cnm evet bu gün almaya gitmem gerekiyodu ama ben netten baktım sonuca ve 1,20 çıkmış bu sonuçta şimdilik negatif ama dr 4 gün sonra felan tekararlarız hastalanmazsan didi bekliyorum bende gitmedim almaya sonucu nasılsa 4 gün sonra gitcem yine:CüvCüv:ya ben geçmişi okuyamadım ama naptın sen
test sonucunu bu gün mü alacaktın bilmiyorumkismile
hoş geldinn canımmmmBen gelddiiiiimmmm!:)))
Mercan canım tebrik ederim ayrıca :)
Ben gelddiiiiimmmm!:)))
İnternet çok yavaş;siteyi çookkk geç açtı tabi sayfaları da;arada katılacağım aranıza sayfalar açıldıkça!
hoşgeldin annecikkk :1hug:
Ya canım anlıyorum tabiki senin yaşadıkların inanılmaz zor herkes senin kadar güçlü olmaz biliyorum..
ama hatırlarsan bana anlattıgında ben günlerce uyuyamadım ki sende iyi biliyorsun bu dönemde insan daha bir garip oluyor.
ben inanmam demedim sanada söledim ben inanırım ve inanılmaz etkilenirim. ki etkilendim de...
topikteki bi çok hamile arkadasta etkilendi.
benim sölemek istedigim karagul dogumuna az bir zaman kaldı kız zaten değişik psikoloji içindedir biz ona şimdi destek olup iyi şeyler sölemeliyiz ki zaten o içinde korkutucu şeyler yaşıyordur. anlatmak istedigim bu bazen polyanacılık iyidir.
Bende seni üzmek istemem tabiki gerçekten seni çok iyi anlıyorum ve dualarım hep seninle
Ben gelddiiiiimmmm!:)))
hoşgeldin ...çıtır anneeBen gelddiiiiimmmm!:)))
hoşgeldin annecikkk :1hug:
Ya canım anlıyorum tabiki senin yaşadıkların inanılmaz zor herkes senin kadar güçlü olmaz biliyorum..
ama hatırlarsan bana anlattıgında ben günlerce uyuyamadım ki sende iyi biliyorsun bu dönemde insan daha bir garip oluyor.
ben inanmam demedim sanada söledim ben inanırım ve inanılmaz etkilenirim. ki etkilendim de...
topikteki bi çok hamile arkadasta etkilendi.
benim sölemek istedigim karagul dogumuna az bir zaman kaldı kız zaten değişik psikoloji içindedir biz ona şimdi destek olup iyi şeyler sölemeliyiz ki zaten o içinde korkutucu şeyler yaşıyordur. anlatmak istedigim bu bazen polyanacılık iyidir.
Bende seni üzmek istemem tabiki gerçekten seni çok iyi anlıyorum ve dualarım hep seninle
canım zaten karagüle bişey söylemedim ki ben yelizcemın bahsettiği konudan bilmiyorsa korkmasın diye
ona sadece koruma kollama içgüdüsü ile bu rüyaları gördüğünden bahsettim yazdıgım şeylerden
sübyandan korkutma anlamı nasıl çıktı anlamadım peşpeşede yazdım
sen bu rüyaları görüyrosun çünkü annelik içgüdüleri diye
öyle bişey olsa bile korkutmak ister mıyım :1ninca: :sinifsinif:
hoşgeldin ...çıtır annee
ayşecim ben de açıkçası aynı fikirdeyim..sen iyi niyetinden bahsediyordun tamamiyle biliyorum am hatırlarsan bunu ilk bahsettiğinde ben de acayip etkilenmiştim hiçbir sıkıntım olmamasına ragmen esım olmadan tuvalete bıle gıdemıyordum..benım teyzem dogumundan sonra hamılelık psikozu yasadı bebegıne zarar vermesını ıstıyolarmıs sesler duyuyormus ona da sahıtım ...ne hocalara gıdıldı buyu dıye..ama bırseye yaramadı en sonunda psikoloğa gitti ve de iyileşti..kendı de sölüyor ayrıyetten psikolojık dıye...
bu olayı da bılıyorum sonra ben de de olur mu korkusu baslamıstı...bıryandan da arastırdım ınternetten bı vıdeo ızledım hoca ole bırsey yok hurafe dıyınce içim rahatlamıstı hatta sana da yollamıstım..
