eneeee hemende laf hemende laf :tomato: altınları bölüşcekmıyız porche şu renk olsun derken
iyiyidi ama demiiiii :tomato: noollduuuu bak zaten afra tafra günümdeyım bi de snaa çatarım heee
cadı oldum ben bugünkaydirigubbakcemile3
Ooo çok güzel olömuş canım 3D max damı çizdin kzı bunnarı :)
çok hoşuma gitti bende yapmak istiyomhangi program
Tetkik Adı Sonuç Ünite Normal Değer Açıklama
Beta HCG < 1.20 mIU/ml
SONUÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ NEEEEEE
BENDE EN FAZLA BU ZAMNA KADAR0,0.145 ÇIKMIŞTIII
Beta HCG < 1.20 mIU/ml
Beta HCG < 1.20 mIU/ml
Kızlar benim sonuç çıkmış galiba netten baktımmm
Beta HCG < 1.20 mIU/ml
Sevindim canım ben de senin adına çok şükür bulantılarında bitti sanırım...
Çok şükür iki gündür rahatım;açken karışıyor ama yemek yiyince geçiyor.Bugüne rahat geldim inşallah bundan sonrada böyle gider.:Saruboceq:Tabii tüm hamişlerin...
Beta HCG < 1.20 mIU/ml
yaaa evet aslınalsaydık paraları ne güzxel olurdu ama hatun bizim başık parasını eve yatırmış kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
3ds max canımcım sen yaparsın ben eminimmmmm azıcık karıştırmaya bakıyor iş
seninde olmucak demekki bulantıların şanslı tayfadasın gel yamacımmmaa kaydirigubbakcemile
demi altın lafını duyunca hemen anaam oluyon bak :lepi:
sen yan çizince hatun parayı eve yatırmış bak gördünmü
artık gölbezli hatunsun anam bende bişey yapamam yani eheueheue kaydirigubbakcemile3
hmm anladım canım neyse şu kpss gecsınde bı kurcalayım ben 3D yi :)
KIZLAR BEN BUZAMANA KADAR 10 UN ÜSTÜNDE TEST YAPTIRDIM KANDA VE HEPSİNDEDE 0,100 ÇIKTI AMA BİRİNDE0,145 ÇIKMIŞTI VE DOKTORUM GEÇ DÖLLENME OLABİLİRDİYE BİR İLAÇ VERMİŞTİ 1 HAFATA SONRA HASSTALANMAZSAN GEL DEMİŞTİ TAM Bİ HAFATA SONRA HASTALANMIŞTIMM AMA İLK DEFA 1,20 ÇIKTI ÇOK ŞAŞIRDIM KALBİM NASIL ATIYO İNANAMAZSINIZZZZmafoldumben
ayy inşallah canım hemen geleyım yamacına vallah daha da çıkmam zatenolumunekankayizsmile
KIZLAR BEN BUZAMANA KADAR 10 UN ÜSTÜNDE TEST YAPTIRDIM KANDA VE HEPSİNDEDE 0,100 ÇIKTI AMA BİRİNDE0,145 ÇIKMIŞTI VE DOKTORUM GEÇ DÖLLENME OLABİLİRDİYE BİR İLAÇ VERMİŞTİ 1 HAFATA SONRA HASSTALANMAZSAN GEL DEMİŞTİ TAM Bİ HAFATA SONRA HASTALANMIŞTIMM AMA İLK DEFA 1,20 ÇIKTI ÇOK ŞAŞIRDIM KALBİM NASIL ATIYO İNANAMAZSINIZZZZmafoldumben
paranın gözü kör olsunnnn sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
3d dene çok keyif alırsın ki sende seviyorsun böle işlerii
canım nolur üzme kendini benimde 2 3 çıktıgı oldugu zamanlar oldu ama zaten test sonucunda yazar negetif diye
Ama bak ben 7 kilo aldım sölimmmm yaniiiii :CüvCüv:
Amaaaaaaaaaaaaaaaa 1 kere bilem kusmadım çok şükürrrr kaydirigubbakcemile3
Benimde daha 7.hafta oldu en az 2kilo aldım deli gibi yemek yiyorum o yüzden de karnım şişmeye başladı pantolonlarım bile sıkıyor geçen gün gidip büyük bedenini almak zorunda kaldımkaydirigubbakcemile3
Suuuu dün bir arkadasımla konuştum da hamilleğinde rahat olan annelerin bebekleri inanılmaz yaramaz oluyormuş bunu diyende kankam olacak
onunda çok rahattı kusmadı bilmem ne beni çok seviyor üzmedi, diyordu lşimdi kısçe sabahlara kadar uyumayıp oyun oynatıyor
paranın gözü kör olsunnnn sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
3d dene çok keyif alırsın ki sende seviyorsun böle işlerii
canım nolur üzme kendini benimde 2 3 çıktıgı oldugu zamanlar oldu ama zaten test sonucunda yazar negetif diye
Ama bak ben 7 kilo aldım sölimmmm yaniiiii :CüvCüv:
Amaaaaaaaaaaaaaaaa 1 kere bilem kusmadım çok şükürrrr kaydirigubbakcemile3
KIZLAR DOKTORU ARADIM ŞİMDİ 1,20 NE OLUYO DİYEE NEGATİF AMA GEÇ DÖLLENME OLABİLİR DEDİ 4 GÜN SONRA HASTALANMAZSAN BİDAHA YAPALIM DİYObilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?