bu aynı odamı yani masanın vs oldugu oda mı bilmiyorumkismile
galiba şu şekilde oda dimi
|k |
| |__
| m|
| |
| |
| tv |
kızlar beni yanlış anladınız galiba ben karagüle aynen böyle bişeyin oldugunu ama
rüyaların bunun için değil annelik iç güdüsünden dolayı gördüğünü yazdım
ve bu rüyaları herkesin gördüğünü normal oldugunu yazdım...
sübyandanda bahsettim çünkü yelizcem yamzıştı ve bilmediği bu konu
kafasına takılıp korkmasın diye çünkü insan bilmediğinden korkar
kork evet sende bu var diye yazmadım
kimsede korksun istemedim
ayrıca bu tip şeylerden insnaı korumaya bir besmele yeter lütfen yani
bu tip şeylere körü körüne inanıcak cahil bi insan mıyım sizce ben
bundan sonra sorulsa dahi cevaplamayacağım bu konuyu bende burada kapatıyorum
ama yazdıgım mesajları okumadıgınız yada sadece birini okduugunuz için yanlış anlaşıldım
pes doğrusu
hoşgeldın canımmm
evet evet işte anlattıklarının hepsi bende de hakımmm allahım davul gıbı karnım anlamıorumm nedennn bebişler buyuyor gerılıor sanırımm kaburgalarım batıyorrr sızlıorr uyuyamıorum bazen belımın ağrısındannn
ah canlarım dogum oncesı ablamın karnına bakıp ay ne kadar guzel karnını içine çekebiliyon demiştim okadar kötüydüm ki 9.ay da karnımın alt kısmı dayanamadı çatladı..ne uyku ne yatma uzanma hepsi haram olmuştu..oturarak uyuyordum..ama artık hepsini yapıyorum...
gel görelim hamileliği içimdeki halini deliler gibi özlüyorum..tekmelerle uyanmak ne guzelmış meger...
bence bu agrıların bıle tadını cıkarın..:jeyyar:
yavrucum neye sinirleniyorsun
ben senin böle dediğin cahil olmadıgını aksine çok zeki oldugunu biliyorum.
sende beni yanlış anladım benim sölemek istedigim o nalet şeyin adının bi daha topikte geçmesin yazmayalımdı. ama sende kendine edilmiş kötü bişi gibi algıladın. benim seninle şahsi hiçbir sorunum yok sende biliyorsun
benim derdim sübyan bir daha topikte anılmasın
anaa..ama kork diye bahsettiğini sölemedim ki ben...mesajımda iyi niyetinle bahsettiğini söledim..ama inanmayan ben bile korktum dedim kısacası ..sen elbette cahil değilsin sen de beni yanlış anlamışsın aslında herkes aynı şeyi sölüyo herhalde ama bahsedilmemesi en hayırlısı ben cede...
selam kızlaaaaaaaarrr boshayallersmile
kızlar ya hepinizden çok özür diliyorum lütfen benim açtığım bir konu için kimse birbirine kırılmasın
konuyu kapatalım artık:1no2:
ayşeciğim tamamen iyi niyetle yazdığını biliyorum:teselli:
lütfen kimse gerilmesin ya çok pişman oldum anlattığıma :çok üzgünüm:
selaaaammmmmmmmmmm
hoşşgeldinnnnnsositososito
kızlaaaaaaaaaarrr napıyonuz bakimmm....
hepinizi önce bi öpemm.. Şeniz
kızlaarr benim acayip derecede beyaz akıntım varr...
neden olabilirr...kaşıntım büyük çoğunlukla geçti...
antibiyotiğin yan etkisi diye düşünüyorum..reçetesindede yazıyodu..
