inşallah yarın bebişinin pıt pıtlarını duyarsın canım...bakacağız artık ;boyumuuzn ölçüsünü m alırızzz bebek haberi mi kaydirigubbakcemile2
Eğer herşey yolunda giderse perşembe akşamı ablamlara söylemekle başlayacağım işte olayı legalleştirmeye :)) Sizden ve eşimden(a bi de doktor ve hemşire) başka kimse bilmiyor hala malum!
Offf anne baba kardeşler...öğrendikelrinde de beni çok nazlamalarından yıpratmalarından korumacılık psikolojisine girip üzerime düşmelerinden,akıllarına geldikçe fikir vermelerinden... korkuyorum.Alışık değilim ben öyle şeylere.
neyse kızlar ben çıkıyorum uykum geldi :))
iyi gecelerrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
Ay ben de çok tiksinirim böceklerden falan... akannehir
Evet evet ilaçlat;eğer bir tane varsa arkası vardır keisn onun!
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: bende korkarım böcekten ama arkasını falan düşünmem, o an bulunduğum odadan bile kaçarım başka odada kapatırım kapıyı, unutana kadar çıkmam :sm_cool:
Ya işte bak!Hepsi yemek üzerine nerdeyse yazdıklarının!akannehiraa ben bayılırım benimle ilgilenilmesine :))
sürekli canın bişe istiyor mu onu pişirelim gidip alalım
karnın doydu mu iyi misin miden bulanmıyor dimi :))
sen dur iş yapma dinlen vs.. bayanssulusmile
ama dedim ya ben severim o yüzden gayet memnunum
bu ilgiden :))
gidemedim bi türlü öptüm tekrar :))
smarttt yarın doktor war haaa... unutmaaa ay ben çok heyecanlıyım bayanssulusmile
ayy sorma hemde nasıl tiksinti artık sabaha kadar heryerde gibi gelri bana...Ay ben de çok tiksinirim böceklerden falan... akannehir
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: bende korkarım böcekten ama arkasını falan düşünmem, o an bulunduğum odadan bile kaçarım başka odada kapatırım kapıyı, unutana kadar çıkmam :sm_cool:
Bulunduğum yerde akrabadan kimse yok ablamalrdan başka.Olsa da karıştırmam zaten işime;mesafeliyimdir herkesle.Pek akraba canlısı olduğum sçylenemz.Onları severim onlar da beni severler ama pek akıl verir tarzda konuşmaya cesaret edemezler bana karşı.inşallah yarın bebişinin pıt pıtlarını duyarsın canım...
ahh sorma şu ailelerin üzerine düşmeleri yokmu cok sinir oluyorum..
helede her akrabanın akıl vermesi beni deli ediyo...
iyi geceler kuşummmm.....
Ay ben de çok tiksinirim böceklerden falan... akannehir
ay lale 7 kilo mu almış .... amanın naapıyo bu kız??????????????
Bulunduğum yerde akrabadan kimse yok ablamalrdan başka.Olsa da karıştırmam zaten işime;mesafeliyimdir herkesle.Pek akraba canlısı olduğum sçylenemz.Onları severim onlar da beni severler ama pek akıl verir tarzda konuşmaya cesaret edemezler bana karşı.
Ama gel gör ki annem acayip korumacıdır :))) O tek başına tüm sülaleye yeter.Ablam da onun büyümekte olan versiyonu kaydirigubbakcemile3 EYVAHHH YANDIKKKK...Olurum ben herhalde.!
Sen yine rejim yaparsın yapma...dan başlarlar,şunu ye ile devam ederler çok geziyorsun o kadar gezmeyle bitirirler.akannehir Arada da çevreden duydukları felaket senaryolarını da katarlar ki beni inandırabilsinler!sırnaşık şey Komiktir bizimkiler;acayip korumacı.
Hepsini çoookkkk seviyorum ama bu yorar beni yaaaa!akannehir
E böcek kalırmı öyle... :))
Ben genelde eşime seslenirim.Normalde hallederim bi şekilde makinaya çekip falan ama o varken asla kıpırdamam yerimden;işi ne halletsin :)))
Baktım ama fotosuna göndermişti bana;öyle abartı bişeyi yok!7 olmayabilebilir aldığı kilo.
Zaten incecik bir kızdı o;şahsen gördüğüm için iyi biliyorum!
Ama dikkat etmeli kesinlikle;bu hızla devam etmemeli.
Ya esasında yıllardır beklediği için çooookk hevesli ve sitekli;kıyamıyor yavrusuna.
Mutlu da aynı zamanda o da onu yemeğe itiyor. :) Dengeyi kurar bir süre sonra diye düşünüyorum.
off bu aileler yokmu insana cok baskı yapıyolar..
hele bende bir görümce varki sorma..hoş bana bişiy demez ama koçişmle iletir ne derdi varsa her hamileliğimde şunu yeme şunu yapma yat gezme gibi birsürü şeyy..tabi benim ailemde dahil bu sözlere...
aman en güzeli hiç söylemicen olucak biticek....
böcek konusunada gelince benim koçişim böcük öldüremez..:umursamaz:.
yerde görse bile seslenir sen öldür der....:1shok:
yani bizdede böyle..sırnaşık şeysırnaşık şey
uyumaktan o yemekten değil :roflol::roflol::roflol::roflol: minik panda olcak yakındaaa opuyorumnanaktan
ay lale 7 kilo mu almış .... amanın naapıyo bu kız??????????????
Hadi yaaa!Süpermiş eşin! naniknanik sırnaşık şey
Benim taktiği o da senin üzerinde uyguluyor demek :)))
Ya bana kalsa kimseye söylemem de ; o zaman da küserler Hatice yaa.Sonuçta saklanacak bişey değil.İnsanalrın önesediği ,üzerinde durduğu bir konu.Benim şimdiye kadar söylememiş olmama bile alınganlık gösterecek olabilirler;o yüzden actionlı bir açıklama planladım ya :))
Neyse şekerler...
Ben de artıık çıkayım sabah ne giyeceğime karar vereyim.Ondan sonra da yatayım.
Sevdiğim giymekten zevk aldığım ne kadar dar kesim kıyafetim varsa onları giyiyorum bu ara bol bol kiiii sonradan giyeceklerimden daha az sıkılayım diye!:umursamaz:
Neyse şekerler...
Ben de artıık çıkayım sabah ne giyeceğime karar vereyim.Ondan sonra da yatayım.
Sevdiğim giymekten zevk aldığım ne kadar dar kesim kıyafetim varsa onları giyiyorum bu ara bol bol kiiii sonradan giyeceklerimden daha az sıkılayım diye!:umursamaz:
:roflol::roflol::roflol: hadi iyi geceler şeker...
yarın haber ver bizedeee mutlakaaa, bekliyoruzzzzzzzopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?