Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Sağ salim dunyaya gelsınler inş. Sanada kolaylık versın. Mıllet 1 taneye zor bakıyo sende 3 tane..sırayla hepsini emzırcen. Sırayla altlarını temzılıcen sırayla gıydırcen...allah bızlerıde aratmaısn inş.

selam kızlarrrrr
CANIMMMM DÜN PEK GİREMEDİM..GİRDİĞİMDEDE UNUTTUMM...CANIMBENİMM..RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERDİ..İŞİN STRESİ BİTTİ..BEBEĞİN GELİYOR ŞİMDİDE..RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMANI NASİP ETSİNNNN...

tünaydın şeker e gelirler işleri güçleri vardır canım :)

YAVRUM İŞLERİ OLDUĞU KESİNDE..NE BİLİM SMART GECENİN Bİ VAKTİDE OLSA GİRER YAZARDI DİYE DÜŞÜNÜYORUMM...HERŞEY YOLUNDADIR İNŞALLAH... boshayallersmile

ayyy senin göbüşün yeni mi çıktı daha laelaelaelaelae ben hamile kaldığımı öğrendikten 1 ay sonra kocaman bi göbekim vardı kaydirigubbakcemile3 hala öyle

yavrum ben senın gıbı 3 tane pıtırcık taşımıyorumkı bayanssulusmile bı tane yavru kartal var göbüşümde benımmm :Saruboceq: alkisalkisalkis

canım bu penguen değil "winnie the pooh" varya ondan iştebilmiyorumkismile

evet baktımm penguen yokk gıcım oldummm neyse bakınıcam yınede zemuszemus

ayşecim sana çok teşekkür ederim

hoşgeldin canım :)

rica ederim :)

uyuyamıyorummm hayatımmm yaaa bel sırt agrılarım başladı göbüşüm çıktı çunkuu bayanssulusmile

zor zamanalr canım ama geçicek sağlıkla alcaksın bebişini kucagına inşallah :)

YAVRUM İŞLERİ OLDUĞU KESİNDE..NE BİLİM SMART GECENİN Bİ VAKTİDE OLSA GİRER YAZARDI DİYE DÜŞÜNÜYORUMM...HERŞEY YOLUNDADIR İNŞALLAH... boshayallersmile

ivet doğru dıyon gelsinler hesabını sorarız guclubacismile aklinialirimsmile olumunekankayizsmile

ınşallahh zaman bı turlu geçmiyor ammmaaa

Slm kızlar naber, güzel haberler var mı

Neyse canlarım smartı merak ettimdi de ondan accuk bakıyım dedim, ama haber yok galiba bilmiyorumkismile dersteyim şu an, çıkmam lazım, başka zaman gelirim artıkın, hepinizi çok seviyooooooooooooomm opuyorumnanaktan
Gökçeeeeeeeee Mert Kağanmı da öpüyorum kuşuuuuuuuuummm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…