Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy kızz hadi inşallahh bu ay çok ümitliyim senden
preseedle olacağına inanıyorummmmmsositosositosositososito
selam canım hoşgeldin.....,
ben kendi adıma iyiyim sağol...sen nasılsın...
ayy yesinler onu maşallahhh
inşallah canımm Allah bizlere de nasip eder o günleri :Saruboceq:olumunekankayizsmile
Pembeeeeee, Gamzeeeeee napıyosunuz?
Pembem danam uzun zaman oldu görüşmeyeli nasılsın bakalım? Az kalmış sana da kız; ilk aydan yazdırırsın sen listeye adını :CüvCüv:
Ben de iyiyim canım çok sağol. Bu aralar sırt ağrısıyla uğraşıyorum biraz o kadar...:
hoşgeldin hayatım yazdım ama görmedin sanırım...opuyorumnanaktan
sağol canım ben iyiyim cok şükür sıramın gelmesini bekliyorum...bayanssulusmile
sende iyisindir inş...kaydirigubbakcemile3
pembe adını yazdırdı..pembeyle aynı ay aynı günüz..kaydirigubbakcemile
bu ay gümbür gümbür geliyoz inş..tutmayın bizi..:lepi:
gecmiş olsun canım öenli bişiy değildir umarım...
sanırım hamilelikten ağrıyo...bebişin ve sağlıklı olda gerisi önemli değil kuşum...
Ayyyyy kızlar bir resim daha atlamışım hihoyyyt
Zaman ne çabuk geçiyo; biz bile 6. resme geçtik gamyoncuiremsu
ayy sorma valla bendede bir heyacan var anlatamm..hihoyyyt
çim kıpır kıpırr..sanki içimde bu ay olacak gibi bir his var inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inşallah canım preseed vesile olur.:Saruboceq:..allahım bu zamanda nasip eder..:Saruboceq::Saruboceq:
maşallah canım..
sanki dün gibi....hele su ne zaman hamile kaldıda üçüncü resime gecti..sanki rüya gibi..
evet canım preseed aldım birde onunla denicem..inşallah meleğim anneciğinin göbüşe gelir allahım izni ile..Evet canım yazdıktan sonra gördüm yazdıklarını boshayallersmile
Ay hadi inşallah bu ay ikiniz de hamiş kalırsınız :Saruboceq: Sen de preseed almışsın; inşallah ilk aydan vesile olur da sana bebeğin gelişr göbüşüne.... :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Sağol bitanem... Evet canım sanırım hamilelikten ama bu sırada da yordum biraz kendimi iş yapayım derken, onun da katkısı var yani bilmiyorumkismile
maşallah canım..
sanki dün gibi....hele su ne zaman hamile kaldıda üçüncü resime gecti..sanki rüya gibi..
inşallah benimde heyecanım mutlulukla sonucanır canım..(AMİNNN)amin canım inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
benim de yara yakımından sonra içimde heyecan vardı
inşallah olacak diye ve oldu da hihoyyyt
inşallah senin heyecanın da mutlulukla sonuçlanır canımcım :sm_cool:
ay valla yaaa çok çabuk geçiyor zaman alkisalkisalkis
Kesinlikle rüya gibi, insan gördükçe inanamıyo. Darısı sana inşallah bu aydan...
evet canım preseed aldım birde onunla denicem..inşallah meleğim anneciğinin göbüşe gelir allahım izni ile..
kızım sen hamişsin ne işi yatsana dinlen..daha öncede kanaman vesayire vardı aman öyle ağır işler yapma...
ayy kızlarr gece gece azınızdan bal damlıyo...:lepi:.
inşallah canlarım inş.olumunekankayizsmile..allahım inş.benimde yüzümü güldürür...:Saruboceq::Saruboceq:
inşallah benimde heyecanım mutlulukla sonucanır canım..(AMİNNN)
nedense insan kendine gelince hiç gecmiyo gibi.:umursamaz:ama başkası uzaktan bakınca cok cabuk gecmiş gibi geliyo...ohaoldumsmile
sağlıklı olsunlarda bebişler zaman herhalukarda geciyo...boshayallersmile
Yatıp dinlensen kim yapacak işleriYazlıkları kaldır, kışlıkları çıkar, çamaşır yıka, ütü yap; hepsi bana bakıyo mecburen. Ah ah,annem de yok ki yanımda yardım etsin senağlama
olumunekankayizsmile
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
evet aynen katılıyorum mesela bu zamana kadar nasıl geçti
ben bilirim :)) öyle de böyle de geçiyor işte zaman..
ama dediğin gibi sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil kaydirigubbakcemile5