ama bu aqkıntı çok fazla..neden olabilirkii... fisfisfis
OLMAZ MI HEM DE NASIL BACAKLARIMIN ALTINA KADAR HEMDE MİĞDEM BULANIYORDU..BEN 18 KILO ALDIM DOGUMLA 10 KILO GITTI 4 KILODA 1 QYDA GITTI UYKUSUZLUK VS.YEMEK TE YIYORUM AMA İŞTAH SIFIRLANDI ZORLUYORUM..HAMİLELİKTEN OLUYOR BU SELÜLÜTLER ÇÜNKÜ HAREKET AZALIYOR ..VE DE EN ÖNEMLİSİ KAN DOLAŞIMI DEĞİŞİYOR DOLAŞIM BOZUKLUĞU OLUYOR O DA SELÜLÜTÜN TEMEL SEBEBİ..SIKMA HEMEN DE VERIR INSAN KEŞKE ÇATLAĞIN ÇARESİ OLSA BENİM KARNIMIN ALTI GÖBEK DELİĞİMDEN ALT KISMI ÇATLADI ..8.AYIN SONUNDA BIRDEN HEMDE..ohaoldumsmileAMA NAPALIM HATIRA O DA..yaa çok acayip demi kaydirigubbakcemile5 vucudum hergün değişiyo yenilikleri tanımaya çalışıyorum. çok güzel şeyler bunlar ama yatamamak kötü cidden. dün dönmekten karnıma kramp girdi yattığım yerde. dedim kasıldım kaldım böyle bi başladım ağlamaya kocişime kızdım sanki o yaptı. o da geldi beni yattığım yerden kaldırdı çok fena oldum terledim bi açtım karnımı iki yanından kırmızı çizgiler bu sefer çatladım diye ağlamaya başladım meğer üstümdeki iz yapmış geçti sonra sempatiksalakcinni hehehhe deli gibi oldum la ben sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
doğru tabii kesinlikle haklısıııın her dönemin güzelliği bambaşka. bencede bu geçici dönemin tadını çıkarmak lazım ama işte merakına yenik düşüyo insan çabucak geçsin zaman diye bekliyorum boshayallersmile selülitlerim çok oldu bunlar geççekmi acaba yaa. bu hamilelikten olmuştur demi? sendede oldumu böyle selülit.
[B]superisi hoşgeldin canımmm[/B]
merhaba hoşgeldin :)
canım ya kafamıza takılanı sormıycaksak neden var burası öyle düşünme hiç
bende bu konunun konuşulmasından hoşlanmıyorum sadece açıklama amaçlı
yazmıştım mesajı neyse kzılarda haklı bende olsam aynısını söylerdim
biz birbirimizi kırmaktan çekindiğimiz için hepimiz bu kadar duyarlı davranıyrouz ondna canım
lütfen öyle deme sorucaz tabii birbirimize :)
OLMAZ MI HEM DE NASIL BACAKLARIMIN ALTINA KADAR HEMDE MİĞDEM BULANIYORDU..BEN 18 KILO ALDIM DOGUMLA 10 KILO GITTI 4 KILODA 1 QYDA GITTI UYKUSUZLUK VS.YEMEK TE YIYORUM AMA İŞTAH SIFIRLANDI ZORLUYORUM..HAMİLELİKTEN OLUYOR BU SELÜLÜTLER ÇÜNKÜ HAREKET AZALIYOR ..VE DE EN ÖNEMLİSİ KAN DOLAŞIMI DEĞİŞİYOR DOLAŞIM BOZUKLUĞU OLUYOR O DA SELÜLÜTÜN TEMEL SEBEBİ..SIKMA HEMEN DE VERIR INSAN KEŞKE ÇATLAĞIN ÇARESİ OLSA BENİM KARNIMIN ALTI GÖBEK DELİĞİMDEN ALT KISMI ÇATLADI ..8.AYIN SONUNDA BIRDEN HEMDE..ohaoldumsmileAMA NAPALIM HATIRA O DA..
NE GÜZEL SÖYLEDİN.TEK DERDİMİZ BİRBİRİMİZİ KORUMAK BENCE DE.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?