kızlaar nabersiniz? ben çok finayım. göbekim dünden beri davul gibi şişti bi anda. çok fena oldum. yatamadım akşam uyuyamadımda göbekimden. zaten alt kaburgalarım morarmış gibi ağrıyo ama bebeğim büyüyo sanırsam ondan bööle oluyo. maşallah benim denizime
hoşgeldin smartt :)
canım zaten karagüle bişey söylemedim ki ben yelizcemın bahsettiği konudan bilmiyorsa korkmasın diye
ona sadece koruma kollama içgüdüsü ile bu rüyaları gördüğünden bahsettim yazdıgım şeylerden
ayyşemmm odam buuuu
mesajım yarım yollamısımsempatiksalakcinni
kısacası inanmak inanmamak herkese kalmış..kimsenin düşüncelerini yargılayamayız ama bence sen de düşünme bunları duanı oku allaha havale et gerısı allahıma kalmıs ...ne seytan ne de cin somut olarak ınsanoğluna zarar veremez ...pozitif konuşalım pozitif olsun..çünkü insan ne kadar düşünürse ne kadar inanırsa bu konulara daha fazla etkilenir diye düşünüyorum..a.s
bu aynı odamı yani masanın vs oldugu oda mı bilmiyorumkismile
galiba şu şekilde oda dimi
|k |
| |__
| m|
| |
| |
| tv |
ya özürdilerimm bende korkutmak için yazmadım ama böle bişeyi yaşadıgım için de bilgilendirmek istemiştim sadece özür dilerim:gitme::gitme:
hoşgeldin ...çıtır annee
ayşecim ben de açıkçası aynı fikirdeyim..sen iyi niyetinden bahsediyordun tamamiyle biliyorum am hatırlarsan bunu ilk bahsettiğinde ben de acayip etkilenmiştim hiçbir sıkıntım olmamasına ragmen esım olmadan tuvalete bıle gıdemıyordum..benım teyzem dogumundan sonra hamılelık psikozu yasadı bebegıne zarar vermesını ıstıyolarmıs sesler duyuyormus ona da sahıtım ...ne hocalara gıdıldı buyu dıye..ama bırseye yaramadı en sonunda psikoloğa gitti ve de iyileşti..kendı de sölüyor ayrıyetten psikolojık dıye...
bu olayı da bılıyorum sonra ben de de olur mu korkusu baslamıstı...bıryandan da arastırdım ınternetten bı vıdeo ızledım hoca ole bırsey yok hurafe dıyınce içim rahatlamıstı hatta sana da yollamıstım..
ya canım ben zaten ilk senin msjını alıntı yaptım ama çoğul kullandım diye hatırlıyortum yani yelizide kasdetmiştim.
neyse boşverelim bu konuyu kapatalım bencee hihoyyyt
kızlaar nabersiniz? ben çok finayım. göbekim dünden beri davul gibi şişti bi anda. çok fena oldum. yatamadım akşam uyuyamadımda göbekimden. zaten alt kaburgalarım morarmış gibi ağrıyo ama bebeğim büyüyo sanırsam ondan bööle oluyo. maşallah benim denizime
hoşgeldın canımmm
evet evet işte anlattıklarının hepsi bende de hakımmm allahım davul gıbı karnım anlamıorumm nedennn bebişler buyuyor gerılıor sanırımm kaburgalarım batıyorrr sızlıorr uyuyamıorum bazen belımın ağrısındannn
kızlar beni yanlış anladınız galiba ben karagüle aynen böyle bişeyin oldugunu ama
rüyaların bunun için değil annelik iç güdüsünden dolayı gördüğünü yazdım
ve bu rüyaları herkesin gördüğünü normal oldugunu yazdım...
sübyandanda bahsettim çünkü yelizcem yamzıştı ve bilmediği bu konu
kafasına takılıp korkmasın diye çünkü insan bilmediğinden korkar
kork evet sende bu var diye yazmadım
kimsede korksun istemedim
ayrıca bu tip şeylerden insnaı korumaya bir besmele yeter lütfen yani
bu tip şeylere körü körüne inanıcak cahil bi insan mıyım sizce ben
bundan sonra sorulsa dahi cevaplamayacağım bu konuyu bende burada kapatıyorum
ama yazdıgım mesajları okumadıgınız yada sadece birini okduugunuz için yanlış anlaşıldım
pes doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?