merhaba canım hoşgeldin.yani hoşgeldiniz...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet canım ya smart hamileydi bebişinin kalp atışları duymak için dün d. gidicekti galiba kalp atışları yokmu bebişinin..cok üzüldük cokkk..:gitme::gitme::gitme:
evet gaytte belli cıkmış..ama fala inanma falsızda kalma demişler...EVET CANIMM YAAA ÇOK BELLİ ÇIKMIŞŞ AMA ÖZELLİKLEDE KUŞŞŞ SANKİ BEBEKTE ONUN AGZINDA GİBİMMM :d
Üzüldüm yaa,aynısını yaşamıştım ben de ilk gebeliğimde...Canım üzülmüştür..Allah sabır versin,yeniden hamiş kalır inşallah sağlıkla.:Saruboceq:.İlk gebeliklerde oluyormuş bazen,nedensiz...Ben yeniden hamile kladım çok şükür...Sizlere de dua ediyorum aklıma geldikçe..Sen neler yapıyosun canım?Tedavi var mı, çalışmalar ne alemde
evet gaytte belli cıkmış..ama fala inanma falsızda kalma demişler...
Hakkında hayırlısı canım...
evet canım hepimiz üzüldük...inş. Tekrar hamile kalıp sağlıklı kucağına alır...
Bak sen yaşamışsın yavyumda yaşadı demekki ilk gebeliklerde olağan bişiymiş..
Ama kolay değil tabi allah ayrdımcısı olsun...
Bende iyiyim canım bu ay preseed jel aldım onu denicem cok heyecanlıyım...
Adetim daha yeni bitti ovulasyon testi kullanıcam inş. şanslı günü yakalar ve hamile kalırım....
Sende iyisin inş. Bebişlerin nasıl...
evet gaytte belli cıkmış..ama fala inanma falsızda kalma demişler...
hakkında hayırlısı canım...
evet canım hepimiz üzüldük...inş. tekrar hamile kalıp sağlıklı kucağına alır...
bak sen yaşamışsın yavyumda yaşadı demekki ilk gebeliklerde olağan bişiymiş..
ama kolay değil tabi allah ayrdımcısı olsun...
bende iyiyim canım bu ay preseed jel aldım onu denicem cok heyecanlıyım...
adetim daha yeni bitti ovulasyon testi kullanıcam inş. şanslı günü yakalar ve hamile kalırım....
sende iyisin inş. bebişlerin nasıl...
şimdi okudum da 7 .haftada bakılmış kalp atışına sanırım,salıyı bekleyeceklermiş..hiç belli olmaz valla,bazılarında geç duyulyor,hadi inşallah yaa smartçım:saruboceq:
canımm sendede olduğunu bilmiyodumm.böyle olupta sonradan olanları duyunca içime su serpiliyor..benim dr.umun sekreterininde olmuş..boş gebelik..şimdi 4 aylık hamile..hemde öyle çok beklememiş..
Darısı bizim başımıza inşallahh.
Senin sonradan doğal yolla oldu dimi bebiklerr...
Rabbim bağışlasın onları size inşallahh..
Hadi görüşürüz kızlar,kendinize iyi bakın,stres yapmayın,gezin tozun,bu arada çalışmaları da yapın tabii:kedi:
çok var canım öyle,düşükten sonra hamile kalan.zaten bir kere kalmışsın ,yine hamile kalırsın hiç merak etme..ama stres yapma ben çok stres yaptım yeniden denemeye başladığımızda 8 ay sonra gebe kaldım.stres prolaktin hormunun
yükseltti,ilaç kullandım ..iki ay kullandıktan sonra hamile kaldım canım..ve ikiz olduklarını öğrendim ..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:sen de rahat ol,içini ferah tut ve hep hayırlısını iste,ben hep öyle dua ettim
ayyyyyy yaaaaaa smarta çok üzüldümmafoldumben nasıl olur kı çok umutluydum offffffff Allah yardımcın olsun canım arkadasım ınsallah tekrar gıttgınde görülür duyulur kalp atısları dualrım senınle:Saruboceq: canım benım yanındayım:teselli:
Ay hadi inşallah canım.O jeli kullanan ,hamile kalan çok kişi var,topikleri de var kk da..İnşallah vesile olur canım,hayırlısıyla..
Bbebişler iyi ..2 hafta daha dayanırsak çok güzel olacak
prolaktin bendede çıktı.hatta aynı dönemlerde muzdariptik bu dertten..sen doğurmak üzeresin maşalalhh...
Ah benim kocişim yanımda olsa boş geçmiycem ama
Hoşçakal canım..allaha emanet olunn...
ayyyyyy yaaaaaa smarta çok üzüldümmafoldumben nasıl olur kı çok umutluydum offffffff Allah yardımcın olsun canım arkadasım ınsallah tekrar gıttgınde görülür duyulur kalp atısları dualrım senınle:Saruboceq: canım benım yanındayım:teselli:
güle güle gidin:CüvCüv:
heyyy kızlar selaaam
nolmuşşşş mafoldumben ufff kalp atışları duyulmamışmıııı ohaoldumsmile allahım inşallah duyulur yaaa inşallah inşallahhhhh :Saruboceq: sen nasılsın canım sancıların varmı? nasıl sancılar. sen hiç egzersiz yaptınmı zahsel???
nolmuşşşş mafoldumben ufff kalp atışları duyulmamışmıııı ohaoldumsmile allahım inşallah duyulur yaaa inşallah inşallahhhhh :Saruboceq: sen nasılsın canım sancıların varmı? nasıl sancılar. sen hiç egzersiz yaptınmı zahsel???
Kızzlarrrr falıma bakınn anlayan varmıııı :)
sanki anne karnında bir cenin ve üzerinde kuş var gibi geldi bana..delikafadulden
ama hiç fal yorumlayamam...
yaa tabiki en büyük sorun o zaman. eşin burda olsa sen kaç kez hamile kalmıştın. anca zamanı tutcakta hafta sonuna denk gelcekte o dönem ohoooo. ama demekki şunu anladık gayet sağlıklısınız aslında adam akıllı çalışsanız bebiş gelcek ama çalışamıyosunuz. en hayırlı zamanda gelcek inşallah bebişin kuşuım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?