kızlar artık bundan sonra internete girmicekmişiz((
fırsat buldukça girmeye çalışırım canlarım hemen çıkmalıyım şimdi haber veriyim dedim smart yada fatoştan haber alınca telefon numaram olan arkadaşlarım bana haber verirse çok sevinirim...
sizleri çok seviyorum inşallah şu int girme yasagını kaldırırlar yoksa ben sizsiz naparım :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme:
Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaammm görünüyom mu beeeeeeeeeeennnn akannehir akannehir akannehir
Ben de misafirim sanıyodum ne zaman giriş yapmışım yaaaa sempatiksalakcinni
böylee yakalanırsın işteeeeee... lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülüAnaaaaaaaaaaaaaaaaaaammm görünüyom mu beeeeeeeeeeennnn akannehir akannehir akannehir
Ben de misafirim sanıyodum ne zaman giriş yapmışım yaaaa sempatiksalakcinni
bizde seviyoruz .... ŞenizNeyse canlarım smartı merak ettimdi de ondan accuk bakıyım dedim, ama haber yok galiba bilmiyorumkismile dersteyim şu an, çıkmam lazım, başka zaman gelirim artıkın, hepinizi çok seviyooooooooooooomm opuyorumnanaktan
Gökçeeeeeeeee Mert Kağanmı da öpüyorum kuşuuuuuuuuummm Şeniz
kızlar artık bundan sonra internete girmicekmişiz((
fırsat buldukça girmeye çalışırım canlarım hemen çıkmalıyım şimdi haber veriyim dedim smart yada fatoştan haber alınca telefon numaram olan arkadaşlarım bana haber verirse çok sevinirim...
sizleri çok seviyorum inşallah şu int girme yasagını kaldırırlar yoksa ben sizsiz naparım :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme:
Neyse canlarım smartı merak ettimdi de ondan accuk bakıyım dedim, ama haber yok galiba bilmiyorumkismile dersteyim şu an, çıkmam lazım, başka zaman gelirim artıkın, hepinizi çok seviyooooooooooooomm opuyorumnanaktan
Gökçeeeeeeeee Mert Kağanmı da öpüyorum kuşuuuuuuuuummm Şeniz
bende fatoşu soracaktım ya dışarı çıkıcam onu bekliyorum....kaydirigubbakcemile5
ayyyy kızlar az önce deprem olduuu yaaa pc nin ekranı sallandııı ayy korktummm deprem yaşamadım hiç ama çok korkarım..Allahım kötüsünden korusun
Ben geldim kızlar şükür bebekimde bişicikler yokmuş benim idrar yolları enfeksiyonumdan dolayı oluyormuş rahatsızlıklarım smart geldimi haber verdimi
oh çok şükürrr hadı gözun aydın bıtanemm çok sevındım adınaaa olumunekankayizsmile
evet smartcım hala gelmedı haberımız yok kendısındennnklava:
Smartla ben konuştum Yani nasıl dicem demem lazımmı onumu beklesem bilmiyorum ama sizde çok merak etmişsiniz
sibelin bebeginde kalp atışı yokmuş :gitme:
Smartla ben konuştum Yani nasıl dicem demem lazımmı onumu beklesem bilmiyorum ama sizde çok merak etmişsiniz
gerçekten mııı :gitme: ben çok üzüldüm şu an yaaa :gitme: halbukı neden bılmıorum çok umıtlıydımm hatta onun o umıtsızlığıne rağmen ben yıne de çok umıtlıydımmm :gitme: çok ama çok uzuldummm hayırlısı olsun ..üffff üffff :gitme:
:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:
:gitme::gitme::gitme::gitme: ama yaaaa:gitme:
Ben hazırdım aslında bekliyordum falan dedi biliyorsunuz o güçlü ve güçlü görüntüsünü yıkmaz o yuzden dün kitlendim kaldım ama benim hala umudum var belki bu hafta atmaya başlar Salı gününe kadar vaktimiz var allahım inşAllah saglıkla gelişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?