nurum cnm handi topikte gördün bana link atarmısın bende bi bakimmm:gitme:
Öncelikle eviniz hayırlı olsun canım Allah'ım güzel günlerde oturmayı nasip etsin...
Güle güle git yine gel kendine iyi bak sen de üşütmeeolumunekankayizsmile
yaaa evet aslınalsaydık paraları ne güzxel olurdu ama hatun bizim başık parasını eve yatırmış kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
günaydın canlarımm..nasılsınız bakimmm...
Tahmin etmiştim aslında ama yine de bir umuttu işte.
Yeşim Tekstilin de hamile kıyafetleri var bir de onlara bakmalı;ne var ne yok diye.Geçen gün mağazanın önünden geçerken yazısını fark ettim;arabaylaydım duramadım!
ay lale 7 kilo mu almış .... amanın naapıyo bu kız??????????????
Baktım ama fotosuna göndermişti bana;öyle abartı bişeyi yok!7 olmayabilebilir aldığı kilo.
Zaten incecik bir kızdı o;şahsen gördüğüm için iyi biliyorum!
Ama dikkat etmeli kesinlikle;bu hızla devam etmemeli.
Ya esasında yıllardır beklediği için çooookk hevesli ve sitekli;kıyamıyor yavrusuna.
Mutlu da aynı zamanda o da onu yemeğe itiyor. :) Dengeyi kurar bir süre sonra diye düşünüyorum.
uyumaktan o yemekten değil :roflol::roflol::roflol::roflol: minik panda olcak yakındaaa opuyorumnanaktan
Uyumanın da etlisi vardır tabi,ama iştahının açık olduğunu ve yediğini de söylüyor!
Ya!Her sabah bir yumurta yeme kararı almıştım;bu hafta uygulamaya da çalışmıştım.Zehsel'e söz verdim;ama yumurta bitti evde ve ben o gezmeden buna bundan siğerine yetişeceğim diye üşenip alışveriş merkezinin içindeki markete bile gitmedim ya;var mı böyle bişey! akannehir
anammmm o neymiş öylee kız daha kac aylık bu kızda böyle birden aldı kilolarıakannehirakannehir
artık gezip bakacagız olumunekankayizsmile
Aldım nevar aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Şimdi cancanım senin için normal görünüyorum çünkü gördügün halimden 1 2 kilo fazlayım. Ama bu boşanma sürecinde ve tatil boyunca 49 kiloya düşmüştüm. kıyafetlerimin hiç biri olmuyordu yemek yiyemiyordum. hamile oldugumu öğrenmeden 15 gün önce eve bayılır vaziyette attım kendimi annem şok olmuştu yemeyen kız aclıktan ölüyor diye işte yaklaşık 2 ay bir fiil yedim ama şükür şimdi durdu sanırım bundan sonra yavaş alacagım.
doktorumun dediğide sen aslında bebeğe almadın vucudun eski haline döndü boshayallersmile
deli gibi uyudum ben yaaa dün ofiste kızlarda sölüyordu ekrana bakarken küt diye gidiyor die kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
İştahım açık olmazmıııııııııı sürekli yeme modundayımmm cokacimcoook
ama hepsi azaldı yemek azaldı uyku azaldı kabızlık azaldı yani çok şükür normal fatoşa döndüm hihoyyyt hihoyyyt
3 aylıknapim ama anlattım umarım anlayışla karşılarsınız
Herkese günaydın kızlar!
Dilerim gününüz güzel geçer her birinizin...
Bugün Ayşecim ve Smartcım doktora gidiyor gidiyor ikisinde de güzel haberler bekliyoruz....
gunaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayşe ve smarttan gussel haberler beklıyoruzzzz
Kızlar zil çalmak üzere benim çıkmam lazım sizden kopmak imkansız ama eve gidince gelicem yine inşallah..Sizleri seviyorum canlar!Allah'a emanet olun emi...olumunekankayizsmile
sanada günaydın mervecimmm... opuyorumnanaktan
inşallah ikside güzel haberlerle gelir :Saruboceq:
günaydın tatlımmmmmm opuyorumnanaktan
günaydın balımmmmmmm opuyorumnanaktan ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın? olumunekankayizsmile
günaydın balımmmmmmm opuyorumnanaktan ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın? olumunekankayizsmile
Günaydın canım..
Şahsım adına ben iyiyim çok şükür.İlk dersim boştu.Fırsattan istifade hemen koştum sayfayaolumunekankayizsmile
Bugün Ayşeyle Smart doktora gidicek onlar adına heyecanlıyım...Ben de nasipse cumartesi gidicem günleri geçsin diye bakıyorumeyvahedigeldismile
Sen nasılsın hayatım?
ben de ıyıyımm kendı adıma şekercımmmm oğlum kıpraşıo göbüşümdee maşallahhhhhem bu arada benn 73.5 olmuşummm oha falan oluyorum kendımeee
Ye canım ne olcak zaten uzun süre rahat rahat birşey yiyememişsin şimdi iştahında açılmış...Allah'ın izniyle veririz diyorum ben doğumdan sonra.Doğumda zaten bir kısmı gidecek;koşturmacalar başlıcak derken zamana yayarak verilir kilolar...
fatoşşşşşşşşşşşşşşş yaptın mı çizimi bakımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?