- 12 Nisan 2010
- 1.382
- 21
- 158
Hamilelik böyle bir süreç demek ki..
En ufak şeye gözleri doluyor ağlayası geliyor insanın...
sorma canım agladım agladım ıyı geldı gozlerım sıstı aglamaktan yaa ufmafoldumben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelik böyle bir süreç demek ki..
En ufak şeye gözleri doluyor ağlayası geliyor insanın...
iyiiii akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlar size bişi dicemmmm benim göğüslerimde damarlar çıkmaya başladıı bilinizzzmiii kızlarr bide bişi daha kanda gebeliğin çıkkması için en az kaç günlük gebeliğin olması gerekiyo tam olarakk eğer geç döllenme oluyosa bende bu günle tam 1 haftalık olabilüüü 1 haftada gebelik hormonu yükselirmiydi
iyiiii akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlar size bişi dicemmmm benim göğüslerimde damarlar çıkmaya başladıı bilinizzzmiii kızlarr bide bişi daha kanda gebeliğin çıkkması için en az kaç günlük gebeliğin olması gerekiyo tam olarakk eğer geç döllenme oluyosa bende bu günle tam 1 haftalık olabilüüü 1 haftada gebelik hormonu yükselirmiydi
smarttt nerden kaldın kuzu yaa...
bu kesin pıt pıttları duydu annesigillerle paylaşmaya gitti...
pasta filan alıcam diyodu...
smarttt nerdesin canım yaaa....
Ben de meraktan çıkamadım valla...
Gelsede öğrensek iyidir inşallah
yok ki telefonu arayayım... hatun kesin geziyordur yaaaaa... :asigim:
hımmm o halde ben pek ümitlemiyim yaa çünkü testi yaptırmadan önceki en sonn ekşınımız 6 gün önce olmuştu 6 günlük bebişte geralde 1,20 nin üstünde bir değer verirdiiCADIARZUİyi akşamlar canımolumunekankayizsmile
Göğüslerde damar çıkması bebeğe işaret ama canım;geç döllenmede bu kadar erken belirti verir mi onu bilemedim...
Kanda varsa bebek 1günlük olsa bile çıkarmış canım...
valla cnm banada öle geldi yani daha önce hiç çıkmamıştı damar neyim hatta kocişe dedim karşıdan bak görebilinmi diye evet var bayada belli dedii gebelikten olmasa bil neden olabilirkii damar felan göğüslerimde hafiften sızlamaya başladı gibiiibilmiyorumkismile belkim yarın gelir kırmızılarrrboshayallersmileiyi akşamlar canım....opuyorumnanaktan
valla canım ne bilim bu konuda cokta bir bilgim yok..:umursamaz:
ama göğüste damarların cıkması şüpheli..:CüvCüv:
smartttttt hadi gelde sen ver güzel bi haberr kısss duydunmuu kızçelerinin pıt pıtlarıınıııolumunekankayizsmile
ay yanı smart hala gelmemişsinn ama bugun gelmez smart bosa beklemeyelım sabah verır haberı
merhabalar ben yeni eleman
pembedana burdaymış kader arkadaşımın yanına bende geldim
merhabaaaaaa
Merhaba canım hoşgeldin...