• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
iyiiii akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlar size bişi dicemmmm benim göğüslerimde damarlar çıkmaya başladıı bilinizzzmiii kızlarr bide bişi daha kanda gebeliğin çıkkması için en az kaç günlük gebeliğin olması gerekiyo tam olarakk eğer geç döllenme oluyosa bende bu günle tam 1 haftalık olabilüüü 1 haftada gebelik hormonu yükselirmiydi

iyiiii akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlar size bişi dicemmmm benim göğüslerimde damarlar çıkmaya başladıı bilinizzzmiii kızlarr bide bişi daha kanda gebeliğin çıkkması için en az kaç günlük gebeliğin olması gerekiyo tam olarakk eğer geç döllenme oluyosa bende bu günle tam 1 haftalık olabilüüü 1 haftada gebelik hormonu yükselirmiydi

sanada ıyı aksamlarr ama ben bilmiyim kiii:uhm:

iyi akşamlar canım....opuyorumnanaktan
valla canım ne bilim bu konuda cokta bir bilgim yok..:umursamaz:
ama göğüste damarların cıkması şüpheli..:CüvCüv:

smarttt nerden kaldın kuzu yaa...
bu kesin pıt pıttları duydu annesigillerle paylaşmaya gitti...
pasta filan alıcam diyodu...

İyi akşamlar canımolumunekankayizsmile
Göğüslerde damar çıkması bebeğe işaret ama canım;geç döllenmede bu kadar erken belirti verir mi onu bilemedim...
Kanda varsa bebek 1günlük olsa bile çıkarmış canım...

İyi akşamlar canımolumunekankayizsmile
Göğüslerde damar çıkması bebeğe işaret ama canım;geç döllenmede bu kadar erken belirti verir mi onu bilemedim...
Kanda varsa bebek 1günlük olsa bile çıkarmış canım...
hımmm o halde ben pek ümitlemiyim yaa çünkü testi yaptırmadan önceki en sonn ekşınımız 6 gün önce olmuştu 6 günlük bebişte geralde 1,20 nin üstünde bir değer verirdiiCADIARZU
iyi akşamlar canım....opuyorumnanaktan
valla canım ne bilim bu konuda cokta bir bilgim yok..:umursamaz:
ama göğüste damarların cıkması şüpheli..:CüvCüv:
valla cnm banada öle geldi yani daha önce hiç çıkmamıştı damar neyim hatta kocişe dedim karşıdan bak görebilinmi diye evet var bayada belli dedii gebelikten olmasa bil neden olabilirkii damar felan göğüslerimde hafiften sızlamaya başladı gibiiibilmiyorumkismile belkim yarın gelir kırmızılarrrboshayallersmile

smartttttt hadi gelde sen ver güzel bi haberr kısss duydunmuu kızçelerinin pıt pıtlarıınıııolumunekankayizsmile

smartttttt hadi gelde sen ver güzel bi haberr kısss duydunmuu kızçelerinin pıt pıtlarıınıııolumunekankayizsmile

ay yanı smart hala gelmemişsinn ama bugun gelmez smart bosa beklemeyelım sabah verır haberı

merhabalar ben yeni eleman
pembedana burdaymış kader arkadaşımın yanına bende geldim
merhabaaaaaa

Back
X