki bulantıların şanslı tayfadasın gel yamacımmmaa kaydirigubbakcemile

Canım benım malesef negatif
benıdme 2 cıkmsıtı gecen gun ama 5 den aşağısı negatif sayılıyo
hayırlısı olsun ınsallah

demi altın lafını duyunca hemen anaam oluyon bak :lepi:
sen yan çizince hatun parayı eve yatırmış bak gördünmü
artık gölbezli hatunsun anam bende bişey yapamam yani eheueheue kaydirigubbakcemile3

hmm anladım canım neyse şu kpss gecsınde bı kurcalayım ben 3D yi :)

KIZLAR BEN BUZAMANA KADAR 10 UN ÜSTÜNDE TEST YAPTIRDIM KANDA VE HEPSİNDEDE 0,100 ÇIKTI AMA BİRİNDE0,145 ÇIKMIŞTI VE DOKTORUM GEÇ DÖLLENME OLABİLİRDİYE BİR İLAÇ VERMİŞTİ 1 HAFATA SONRA HASSTALANMAZSAN GEL DEMİŞTİ TAM Bİ HAFATA SONRA HASTALANMIŞTIMM AMA İLK DEFA 1,20 ÇIKTI ÇOK ŞAŞIRDIM KALBİM NASIL ATIYO İNANAMAZSINIZZZZmafoldumben

paranın gözü kör olsunnnn sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

3d dene çok keyif alırsın ki sende seviyorsun böle işlerii

canım nolur üzme kendini benimde 2 3 çıktıgı oldugu zamanlar oldu ama zaten test sonucunda yazar negetif diye

ayy inşallah canım hemen geleyım yamacına vallah daha da çıkmam zatenolumunekankayizsmile

Ama bak ben 7 kilo aldım sölimmmm yaniiiii :CüvCüv:
Amaaaaaaaaaaaaaaaa 1 kere bilem kusmadım çok şükürrrr kaydirigubbakcemile3

ah canım benimm inşallah geç döllenmedirr :teselli:

Suuuu dün bir arkadasımla konuştum da hamilleğinde rahat olan annelerin bebekleri inanılmaz yaramaz oluyormuş bunu diyende kankam olacak
onunda çok rahattı kusmadı bilmem ne beni çok seviyor üzmedi, diyordu lşimdi kısçe sabahlara kadar uyumayıp oyun oynatıyor

Benimde daha 7.hafta oldu en az 2kilo aldım deli gibi yemek yiyorum o yüzden de karnım şişmeye başladı pantolonlarım bile sıkıyor geçen gün gidip büyük bedenini almak zorunda kaldımkaydirigubbakcemile3

Benimde daha 7.hafta oldu en az 2kilo aldım deli gibi yemek yiyorum o yüzden de karnım şişmeye başladı pantolonlarım bile sıkıyor geçen gün gidip büyük bedenini almak zorunda kaldımkaydirigubbakcemile3

OOooo can can sen II fatoş olmuşsun kaydirigubbakcemile3 ben düğmeler açık geziyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ama olsun boşver hayırlısı buymuş demek

KIZLAR DOKTORU ARADIM ŞİMDİ 1,20 NE OLUYO DİYEE NEGATİF AMA GEÇ DÖLLENME OLABİLİR DEDİ 4 GÜN SONRA HASTALANMAZSAN BİDAHA YAPALIM DİYObilmiyorumkismile

:roflol::roflol:
demekki benim bebiş anne karnında çok çektirdi ama
doğunca uslu olcak çok sevindim bunu duyduğuma sositososito
o zaman da ben size hava atarımm :roflol:

Merveeecimmm bence senin olmıcak bulantın yemek yıyınce gecıosa pek bulanıtn olmıcak ilerdE...ve evet şanslı azınlıktasın poponu kaşı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

inşallah canım :) evet severim photoshop ıllustrator freehand flash dreamm fln biliormda

3D ye hiç bulaşmamıştım kaydirigubbakcemile3

KIZLAR DOKTORU ARADIM ŞİMDİ 1,20 NE OLUYO DİYEE NEGATİF AMA GEÇ DÖLLENME OLABİLİR DEDİ 4 GÜN SONRA HASTALANMAZSAN BİDAHA YAPALIM DİYObilmiyorumkismile

canım bence genede sen pek ümitlenme bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…