AAAA PARDONNN SELAMMMM zemuszemus
opuyorumnanaktan
AAA BEN RESİM M ATLAMIŞIMeyvahedigeldismile YAKLAŞIYO DİMİeyvahedigeldismile
ah ah aklıma sen gelıyon zaten kız işemesi neyse püskürtmeli kaka yaptı yüzüme kadar..lülülülülülü
haklısında bellerıne kadar pisliyo kakayı..mendil tam çıkarmıyo öle olunca...ssoba karşısında yapıyom merak etme..ayrıntıya girmek istemiyom ama yumurtalıklarındakı derı kıvrımlı ya:roflol: arasına giriyo hassas alet oldugu ıcın bastıramıyo insan mecbur kalıyom ay iyiki ayrıntıya girmedim...ama söz konusu bir bebek ...di mi ama ..ben gercekten kaçtım simdi byyyy
akannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
waooooowwwwwwww süpperrrrrrrrrrr:lepi::lepi:
AAA BEN RESİM M ATLAMIŞIMeyvahedigeldismile YAKLAŞIYO DİMİeyvahedigeldismile
Merhaba kızlar
doktora gittim doktor muhteşem sihirli steteskobu ile 30 saniye kalbimi dinleyip muhtesem kararı verdi
eko için randevu al gel.......!!!!!!!!!!
e ağrım var şuram buram en çok bileklerimdeki damar ???????
kesti....bileğin ağrıyosa ortopediye git dedi kötükedihüso
ayrıca doç.dr osman karakayadan aldıgım randevunun yerinde
25 yaşında bayan asistan bi doktor vardı o kadar
hiçbişey demiyorum hasta olmak isteyen hastaneye gidebilir
bence hastalar hastaneye gitmesin
evlerinde rahat rahat sinir stres olmadan yaşasınalr. :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:
yarın eko çekilicek işte o kadar
o da rica minnet yarına aldık randevuyu yoksa 15 gün sonraya veriyolar akannehir akannehir akannehir
selam kızlar test yaptım 2.çizgi silik çıktı
cancanım senin odana her renk gider. krem ve venge süper ikili benimde öle yatak odam.
bak ben nar kırmızı duvar kagıdı süper olur bence ama sadece baş ucu duvarına çok şık birde tablo duvara ufak raflar venge ve krem rengi kırmızı krem mumlarda koydunmu üzerine başka hiç bişiye gerek yokolumunekankayizsmile
mrhabalar kızlar kurutma makinası sesinden kafam şişti egenın acayıp gazı var sadece kurutma makınasında duruyo.....bırde sıcaklıgıyla habıre cıkarıyo gazını mınık gazmanım....inanırmısınız sabahtan berı daha hıc ıs yapmadım ev darmadagın...ben de ...
kızlar çok heyecan yaptım yaa hadin bişeyler söyleyin ohaoldumsmile
GÜLMEEEE KOMŞUNA GELİR BAŞINA...VALLAHİ EVİN OTORİTESİ OLDU ŞİMDİDEN ..BABASI BİLE BEN BUNDAN KORKMAYA BAŞLADIM DİYO..KUCAĞIMA ALIYOM GAZI İÇİN AYAKLARIYLA TIRMANIYO OMZUMA ..kafamçokkarıştı
Ay birde erkek bebeğin altını acmak ne zormus.zaten kaka yaptımı malum yerını temızlemek cok zor ....(yumurtalıkları )çıkmıyo sılmeyle bende hep yıkıyom ...
Ay gecende altını actım tazdıklı bırsekılde kaka yaptı benım ustum basım vede suratım kaka oldu...zaten her acxmada pıpı dıkdık oluyo ve fıskiye gıbı suluyo heryerı yenı yenı önlem almayı öğrendim
erkek anne adaylarına duyurulur
:roflol: :roflol: :roflol:yollayım canım tam GAZZZZZZ geliyoz
HADİ BAŞ BAŞŞŞ...akannehirakannehirakannehir
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben kaçtım aglıyo yıne ...allah iniş takımlarımıza zeval vermesin..öle miydi o söz...:roflol:
su msn açsana biiii
slm kızlaaar zemuszemus
1 saatte ancak bu kadar çıkar
ee tabi ölçülerin yok mobilyanı bilmiyorum en azından bak işte kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
süperrr olmuşşş işte ben bunun tam tersini yapıcam cicim kenarlar mor zaten o yüzden yatak başucunu kremli pembeli bişi alcamm
bunlar ne ki sen stand çizimlerimi gör sempatiksalakcinni
maşallah kuzuma bikaç tane göstermiştin..
Allah yetenek vermiş :dilcikar:
lalemmmmmmmmm duydumki çizim yapıyomussun aklinialirimsmile
bizde şimdi yeni ev aldık ya bende güzel bir dizayn yapmak istiyorum evime şöyle afilli olsun:))
vaktin oldugu zaman banada bir kaç tane gösterirmisin hııııı :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?