Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Öncelikle eviniz hayırlı olsun canım Allah'ım güzel günlerde oturmayı nasip etsin...
Güle güle git yine gel kendine iyi bak sen de üşütmeeolumunekankayizsmile

saol mervecim teşekkür ederim...
aminnn inşallahhhh :Saruboceq: :Saruboceq:

yaaa evet aslınalsaydık paraları ne güzxel olurdu ama hatun bizim başık parasını eve yatırmış kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
dedimki bari ev alayımda lalemi, bebişini rahat ettireyim :)))
görüyorsun işte başlık parasını bile yararlı şeylere harcadım:))herşey senin için saçımı süpürge ettim daha napayım kaydirigubbakcemile3

smartttttttttttttt canımmm bende msn istiyom banane bende görmedim seni hiç
bide suuuu sendende istiyom senide görmedim hiçççç
bide smartım canım benim doktordan gelince bize hemen yaz emi çok merak ediyorum ve çok heyecanlıyım eyvahedigeldismile
güzel haberlerle gel inşallahhh :Saruboceq:

bu arada herkesee günaydınnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Herkese günaydın kızlar!
Dilerim gününüz güzel geçer her birinizin...
Bugün Ayşecim ve Smartcım doktora gidiyor gidiyor ikisinde de güzel haberler bekliyoruz....

günaydın canlarımm..nasılsınız bakimmm...

Günaydın canım..
Şahsım adına ben iyiyim çok şükür.İlk dersim boştu.Fırsattan istifade hemen koştum sayfayaolumunekankayizsmile
Bugün Ayşeyle Smart doktora gidicek onlar adına heyecanlıyım...Ben de nasipse cumartesi gidicem günleri geçsin diye bakıyorumeyvahedigeldismile

Sen nasılsın hayatım?

artık gezip bakacagız olumunekankayizsmile

ay lale 7 kilo mu almış .... amanın naapıyo bu kız??????????????

Aldım nevar aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Şimdi cancanım senin için normal görünüyorum çünkü gördügün halimden 1 2 kilo fazlayım. Ama bu boşanma sürecinde ve tatil boyunca 49 kiloya düşmüştüm. kıyafetlerimin hiç biri olmuyordu yemek yiyemiyordum. hamile oldugumu öğrenmeden 15 gün önce eve bayılır vaziyette attım kendimi annem şok olmuştu yemeyen kız aclıktan ölüyor diye işte yaklaşık 2 ay bir fiil yedim ama şükür şimdi durdu sanırım bundan sonra yavaş alacagım.
doktorumun dediğide sen aslında bebeğe almadın vucudun eski haline döndü boshayallersmile

uyumaktan o yemekten değil :roflol::roflol::roflol::roflol: minik panda olcak yakındaaa opuyorumnanaktan

deli gibi uyudum ben yaaa dün ofiste kızlarda sölüyordu ekrana bakarken küt diye gidiyor die kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

İştahım açık olmazmıııııııııı sürekli yeme modundayımmm cokacimcoook
ama hepsi azaldı yemek azaldı uyku azaldı kabızlık azaldı yani çok şükür normal fatoşa döndüm hihoyyyt hihoyyyt

anammmm o neymiş öylee kız daha kac aylık bu kızda böyle birden aldı kilolarıakannehirakannehir

3 aylık napim ama anlattım umarım anlayışla karşılarsınız

Ye canım ne olcak zaten uzun süre rahat rahat birşey yiyememişsin şimdi iştahında açılmış...Allah'ın izniyle veririz diyorum ben doğumdan sonra.Doğumda zaten bir kısmı gidecek;koşturmacalar başlıcak derken zamana yayarak verilir kilolar...

Kızlar zil çalmak üzere benim çıkmam lazım sizden kopmak imkansız ama eve gidince gelicem yine inşallah..Sizleri seviyorum canlar!Allah'a emanet olun emi...olumunekankayizsmile

Herkese günaydın kızlar!
Dilerim gününüz güzel geçer her birinizin...
Bugün Ayşecim ve Smartcım doktora gidiyor gidiyor ikisinde de güzel haberler bekliyoruz....

sanada günaydın mervecimmm... opuyorumnanaktan
inşallah ikside güzel haberlerle gelir :Saruboceq:

gunaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ayşe ve smarttan gussel haberler beklıyoruzzzz

günaydın tatlımmmmmm opuyorumnanaktan

günaydın canlarımm..nasılsınız bakimmm...

günaydın balımmmmmmm opuyorumnanaktan ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın? olumunekankayizsmile

Kızlar zil çalmak üzere benim çıkmam lazım sizden kopmak imkansız ama eve gidince gelicem yine inşallah..Sizleri seviyorum canlar!Allah'a emanet olun emi...olumunekankayizsmile

ıyı dersler hayatımmm ...bız de senı sevıyoruzzz allaha emanet ol sen de

gunaydın nanem şekerımmmm olumunekankayizsmile

günaydın balımmmmmmm opuyorumnanaktan ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın? olumunekankayizsmile

bende iyiyim hamdolsunn... olumunekankayizsmile

insan nasılda heyecanlanıyor dimi...ilk hastaneye gidişim dün gb.kan testi içinn.. yolda gülümüyordum kendi kendime... boshayallersmile
ben de ıyıyımm kendı adıma şekercımmmm oğlum kıpraşıo göbüşümdee maşallahhhh hem bu arada benn 73.5 olmuşummm oha falan oluyorum kendımeee

maşallah oğluşunada sanama..maşallahh...

ya zaten benim bünyem bi değişik ben hiç rejim yapmadım mesela hiç yediklerime dikkat etmedim ama max.55 oldum bugüne kadar verme konusunda açıkcası içim rahat hemen veririm ki yaz aylarında ben çok kolay erirrim kaydirigubbakcemile3

fatoşşşşşşşşşşşşşşş yaptın mı çizimi bakımmmm

yaptım canım koymuştum dün ama sildim ancak geçmişe bakman lazımmmm aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…