gökçe soruyordu ,kendi kendine masal okuyan bişi işte
uyuyamıyorummm hayatımmm yaaa bel sırt agrılarım başladı göbüşüm çıktı çunkuu bayanssulusmile
penguennnn şekerım 25 hıkayee kaydirigubbakcemile
klomen + çatlatma iğnesi kullandım canım..eşimin ve benim ailelerimizde ikiz çok var..sonuç olarak bişeyler vesile oldu ve geldi meleklerimzemuszemus
günaydın canımmmmmopuyorumnanaktan kuşum bu sabah tv de gördüm sabah gazetesi fırsat kuponu veriyormuş şu masal radyosu için.. Ilgilenirsen bi bak istersen
ceza olarak akşama süpppperrrr bi masa hazırlayayım kocişimecokacimcoook
iyi iyi sırnaşık şey yeni kayıtları bekliyorum,elini çabuk tutnaniknanik
CANIMMMM DÜN PEK GİREMEDİM..GİRDİĞİMDEDE UNUTTUMM...CANIMBENİMM..RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERDİ..İŞİN STRESİ BİTTİ..BEBEĞİN GELİYOR ŞİMDİDE..RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMANI NASİP ETSİNNNN...selam kızlarrrrr
tünaydın şeker e gelirler işleri güçleri vardır canım :)
ayyy senin göbüşün yeni mi çıktı daha laelaelaelaelae ben hamile kaldığımı öğrendikten 1 ay sonra kocaman bi göbekim vardı kaydirigubbakcemile3 hala öyle
canım bu penguen değil "winnie the pooh" varya ondan iştebilmiyorumkismile
inşallah canımm inşallah şu hastalığımıda yenmeme neden olurmercann cnm denk gelemedik bi türlü.çok tebrik ederim tatlım...sonunda kızının kardeşi yolda...inşallah bu bebek tüm sıkıntılarını,dertlerini unutturur canımŞeniz
saol canımTekrarrr dan günaydınlarr kızlaaaarrrr.
Yıldızcım geçmiş olsun canımmm
as.selam kızlarrrrr
ayşecim sana çok teşekkür ederim
uyuyamıyorummm hayatımmm yaaa bel sırt agrılarım başladı göbüşüm çıktı çunkuu bayanssulusmile
YAVRUM İŞLERİ OLDUĞU KESİNDE..NE BİLİM SMART GECENİN Bİ VAKTİDE OLSA GİRER YAZARDI DİYE DÜŞÜNÜYORUMM...HERŞEY YOLUNDADIR İNŞALLAH... boshayallersmile
inşallah canımm inşallah şu hastalığımıda yenmeme neden olur
canım senin eski nick neydiallahın izniyle ondanda kurtulacaksın canım benim...bebeğin sana herşeyi unutturacak,ben eminim...o sana çok iyi gelicek
hoşgeldin canım :)
rica ederim :)
zor zamanalr canım ama geçicek sağlıkla alcaksın bebişini kucagına inşallah :)
ivet doğru dıyon gelsinler hesabını sorarız guclubacismile aklinialirimsmile olumunekankayizsmile
ivet doğru dıyon gelsinler hesabını sorarız guclubacismile aklinialirimsmile olumunekankayizsmile
canım senin eski nick neydi
valla kızma bir ara girmediğim zmaanlarda bir geldim hekes değişmiş çoğunu tanımıyorum tanımaya çalışıyorum sempatiksalakcinniçaktırma :))ohoooo olmuyo ama böyle..nasıl unutursun beni yaa:gitme:
oba_cigdem di eski nickim.
Slm kızlar naber, güzel haberler var mı
nagişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?